Hm....
Neznam na koje da prvo pitanje pocnem...
Ajmo prvo ovako... po mojem misljenju nemoj si uzeti apartman, tamo si sama i kad kad je dobro biti s nekim jer izmjenjujes iskustva imas s kim pricati i nekako ti je lakse prebroditi neke situacije....a i mislim da puno kosta.
Ajmo sada porod...neznam kako je kod normalnog poroda, ali ako nesto nedaj Boze nebude uredu odmah ce te staviti na carski, sto je meni bilo super, jer sam tokom operacije bila budna i vidjela sam i cula svoju Laru, a nista nisam osjetila... a ni bebica niti ja se nismo izmucile...za drugo dijete da se mene pita odmah bi radala na carski...
Onda...Ja imam najbolju babicu na svijetu i preporucam zove se Renata, plava zenskica kratke kose, mala punasnija...najbolja osoba na svijetu...toliko briznosti i uljudnosti da ne kazem ljubavi prema tom poslu neces naci nigdje osim kod nje.
Dalje...sto se tice ovoga bezpotrebnog rezanja, dripa, bušenja vodenjaka...to ipak prepusti doktorima dal je potrebno ili ne...mislim da oni najbolje budu znali kakva je situacija s princezom i dali bude trebalo mozda ubrzati neke stvari...
Sto se tice buduceg tatice...ti ga mozes sterati (grubo receno) kad mislis da nebi trebao biti vise s tobom, milsim da ti oko toga nitko nebude pravio problema, ali neka ostane tatica do kraja, biti ce mu to najdivniji trenutak u zivotu, a i tebe ce jos vise i na posebniji nacin postivati kada ce vidjeti kroz sta ti sve moras proci i kako si mu na svijet donjela mezimicu koju ce obozavati...( to ga li serem
)
Ajme meni mozda sam i ja pretjerala...ali kada se prisjetim cijele svoje trudnoce a i poroda...pozelim odmah ostati trudna
ajme zene moje kaj mi radite...