-
Ivan je totalno postao izbirljiv kod hrane, pola toga što je do nedavno jeo više neće...
samo hoće mes (meso) iz svega ga vadi, a prilogi i povrće zaobilazi,
iz juhe vadi meso, danas smo jeli mljevenu piletinu sa špagetima i karfiolom a on kao pile pokljucao van samo te mikroskopske komadiće mesa
voće samo miksano i gotove kašice (mislim si bolje i to nego ništa)
jedino ujutro prije vrtića se najede žitarica i kamufliranog voća,
u vrtiću ima puno toga što ja doma ne spremam pa i tamo slabo jede
mlijeko odavno pije samo navečer, popije 3 dcl i oko 2dcl ujutro sa žitaricama i voćem,
jogurt svake prijestupne, voće u komadu samo u vrtiću, meni doma nikada, slabo jede i kruh, i grickalice rijetko, puno rijeđe nego prije, svaki dan pojede i komadić čokolade, nije da se prežderava gluposti, sve u svemu otužno...
priča kao navijen: vlak, auto, autobus, jon (kAMIJON I AVIJON), tici (ptica) vuk, konj, deva, miš, meme (medo) pas, korni (kornjača) slon,
žici (žlica), nož, vivi (vilica) čaša, njur (tanjur) tita (tik-tak) dede (dvd)
baka, deda, teta, Tin (kumče) ian (ivan) dora (kumče 2) mako (marko) iki (viktor) ema - kompići iz vrtića, i tete iz vrtića Nata (renata) ica (Milica)
bagej (bager) puta (pusa), bok, ddan( dobar dan) kum, piše, piti, jesti, papa,toči (pretače vodu iz posude u posudu), pali, gasi svjekano (svjetlo) Nikola (sveti Nikola) pokoni (pokloni), bor, vruče, pec, pena (pelena)sok, čaj, kaši (kašica)
moj auto, pali auto, kto? (što je to) mama dođi, di si? ku-ku, dođi kuću (dođi kući) van, kiša, moko (mokro).... :shock: tek sad sam skužila koliko toga zna reći
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma