Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Smanjenje plaće

Graskica

Početno Smanjenje plaće

...molila bih Vas pomoć. Situacija je sljedeća - nalazim se na porodnom. Dijete mi je staro mjeseca dana, planirala sam koristiti porodiljni do godine dana starosti djeteta. Firma u kojoj radim vec pet godina za vrijeme moga odsustva donijela je novu "sistematizaciju radnih mjesta" gdje je za moje radno mjesto predvidjena niža plaća od one koju sam imala prije te sistematizacije. Novi Aneks ugovora o radu - u kojem je sve isto osim iznosa mjesečnih primanja - poslan mi je na kućnu adresu uz zahtjev da ga potpisem i u roku od tri dana vratim. Nitko od nadređenih nije me kontaktirao, ništa rekao a još manje objasnio. Napomenula bih da se radi o ozbiljnoj firmi, koja ima pravnike, psihologe i svu ostalu potrebnu logistiku. Moje pitanje je - moram li ja potpisati taj Aneks ili mogu čekati da mi sin navrši godinu dana i vratim se raditi..., ukoliko ga ne potpišem sada što mi se sve može dogoditi, koje su moguće posljedice?!
    Ozirom da sam jedina u firmi koja je na porodnom a kojoj se smanjuje plaća, svoje radne kolegice ne mogu pitati za savjet....zato molit vas.
    Cijenim svaki Vas savjet i zahvaljujem vam unaprijed

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa nazovi pravnu sluzbu u firmi i reci da si iznenadjena i da ne znas sto da napravis

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •