Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 150

Tema: Zimsko-proljetna djeca 2004. (52. dio)

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tweety, nisam uspjela vidjeti podforume, samo naslovnicu i mogućnost da se registriram, a onaj uvod o ignoriranju neljubitelja nogometa me tako prepao da sam odmah pobjegla.

Čokolada, čestitke maloj pametnoj glavici! Bravo! Mi ćemo nacrtati Djeda Mraza... ne znam... iduće godine.

Inače, trebate čuti Fionine komentare na priče. Recimo, čitamo Tri praščića:
    - Gle, mama, oni su bosi! (Iznenađenim glasom, koji se odjednom mijenja u prijekorni.) To baš nije lijepo! (Vrti glavicom lijevo-desno i mijenja ton u savjetodavni.) Da imaju čavape i šlapice, onda je to lijepo. Kad su bosi, nije lijepo.

I sve u tom stilu.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ančica-genijalčica :shock:

moje dijete samo mudruje, u fioninom stilu. zaboravim gdje sam nešto stavila ili mi nešto ispadne a on: mama, mama, kaj ćemo mi s tobom!

glavna fora je teatralno coktanje jezikom, pogotovo kad se sprema nešto izmisliti. jučer ga pitam što je ručao a on sav važan:

ovako.
    sad ti ja kažem.
    /coktaj i dramatična pauza/
    ... ne znam.

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

I mi smo u klubu mudrijaša. 8)

sanja, vidimo se iza koncerta u nedjelju, nemoj nam nestati.

w_m, drago mi je da ti je bolje.

Lovro - bravo, još malo pa neće biti suza.

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

umirem na provale ZPD-ića

ja se jučer igrala doktora s vidom i on meni /doktorici/ kaže:
    boli me noga...a kak će noga popiti lijek..??!

a pazite ovo: ja sjedim na wc-u i piškim, vid mi "pravi društvo" i odjednom dođe do mene i pogleda mi začuđeno među noge, upre prstom pa ispali: ..kaj je ovo tu tvoje??

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

viiiiiid

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hi! I danas je sve prošlo ok.... :D jučer se je prepao tete čistačice koja je došla skupiti neki mali rigoleto na podu...kad sam došla doma pitala sam ga da li je mislio da je to došla teta doktorica? A on veli da je i da se je zato rasplakao... zlato moje....

No uglavnom mi smo ludi od "kaj?" (faca u obliku malog upitnika) faze...
    Ja: Lovro?
    L.: Kaj?
    Ja: Dođi mi ljubavi pomoći!
    L: Kaj?
    Ja: Možeš li ovo podići?
    L: Kaj?
    Ja: Ovo..
    L: Kaj? Ovo.....

itd itd i ovako u nedogled....

I Čoksa, ljubi onu svoju prepametnicu!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vid..genijalac si!

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Da se nadovežem na beskonačna pitanja:

P: mama, gdje je moja bundeva?
    J: bacili smo je u smeće
    P: gdje u smeće?
    J: u kantu za smeće
    P: a gdje je ona sad?
    J: vani
    P: gdje vani?
    J: ispred kuće
    P: gdje ispred kuće?
    J:ispod bakinog prozora
    P: gdje je bakin prozor?
    J: na kući?
    P: gdje je kuća?
    J: pa evo je u našoj ulici
    P: gdje je naša ulica?
    J: U Vrbovcu
    P: gdje je Vrbovec?
    ..................................... jel trebam dalje

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

malci su prezabavni.

ja si svaki put obećam da ću zapisivati ladine bisere, ali sam skužila da bi morala prvo proći tečaj stenografije da to sve uopće stignem poloviti. sad se naravno ne mogu sjetiti niti jednog.

baš uživam u vašim biserima, dajte jošššš...

mi smo solirale ovaj vikend i u subotu smo veći dio dana provele same. od ponedjeljka vrtić ide k'o po špagici. rado ostaje, bez ijedne suze. jučer su išli u dvoranu na vježbanje i kaže teta da su svi redom bili strašno uzbuđeni jer su prvi puta izašli iz svoje sobe van.

uglavnom, ušli smo u neku dobru fazu i baš nam je dobro.

svim pametnim glavicama šaljemo veliku pusu i veselimo se susretu sa svima na koncertu.

mogli bi poslije koncerta svi čoporativno negdje na druženje. jeste za?

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

mi ćemo, naravno, trčati doma u krevet.

pinocchio, tvoju poruku sam dobila taman kad sam krenula u sc a onda ti čitavu vječnost nisam mogla odgovoriti - bio je neki problem s mrežom. nadam se da ste si našle bolje društvo!

maloprije sam kafenisala s dragom nam moderatoricom koja vas lijepo pozdravlja i poručuje da budemo dobri i pristojni...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

danas je bio grozomoraaaaaaaaaaaaaaaan

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

imali smo THE fazu urlikanja i bacakanja

: nose me na odjel-smajlić:

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

maria71, šta da ti kažem osim da znam kak ti je...ima takvih dana

Ja sutra opet s Dorom kod pedijatrice. Ovo više nije normalno. Nos, grlo, kašlje - na svu sreću nema temp.

Sve se bojim i pomisliti kako će to tek izgledati kada krene u jaslice...

Da bar imamo dosta novaca pa da mogu ostat još jedno godinu dana doma s
    Dorom...

Pia je ( kuc-kuc) super malo joj nosić curka, ali daleko od ozbiljnog...

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

samo da vas pozdravim, da kažem kako čitam, ne stignem pisati itd. čitam bisere i odvaljujem. naravno i kod nas ih je pregršt.
    jedva vas čekamo vidjeti u nedjelju
    p.s. e da. i mi smo u nekoj super fazi. baš nekako nježnoj

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa

jaoo, sve mi je jasno - srećom u zadnje vrijeme mi se čini da je ta faza sve više iza nas, ali znao je i vid imati svojih THE dana
    najbolje je kad uspiješ ostati cool i uopće ga ne doživljavaš /naravno pod uvjetom da si taj dan u nirvani, apsolutno neumorna i neživčana...a uglavnom je malo takvih dana/..

..a sutra će biti anđelak, drugo dijete ;onaj poznati sindrom "dr jeckyll i mr hayde"

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

cure, mene sve više muči što se andrej i ja po cijele dane ne vidimo. onih par sati ode na dolazak doma, kupanje, večeru i uspavljivanje. dijete mi raste bez mame.

jutros ga ostavljam kod bake veselog i raspričanog, deset minuta me ljubio na vratima i nešto trkeljao, planiraju prošetati do grada kasnije... a ja tu ćubim.

kako je vama?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ajvica, za sada sam doma, ali ću uskoro na posao i užasno mi je uopće pomisliti na popodnevnu smjenu...

meni je najgroznije to što ću raditi i vikendom i blagdanima i praznicima i....muka mi je pri samoj pomisli na posao...

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

uffffff

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ja imama isti problem sa vrtićem

najteže mi pada što ga "ostavljam", a onda mi padne milion stavri koje bi on sa mnom u tom trenutku mogao da radi.
    Malkice mi predavanja na faxu pomognu da na tren ne mislim, ali sve je to kratko,jer i dalje se često uhvatim kako tugujem za njim.
    Kulminacija nastupa u onm trenutku kad mi sine sljedeća misao:
    ovo vrijeme se više nikad neće vratiti :shock:

Nravno, imam i ja nekih racionalno-logičkih obajšnjenja, ali ona funkcioniraju samo na realnoj razini nikako na razini majčinske ljubavi

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj white_musk prvotno napisa
    ovo vrijeme se više nikad neće vratiti :shock:

Nravno, imam i ja nekih racionalno-logičkih obajšnjenja, ali ona funkcioniraju samo na realnoj razini nikako na razini majčinske ljubavi
    ovo si tako dobro opisala....

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj anek prvotno napisa
    Citiraj maria71 prvotno napisa

jaoo, sve mi je jasno - srećom u zadnje vrijeme mi se čini da je ta faza sve više iza nas, ali znao je i vid imati svojih THE dana
    najbolje je kad uspiješ ostati cool i uopće ga ne doživljavaš /naravno pod uvjetom da si taj dan u nirvani, apsolutno neumorna i neživčana...a uglavnom je malo takvih dana/..

..a sutra će biti anđelak, drugo dijete ;onaj poznati sindrom "dr jeckyll i mr hayde"
    I meni se nekako čini da je ova faza sve više iza nas.
    Sad je prava velika cura, sa kojom se sve više možemo dogovoriti.

Srećom, nas ne muče problemi oko premalo provedenog vremena, Sračunala sam da svaki dan provedemo skupa 7 sati efektivno + 45 min jutarnjeg spremanja. Mislim da je to zadovoljavajuće.

Jedva čekam nedjeljni koncert i kavicu iza toga.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

zaboravila sam napisati da je Dora ponovno na antibiotiku ...bili na inhalaciji i ispumpavanju nosića....ne moram niti pisati da je Dora urlala

Pia je jutros otišla u suzama u vrtić jer je i ona htjela ići k doktorici....sada samo čekam da kaže da i nju grlo boli i da jaaaako kašlje pa mora i ona na pregled...

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

spooky, ljubi curke i vibram da ih grlobolja i ostalo napokon puste na miru

i ja sam od prvog dana svjesna da se ovo vrijeme njihovog odrastanja /a ove prve godine su najvažnije/ nikada više neće vratiti i jako se trudim biti s vidom što je više moguće; ali ja sam u sretnoj situaciji da to mogu jer sam privatnik pa si mogu sama organizirati vrijeme.
    ujutro sam s njim do 9 h, a popodne od 15 h pa do navečer, vikendom konstantno. u vrtić ne ide, doma je s čuvalicom.
    MM-u je teže jer on svaki dan radi do 17-18-19, nekad i duže, po potrebi :/
    bitan mi je i moj posao, i moje "slobodno vrijeme za sebe" /kad ga ulovim/, i moja i MM-ova intima, i prijatelji..puno toga, i stvarno je teško pronaći balans, ali zna se tko je uvijek na prvom mjestu, moj mali vitez

na žalost znam jako puno roditelja koji zbog posla i drugih okolnosti doslovno propuštaju odrastanje svoje djece, sve te prekrasne momente, njihove svakodnevne male napretke, bisere, nježnosti, sitnice.
    mene recim živcira što mnogi roditelji već ovako malo djecu upisuju na raznorazne aktivnosti - i u to malo zajedničkog slobodnog vremena opet se "netko drugi" bavi njihovom djecom. nadam se da kužite što želim reći.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Joooj...danas nam je jedan od "onih" dana....plakao je doma da neće u vrtić, na putu do vrtića bio je super i onda se je rasplakao u vrtiću...
    Uh jedva sam to izdržala...ljubila sam ga ko luda. Uglavnom, od doma smo ponijeli njegovog jedinog omiljenog velikog plišanca, žabu i još jednu malu žabu...
    Uglavnom, kasnije se smirio, ali je sa velikom i malom žabom bio u kutiću za kuhanju, pa ako mu je mala žaba smetala, da bi je teti..

Jučer mi je rekao da je bio tužan u vrtiću jer sam ja otišla... Onda sam mu objasnila da sam morala brzo otići raditi, kako bih što prije došla kući..njemu. I ako baš mora biti tužan što me nema, dobro i da će to proći čim se zaigra. Ali da se nikad ne smije bojati da mama ili tata neće doći po njega. Uvijek ćemo doći...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I Anek..slažem se 100% sa tobom. Premali su mi za bilo koje druge aktivnosti uz vrtić! Najviše im trebaju roditelji...Druga je stvar kad se ne može, ali mislim da se sve može posložiti tako da se za dijete ima vremena, samo ako se hoće. Kako samo naša Tweetica stigne?

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Spooky, ljubi nam curke bubanice i neka što prije ozdrave

evo, mi smo jučer odustale od glazbene igraonice jer je ona već bila preumorna kad sam ja došla doma. od druženja s njom nije mi ostalo skoro ništa jer vrijeme se pogubi na večeru, kupanjac i sl...opet živim samo za vikende koji srećom brzo dođu jer ova naša kugla zemaljska kao da se sve brže okreće. ah, blaženi porodiljski...

mamma san, i oni imaju svoje loše dane ali brzo prođu. iza nas je cijeli tjedan nevoljkog ostajanja u vrtiću dok ovaj tjedan ne stiže tati dati pusu već odmah uletava sva vesela i nasmijana. nadam se da će lovro brzo naći utjehu u vrtiću da progura loše dane.
    koliko ostaje u vrtiću tijekom dana?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

od 9 do 12..s tim da pokušavamo ujutro doći što ranije..nadam se da će nam uspjeti doći u vrtić do 8.15.
    kad mu prođe ova kriza, početi ćemo pomalo produljivati ostajanje iza podneva..ali stvarno pomalo.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj pinocchio prvotno napisa
    mogli bi poslije koncerta svi čoporativno negdje na druženje. jeste za?
    Evo me konačno u Zg!

Pinocchio, ja sam za, ali budući da taj isti dan još moramo ručati i voziti do Beča, nisam za neki teški ekšn, pa predlažem sljedeće: zamolit ću mm-a da dođe u Kavanu Lisinski petnaestak minuta prije kraja koncerta i sačuva nam jedan oveći stol. Budući da neću sjediti s vama na koncertu, možemo se naći u kavani, a ako sve bude ok, mjesta će nas čekati.

Pinocchio može potvrditi da se uz mm-a može popiti kava. On stvarno zna s djecom.

Što vi drugi mislite?

Na žalost, neću moći biti često na netu, ali provirit ću dovoljno da pratim planove.

Velika svima!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    cure, mene sve više muči što se andrej i ja po cijele dane ne vidimo. onih par sati ode na dolazak doma, kupanje, večeru i uspavljivanje. dijete mi raste bez mame.

jutros ga ostavljam kod bake veselog i raspričanog, deset minuta me ljubio na vratima i nešto trkeljao, planiraju prošetati do grada kasnije... a ja tu ćubim.

kako je vama?
    nekad teško, nekad nije, vrlo često je, ali opet nekad mi je baš drago što radim
    Čak i da nisam hranitelj obitelj, jednostavno znam da bi morala raditi. Jednostavno nisam mama za biti doma.
    Ono o čemu sanjam je da imam 6-7 satno radno vrijeme,pa bi tako umjesto od 16-20, zajedno bili od 14-20. Mislim da bi s tim bila zadovoljna. plus slobodni vikendi, kao i do sad.
    ono što me baš jako zaboli je kad zbog nekog dobrog joba moram frana neki puta popodne dati na čuvanje. a moram. a boli me.a moram. e to mi je gadno, ali sva sreća nije često.
    Što se tiče ovog vremana od 16-20, pa i nije da nam prođe samo u tehnikalijama. barem tri sata se baš igramo, ili bauljamo s anekima po gradu, ili,ili.....dolazak kući, kupanac, večerica, uspavljivanje sve to stane u sat vremena.
    E da, sjetila sam se. iako nam se sport u educareni sviđao ipak smo skupa s anekima odustali od njega. ipak mi je previše tužno voditi ga negdje ta dva sata tjedno pogotovo zato jer su počeli tražiti da izađemo iz dvorane.uglavnom aneki i mi smo suglasni sa prekidom tih aktivnosti

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ja imam problem što (možda i zbog naših okolnosti) mislim da trebam baš stalno biti s A., (napr. peče me savjest ako joj napr. pustim Pčelicu Maju dok se istuširam), a ponekad sam baš umorna i treba mi sat vremena za sebe (za sada to imam samo navečer dok jedva gledam).
    S njom sam pon. i čet. od 16.30 do spavanja, utor. i pet. od buđenja do 12 (radim popodne), pa opet uvečer za klopu i krevet, a srijedom praktički cijeli dan (radim samo sat vremena predvečer).
    Kako je starija tako sve više zajednički obavljamo po gradu što treba (obožava plac, poštu, banku i sl., jedva čeka raspričati se sa svima u redu), već može i po par sati šetati ako joj je zanimljivo i ako ja "predem" priču (imamo punktove koje redovito obilazimo). Upisala sam je danas u igraonicu Knjižnice Medveščak (mogu jedino srijedom, ali i to je dosta), pa ćemo se postepeno iz male grupe prebaciti u veliku.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

to s crtićima i mene zna izjedati, ali nikada joj ne puštam crtiće na svoju inicijativu, već ih ona sama traži.
    obično se mazi i gleda crtić meni u krilu i onda zajedno komentiramo, ali zna i sama gledati dok ja npr. dojim Doru ili vješam veš i sl. Najčešća je situacija da je crtić u pozadini, a ona jurca i stvara nepodopštine po kući...

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa
    Upisala sam je danas u igraonicu Knjižnice Medveščak (mogu jedino srijedom, ali i to je dosta), pa ćemo se postepeno iz male grupe prebaciti u veliku.
    onda ćete se srijedom igrati s andrejem i maxinim curkama :D

čoksa, za veliku grupu su mi rekli da su tamo djeca od 4-5 godina, preveliki za naše malce. ja sam razmišljala o preseljenju jer su u maloj grupi sad većinom dječica koja tek toddlaju. ipak, snađu se... andrej se uglavnom zabavlja s tatom jedne curice, jako je žalostan kad tatek ne dođe.

spooky, i mene dodatno deprimira crtić-faza. ujutro hoće crtić umjesto da bude sa mnom u kupaoni, popodne odmah traži crtić pa iskoristim vrijeme da se raspremim i pripremim sve za večer i idući dan... ali znam da će ga to pustiti pa ne ograničavam previše (i nastojim ga zainteresirati za igru dok crtić zvrlji u pozadini).

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Moram priznati da bih i ja voljela da Nika pogleda crtić kada ja moram nešto obaviti. Ali nema šanse, njezino zanimanje traje max 5 min.

Nika je od jučer šmrkava, nadam se da će proći do nedjelje.

Sanja, veselim se što ćemo vas konačno upoznati.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Evo i mene malo...
    Cure moje, u pravu ste sve.
    Vrijeme leti i iako ja imam solidno(klizno) radno vrijeme, mislim da nisam dovoljno s Markom.
    I doma ima posla i onda se ja zavrtim u tim opakim kućnim poslovima pa mi se Marko zna pridružiti samo da bude uz mene...i dalje je jako vezan za mene... Bili smo kod pedijatrice jer će nam u vrtić doći dijete s hepatitisom pa je i ona rekla da bi se već s 2,5 god. trebao malo 'odvezati' od mame.
    A odlasci u vrtić - to je i dalje prestrašno.
    Ne mogu reći da ujutro urla - no, tata ga vodi i onda od kad se probudi samo cvili i traži mamu (ja odem ranije jer ga kupim!) - tužan je, ništa neće ni jesti, ni igrati se - stalno stoji nekako postrani ili kod tete.
    Njima to već pomalo ide na živce jer je posesivan, a ja se mučim: da li da odustanemo od vrtića?! Mislim da je prevelik i da bi mu uz baku bilo dosadnije.
    Samo da se već privikne i da se socijalizira i zaigra, i nasmije ponekad...
    Onda ga još mučim s ispumpavanjem nosa, zubarom i sl. pa me ponekad, imam osjećaj, mrzi.
    A ja sam sebe potpuno zapostavila da bih bila iz njega što više pa sam malo deprimirana - zašto ne može lijepo i normalno ostati s tatom ili bakom?
    Danas idem napokon frizeru - već me sad boli želudac kako će on to podnijeti.
    Držite mi fige!
    Ajoj, raspisa se ja...
    Mamma san, uz vas smo - nije ni nama lakše!
    Bolesnoj dječici - brzo ozdravljenje...
    Pusa svima!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

samo na kratko se javljam da bi rekla:MAMMAAAAA SRETAN TI ROĐENDAAAAANNNNNN!VOLIMO TE JA I FRAAAAAAANNNNN

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I ja vas limovo Tweetilinčice i Frenkyboy!

Mislim da Lovrijaner ima laringitis...ići ćemo docu poslije podne... :/

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mamma san, pusa i sretan rođendan i od nas!!!!

Nadam se da Lovri nije ništa i da ćete svi danas biti lijepi i veseli!!!!!

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mamma san, sretan ti rođendan! Držim fige da je Lovro ok.

Što se tiče crtića, ja sam izgleda jedina nemajka među vama - nama oni dobro dođu. Dogovor je da smije pogledati jednu Maju (ili već nešto po izboru, ali to je uvijek Maja) ujutro i jednu prije spavanja. Mi se ujutro za to vrijeme brzinski spremamo, tuširamo i slično, a navečer u miru spremimio večeru.

Istina, jedno vrijeme je imala fazu kad su Teletubbiesi morali cijelo vrijeme biti upaljeni i nastajala je teža panika ako bismo ih ugasili, no nije gledala telku, nego se bavila skroz drugim stvarima. Iz samo njoj poznatih razloga oni su morali šetati ekranom. :?

Pčelica, i ja se veselim!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi uopće ne gledamo crtiće...ponekad traži da mu pustim koji, ali mu je brzo dosadno. Interesantnije mu je da se mota oko nas, da beskonačno dugo crtamo, vozimo bagere, čitamo slikovnice, kuhamo, plešemo, pjevamo...uglavnom sve je bolje od crtića..

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

tako je i kod nas bilo donedavno i baš sam bila sretna. sad traje crtić-manija, nadam se da će brzo posustati...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

sad traje crtić-manija, nadam se da će brzo posustati...
    ali ima nešto slatko u tim crtićima, a to su vikendi. Onda se ujutro svi dignemo i gledamo crtiće boravku ( MM ponekad i prespava ) ali bitno je da smo svi zajedno

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

tako je i kod nas bilo donedavno i baš sam bila sretna. sad traje crtić-manija, nadam se da će brzo posustati...
    i kod nas :/

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

mamasanić, još jednom sretan roćkas i da ti se ispune sve želje koje imaš u

kod nas su crtići također IN. MM i ja smo ih imali hrpetinu na DVD-ima još dok se vid nije ni rodio, /jer i mi obožavamo crtiće, one "prave", dobre diznijeve ili pixarove/. nabasao je na njih, već ih je dosta apsolvirao i može dosta dugo gledati u kontinuitetu ako mu je crtić interesantan; naravno u 99% slučajeva netko gleda s njim i komentira mu ili tumači neke stvari - a nakon toga obično uslijedi igra - crtanja, modeliranje, glumljenje i sl. na temu iz crtića..
    nikad mu samoinicijativno ne stavljam da gleda, i uvijek kad on hoće crtić ga nagovaram na neku drugu aktivnost; obično želi gledati ujutro nakon ili za vrijeme doručka; popodne i navečer ne gleda, jer je takav dogovor
    omiljeni su mu shrek, petar pan i brat medvjed, ali najomiljeniji od svih mu je film "čarobnjak iz oza", zna ga napamet
    crtići su često roditeljima "spas", jer onda imaju mirnu situaciju u kući, ali cure, mislim da nitko od nas ovdje nije TAKAV roditelj, niti "koristi" crtiće na takav način.
    sanja, ako se ideš otuširati ili pripremiti večeru dok curke gledaju crtić, nije nikakav grijeh.
    a ja znam da ti /i svi ostali ovdje/ provodiš zajedničko vrijeme s curama kvalitetno.

mislim da je kod gledanja crtića bitno s klincima dogovoriti neka pravila tipa "crtići se gledaju tad i tad, tolko i tolko", tako da u startu ne dolazi u obzir da TV drnda od jutra do sutra.
    meni se čine fora priče za djecu na kazetama /ko u dobra stara vremena našeg djetinjstva /, potiču im maštu i interesantne su im, baš ću nabaviti neke za sv. nikolicu - pa u videkovu čizmicu s ostalim.

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

mamasanić, još jednom sretan roćkas i da ti se ispune sve želje koje imaš u

kod nas su crtići također IN. MM i ja smo ih imali hrpetinu na DVD-ima još dok se vid nije ni rodio, /jer i mi obožavamo crtiće, one "prave", dobre diznijeve ili pixarove/. nabasao je na njih, već ih je dosta apsolvirao i može dosta dugo gledati u kontinuitetu ako mu je crtić interesantan; naravno u 99% slučajeva netko gleda s njim i komentira mu ili tumači neke stvari - a nakon toga obično uslijedi igra - crtanja, modeliranje, glumljenje i sl. na temu iz crtića..
    nikad mu samoinicijativno ne stavljam da gleda, i uvijek kad on hoće crtić ga nagovaram na neku drugu aktivnost; obično želi gledati ujutro nakon ili za vrijeme doručka; popodne i navečer ne gleda, jer je takav dogovor
    omiljeni su mu shrek, petar pan i brat medvjed, ali najomiljeniji od svih mu je film "čarobnjak iz oza", zna ga napamet
    crtići su često roditeljima "spas", jer onda imaju mirnu situaciju u kući, ali cure, mislim da nitko od nas ovdje nije TAKAV roditelj, niti "koristi" crtiće na takav način.
    sanja, ako se ideš otuširati ili pripremiti večeru dok curke gledaju crtić, nije nikakav grijeh.
    a ja znam da ti /i svi ostali ovdje/ provodiš zajedničko vrijeme s curama kvalitetno.

mislim da je kod gledanja crtića bitno s klincima dogovoriti neka pravila tipa "crtići se gledaju tad i tad, tolko i tolko", tako da u startu ne dolazi u obzir da TV drnda od jutra do sutra.
    meni se čine fora priče za djecu na kazetama /ko u dobra stara vremena našeg djetinjstva /, potiču im maštu i interesantne su im, baš ću nabaviti neke za sv. nikolicu - pa u videkovu čizmicu s ostalim.

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

sori, odletio post 2x

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Evo malo izvješća od današnjeg dana u vrtiću:

Ujutro je Pia bila skroz mazasta i nije se htjela odvojiti od mene. Otkada je krenula u vrtić smijem ju samo ja ujutro obući i oprati joj zube. Tata je dobar za vožnju i raspremanje u vrtiću.

Jutros nije htjela u vrtić, a ja sam ju nemajka ipak poslala. Imala sam grižnju savjesti cijelo vrijeme.
    U vrtiću je ostala bez suza, ali je tatu ispratila sa tužnim: "Gdje je moja mama?"

kad mi je MM to ispričao skoro sam odamh odletjela do vrtića i uzela ju k sebi.

Na svu sreću, kada sam došla po nju bila je super raspoložena i rekla je da joj je u vrtiću bilo super.
    Na putu prema kući smo pjevale pjesmice. To ste trebale čuti. Pia i ja pjevamo zajedno, a Dora iz kolica plješće i pjeva: "la-la-la..."
    He,he, već vidim da će Pia i Dora maminim stopama pa će svirat klavir.

Polako smo počele izrađivati ukrase za bor i jedva čekam nedjelju kada ćemo početi sa ukrašavanjem naše drage kućice....

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj spooky prvotno napisa
    Na putu prema kući smo pjevale pjesmice. To ste trebale čuti. Pia i ja pjevamo zajedno, a Dora iz kolica plješće i pjeva: "la-la-la..."
    da mi je to vidjeti...

što se crtića tiče njih uvijek zasjeni neki cd iako je lada počela u zadnje vrijeme pažljivo gledati bambija. ja sam zapravo oprezna s crtićima i tv-om općenito i vjerujem da je bolje da što kasnije shvati koliko to može biti zabavno.

e, da i prodali smo stan! ajvi, nemoj molim te pasti u nesvjest jer je i nas zateklo nespremne. do 01.03 moramo naći drugi, veći, ljepši stan i opet u našem kvartu.

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa
    Što se tiče crtića, ja sam izgleda jedina nemajka među vama - nama oni dobro dođu.
    Sanja, nisi nemajka, pročitaj bolje - napisala sam da bih i ja rado da ponekad pogleda crtić. Stvarno mi je nekad naporno, jer se ne uspijem ni otuširati, ni skuhati ručak na miru.

Nika je bolesna, temperatura, grlo, curi nos. Obavili smo krvne pretrage, nema bakteriju. Jučer popodne je klonula, čak je zaspala u čekaonici kod doktorice. Nadam se da ćemo ozdraviti do nedjelje.
    Noćas i ujutro nije imala temp. pa se nadam da se neće vratiti. Čekam opet popodne, kada temp. počne rasti.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj pinocchio prvotno napisa
    e, da i prodali smo stan! ajvi, nemoj molim te pasti u nesvjest jer je i nas zateklo nespremne. do 01.03 moramo naći drugi, veći, ljepši stan i opet u našem kvartu.
    :shock:

jedino mjesto koje mi pada na pamet su zgrade 6a i 6b.

sretno s potragom! trebati će vam sreća, ili će tm morati posjetiti banku sa čarapom na glavi

nika, ozdravi nam do nedjelje!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pinnochio, nadam se da ste prodali stan nekim 200 kilašima sa klompama... koji imaju namjeru živjeti hiljadu godina

Pusa svima

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •