-
Moguće je. Meni se isto pojavilo smeđe na jednom velikom madežu koji je morao hitno biti izrezan jer je bio povrijeđen - meni se to čini kao da je izbio ostatak onog starog madeža, ali nije ispupčen (prije je bio), nego ravan i stopljen s ožiljkom. Sve sam to radila na trupu, a sad sam nedavno ozlijedila jedan veliki na licu i ne znam šta da radim. Rezati ili ne, dilema je sad. Moja teta ima identične madeže kao što je veliki broj mojih na licu, ali im je "korijen" bio tanji, tj. malim dijelom su se držali za kožu lica i nije joj ostao doslovno nikakav ožiljak, a radila je to u svojoj 60-toj u Splitu u bolnici. Meni je sad taj koji sam povrijedila nasred lica, i iskreno, rađe bi imala madež, a ne ožiljak kakav imam na mjestu madeža na leđu - veliki ožiljak koji je još veći od madeža. Na leđima me baš briga jer su madeži (ti izbočeni) fakat smetnja i uvijek misliš hoćeš li ga povrijediti li ne, za lice me uvjeravaju da to rade plastičnjaci s nekakvim dobrim koncem itd., ali kako da ne ostane poprilično velik ožiljak na mjestu madeža koji je ispupčen i "dubok" i koji ima gotovo 8 mm u promjeru - nema šanse, mislim si ja. Ali, mislim da ću ih ipak na kraju poskidat, "nosim" ih već kojih 25 godina, ali uvijek tako neki nenadani zez s njima. I naravno, rastu mi i novi, tako da je to kontinuirana borba.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma