Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 56 od 56

Tema: građanka drugog reda??

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Naravno da javim, ali sutra navečer.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Evo ovako,

Pravo na pomoć za opremu novorođenog djeteta mogu ostvariti i koristiti roditelji (očito su ispravili u množinu) ukoliko je:

1. dijete rođeno poslije 1.3.2006.
    2. jedan roditelj prijavljen duže od 5 godina u Zagrebu
    3. drugi roditelj ima također prebivalište u Zagrebu

I to su naljepili na vrata.
    I toga se drže i nema nikakvog dodatka tko ne ispunjava gore navedene uvjete

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

mislim da je to diskriminacija prema jednoroditeljskim obiteljima

strasno, majke koje nemaju zagrepcana iliti nekog tko se prijavio kod njih, za oca svojeg djeteta nemaju pravo na NN

znaci ja koja sam neudata i jos k tome za ne zagrepcanina, zivim i rodena prije 30g. (kao i moji starci) u zgb. nebi imala pravo na to samo zato sto se nisam udala i prisilila oca da dode k meni u zgb
    (mislim nije mi takva situacija, al eto kazem recimo da je...)

znaci bolje da djetetu pise OTAC NEPOZNAT, da bi majke u takvim situacijama dobile pomoc
    ma jadno, bas sam ljuta na to...

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja ću prijaviti MD na svoju adresu kao stranca, to je ona kao dozvola od 180 dana, pa ću vidjeti šta će reći na to. jer ću onda teoretski ispuniti zahtjev.
    inače, stvarno su glupi.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

he he, sad sam cackala i nasla svoj stari topik u prasini .

dakle, nista se nije promijenilo, ja sam i dalje gradanka drugog reda, odbili su me i za drugo dijete, naravno, s tim da mi je savjetnica u vodnikovoj dala jedan od kriminalnijih savjeta ikad . rekla je da na opcinskom sudu trazim skrbnistvo nad djecom pa cu, kao, dobiti novce od grada. formalnost, kaze. ali kad smo krenuli u taj postupak, shvatila sam da zena ne znao o cemu prica . u czss su nas naravno poceli gledati kao da smo "problematicna" zajednica, zena me tamo gledala sumnjicavo, nije nam vjerovala da ja trazim skrbnistvo samo zato da dobijem novce od grada . na kraju je md (koji je stranac) nasao u obiteljskom zakonu da, jednom prijavljeni u czss, ostajemo stalno u njihovoj nadleznosti i moramo podnositi mjesecne izvjestaje o stanju u obitelji, oni nam imaju pravo gledati gdje i kako zivimo i u krajnjem slucaju oni postaju nadlezni u donosenju odluka o djeci... :shock:

na kraju smo obustavili postupak. ja ostala bez love , a grad je lukavo dodao Odluci pasus da i roditelj stranac mora imati prebivaliste u gradu

da me netko ne pita zasto md ne trazi prebivaliste--za dobivanje privremenog boravka u RH osoba mora odredeni broj dana u godini provesti u rh, a md to ne moze jer je poslom vezan za svoju domaju. ocigledno takav slucaj nitko nije predvidio

i tako. mislim da cu, kad dobijem parnicu vec negdje, kad rodim trece dijete zatajiti ime oca dok ne dobijem novce, a tek onda ga ici prijaviti :bozemesacuvajdebila:

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sretan božić

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •