Da prijavim još jednu besanu noć. Mislim da ga muči taj šlajm i da se uplaši. Cijelu sam ga noć nosala, mazila, spavala s njim u njegovoj sobi i nikako se nisam naspavala. U jednom je trnutku, nakon duge borbe rekao "kindi" i lego u kindi ali i meni rekao "TU" što mu je značilo da ostanem s njim. I tako je ostala s njim u sobi, on u kindiču, ja na krevetu, MM u našoj sobi, sveki u dnevnom boravku, a svekar u radnoj sobi.
Jutros bili kod doktorice, kao neka viroza, kašlje i curi nosić, nema temperaturu, nije dobio nikakve ljekove, samo čistiti nosić i puno tekućine.
eto sreća pa su sveki i svekrva došli na dva dana, oni ostali s njim doma, a ja se vratila na posao. KAO ZOMBI. Još mi je i muka od ove druge male mrvice u trbuhu.

Jučer dobio od tete iz Njemačke (došlo po svekrvi) LEGO DUPLO i to paket od 120 kom, još jedan extra boje od 30 kom, i tri ploče za slaganje.
Nije se micao cijelo popodne od tih kocaka. Revolucionarno otkriće. I slaže ih kao da ih ima već mjesecima.
A pametnica mala....
Dobio i puzle od mislin 20 kom i odmah skužio da oni ravni idu uz rub. Malo mora još usavršiti tehniku spajanje (naljuti se malo ako ne ide od prve).