Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Dlaka na jeziku

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Dlaka na jeziku

Već par dana tako se ljuti kao da ima dlaku na jeziku pa vadi dudu i skida dlaku i kao smeta ju nešto... Mislim, pa ne može imati svaki dan dlaku u ustima... Jel nečije dijte isto to izvodilo Baš me zanima šta mi hoće reći a ja ne kužim....

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Moj je stvarno imao dlaku u ustima, nekad je jako mala, pa je ne neđem odmah, on se javi za 5 min, pa je opet tražimo...Ugl, dlaka je stvarno dlaka, osim što je on zove GAKA

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I novi ima problma i sa postojecom i nepostojecom dlakom.
    Ono sto sam ja primetila da se nepostojeca dlaka na jeziku javlja kad ima vise sekreta iz usne supljine, znaci u vreme intenzivnog rasta zubica.

Početno

I mi imamo problema s dlakama! Prije nisam primjećivala da joj je išta smetalo, a u zadnjih par dana skoro svaki dan ona prstićima lovi sama svoj jezik! I svaki put joj tada nađem dvaku. Imamo psa maltezera u kući pa nam nije teško pokupiti dlakice. Redovito ju šišam i češljam, usisavam i perem podove, ali kad imaš psa u kući one su neizbježne! Nama su dlake postale sastavni dio života i tako smo se saživjeli s njima da jednostavno ne znam kako bi bez njih!!

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

eto, faza dlaka trajala neko vrijeme i sad ništa... ah ti klinci

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •