-
Ivan si je zimus opekao dlan na peć na drva. Nije to bilo jako jer je to bilo jako ali pošto mi nije dao ruku završili smo u klaićevoj. Tamo su mu dali oblog od vode i zamotali ruku i rekli da dođem dan poslije na kontrolu. Mi smo u međuvremenu doma to odmotali, debelo namazali Bepantenom, onim za opekline i natrag zamotali. U biti opeklina bi trebala stalno biti vlažna, ali... Kad sam drugo jutro došla u Klaićevu na kontrolu i premotavanje dobila sam po nosu. Da odkud meni idea da ja njemu to mažem kremom i slično. Pa si sada mislite.
Ja znam da smo opekline uvijek mazali Jekodermom.
Nikad neću zaboraviti scenu od prije 11-12 godina kada je moj brat od 9mjeseci bio u hodalici i došao do štednjaka iz kojeg je netom prije izvađen kolač. Zalijepio je dlan na vrata od pećnice i počeo urlikati. I naravno nije skinuo rukicu sa peći dok netko od ukućana to nije učinio.
Moji roditelji nisu ga vodili kod doktora nego su mu odmah rukicu stavili pod hladnu vodu i poslije su mu mazali sa Jekodermom i zamatali . I tako jedno desetz dana. I danas nema nikakvog ožiljka. A da su išli u bolnicu tko zna šta bi mu radili jer to nije bila baš mala opeklina.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma