-
škarpina
Molila bih savjet u vezi pripremanja škarpine. Sam recept imam i odličan je, ali ne znam trebam li ledo škarpinu skroz do kraja ostrugati ili mogu ostati one male prozirne ljuskice? Hvala.
-
A joooj, sad sam vidjela da sam ovo trebala smjestiti pod recepti...ipak možda mi netko odgovori.
-
moraš skroz ostrugat. nožićem pa u smjeru suprotnom od ljuskica. zaprasit ćeš čitavu radnu plohu i šire
-
ja ribu čistim u velikoj posudi koju napunim vodom. Tada ta voda bude puna ljuskica a ne cjela kuhinja.
-
Puno hvala, ovo s vodom idem odmah isporbati.
-
riba nek je potopljena u vodi kada stružeš
-
Ja Ledo škarpinu stavim u papir, nikakve ljuske ne stružem, niti je čistim.
Ubacim u rol na 200, bez začina, kad je pečena posolim i malo nauljim maslinovim.
Svi jedemo i nikom ništa.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma