ja rodila prije 10tak dana u Petrovoj i imam samo riječi hvale za sve u rađaoni!!!
kod Starčevića sam obavila većinu pregleda i što se mene tiče super je - stručan i temeljit. ali mi nije bio na porodu.
na porodu na kraju ne znam koji mi je doktor bio, neki mlađi, ali većinu posla obavila je babica, mislim da se zove Slavica.
ma, svi su bili krasni, krasni, možda i jer imam frendicu koja radi tamo i koja je bila sa mnom cijelo vrijeme (M. ), ali kasnije su mi i cure u sobi rekle da su super zadovoljne svima. (što za sve sestre na odjelu babinjača ne bi mogle reći ali ima i krasnih)

tečaj smo prošli zbog tate, iako bi mogao na porod i bez njega. vježbe disanja su ok, ženska svakog individualno provjeri je li dobro diše, meni su dobro došle jer sam se na porodu ful koncentrirala na disanje i puuuuno mi je pomoglo.

sve u svemu, na kraju mi je porod zaista bio jedno lijepo iskustvo zahvaljujući osoblju, a još više tate koji je cijelo vrijeme bio sa mnom, od kada sam ušla u boks do kad su me odfurali u sobu, još mi je u sobi vadio stvari iz kofera i slagao u ormarić...