Mislav je u petak polio šalicu kave na kuhinjski pult pa po sebi. Opekao je čelo, oba kapka, lijevi podočnjak, obraz, uho i malo prsa. :100 onih što plaču:.
Opekotina je prvog, negdje drugog stupnja, ali izvrsno zacjeljuje. Mislim da je za to zaslužna Zepterova bioptron lampa, stvarno je ogromna razlika između mjesta (tri piknjice na prsima) koja nismo puno svijetlili i lica na kojem se opeklina POTPUNO povukla pa je sada samo na lijevom podočnjaku, kapku i na čelu. Stvarno preporučujem, zaista funkcionira. Izgleda kao rakunčić, sunce moje. Sada mi se čini najgore jer mu se koža ljušti i ostaje sasvim mlada koža onako sa vodicom na površini. Do sada se nije tužio na bol, ali mi jučer i danas ne da mazati Bepanthenom, mislim da ga ta mlada kožica peče.
Tata ga je čuvao i bio s njim u kuhinji točnije vadio je mlijeko iz hladnjaka za tu nesretnu kavu. Kaže da je kriv :šmrc:.
Zna li netko za nešto čudotvorno, od čega to odmah prođe? Valjda mu neće ostati ožiljak? Meni ta rana izgleda kao kada se jako izgori na suncu.
Savjete amo: