Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: škarpina

  1. #1

    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Postovi
    39

    Početno škarpina

    Molila bih savjet u vezi pripremanja škarpine. Sam recept imam i odličan je, ali ne znam trebam li ledo škarpinu skroz do kraja ostrugati ili mogu ostati one male prozirne ljuskice? Hvala.

  2. #2

    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Postovi
    39

    Početno

    A joooj, sad sam vidjela da sam ovo trebala smjestiti pod recepti...ipak možda mi netko odgovori.

  3. #3
    Mayaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006
    Lokacija
    Split
    Postovi
    654

    Početno

    moraš skroz ostrugat. nožićem pa u smjeru suprotnom od ljuskica. zaprasit ćeš čitavu radnu plohu i šire

  4. #4
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    12,705

    Početno

    ja ribu čistim u velikoj posudi koju napunim vodom. Tada ta voda bude puna ljuskica a ne cjela kuhinja.

  5. #5

    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Postovi
    39

    Početno

    Puno hvala, ovo s vodom idem odmah isporbati.

  6. #6
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    12,705

    Početno

    riba nek je potopljena u vodi kada stružeš

  7. #7

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    zagreb
    Postovi
    679

    Početno

    Ja Ledo škarpinu stavim u papir, nikakve ljuske ne stružem, niti je čistim.
    Ubacim u rol na 200, bez začina, kad je pečena posolim i malo nauljim maslinovim.
    Svi jedemo i nikom ništa.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •