-
Ja sam svoje madaže skidala u vinogradskoj. Kako su bili na licu, ide se na ORL. Bila sam super zadovoljna - na ORL-u. Išla sam radi još nekih madeža na deramtologiju, i prof Šitum mi je ostala u tako ružnom sjećanju da nemam namjeru ponavljati to iskustvo (što da kažem: naručena na pregled, a prof. prima samo svoje privatne pacijente koji plaćaju -mi koji smo imali uputnice smo čekali, i čekali, i čekali....kad je netko pitao zašto nas ne prima, sestra je rekla da prioritet imaju oni koji plaćaju - i sve to u državnoj bolnici). Čak sam se pismeno žalila ravnatelju na njeno neporfesionalno ponašanje - koji mi je i pismeno potvrdio da su pacijenti koje je primala bili privatni pacijenti, ali da na to ima pravo jer je ona u Vinogradskoj voditelj Referentnog centra za melanom pa može primati pacijente bez uputnice (koji naravno moraju platiti pregled). Meni se to sve skupa zgadilo, a posebno pitanje prof. Šitum da mi ne plaćamo, jelte pa nek izvolimo čekati. Iskreno preporučujem neku drugu doktoricu na dermatologiji - ovu zaobilazite u širokom luku.
Lasersko sidanje madeža se zaista može raditi samo s posebnim tipivima madeža, nikako s onima koji su u ravnivi kože.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma