Opet ja imam pitanje ... eto kopam po internetu jučer ( možda bolje da manje kopam ) i pročitam da postoji soor na jednjaku ( mislim da se tako kaže na hrvatski ??? - na njemačkom je Speiseröhre ) , ako nije tako ispravite me ... E sad ... pošto sam već pisala da i moj mali pravi cirkus kod dojenja , prvo se nastenje i naplače i izuvija dok se prikopča a onda dok sisa - sisa ko da se žuri na terminsav neki nestrpljiv i kad se - nadam se- zasiti opet plačući galami da ga dignem sa sise . Napominjem da je prva četiri tjedna dojio sve po PS-u , sve bilo super i onda je to počelo . E sad piše da te gljivice soora znaju napast i jednjak , i onda je gutanje bolno , samo nigdje ne piše da li je i to kod beba moguć uzrok da neće da piju ili samo kod odraslih . Mislim , ko i svaka mama sad tražim i razmišljam o sto razloga zašto bi se on mogao već par tjedana tako ponašati pri dojenju . :/ Dali da to spomenem dječijem doktoru ili će čovjek pomislit da imam paranoju
U ustima ne vidim ništa poput soor - mada ga nisam nikad ni vidjela - ali patronažna je gledala - kaže nema ! A vi opet ovdje tvrdite neke od vas da se soor može imati i da se ne vidi - a meni u apoteci kažu - ma soor se vidi 100 % ! Probala sam mu ponudit i flašicu ( nemojte me zbog tog kamenovat ... ko je bezgrješan nek prvi baci kamen
) jer sam htjela samo vidjet možda je problem u sisi - kako će reagirat na flašicu - međutim isto bezuspješno - neće . Da li sad uopće da razmišljam o sooru bilo koje vrste ? I kakvi se to zvukovi čuju kod Soora kad dijete sisa - negdje pročitah jedna piše da čuje neke zvukove po kojima zna da je soor . Ništa više ne kužim . Opet prije mislim da mali ima problem više psihičke nego organske prirode
![]()