Stranica 5 od 6 PrviPrvi ... 3456 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 298

Tema: Zimsko-proljetna djeca 2004. (53. dio)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

snorki i spooky, nemojte me bedirati-mi selimo među prvima, mislim da je samo nika prije lade i...možda ptičica.

mamma san, a kaj je bilo u poklonu? jel' bio koristan? mi ćemo djedicu mraza čekati ovu subotu, a lada će dobiti plišanog bambija. to je prvi plišanac kojeg sam joj kupila jer ih inače ne volim. ali ona je toliko ludo i nepopravljivo zaljubljena u bambija da sam ga morala kupiti čim sam ga vidjela. ostalo je čeka doma pod borom: doktorska torba s instrumentima, bebu (kojoj je dala ime bea ) je već dobila, a biti će i pokoja slikovnica.

sanja, meni taj vaš bečki stil života zvuči jako uzbudljivo. svaki dan nešto novo. a ja ako huću da mi se desi nešto novo idem s posla kući nekim drugim putem popodne sve rjeđe idemo nekamo jer lada još uvijek ide rano spavati tako da ništa ne stignemo. jedva se stignemo pomaziti i popričati.

kako su svi bubanići? pusa za brz povratak među zdrave

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

moj život pun uzbuđenja i avanture: za vikend hoću pozvati inesiće i pinokijiće na igranje i završimo s gadnom prehladetinom.

pinokijice, misliš da će nam poći za rukom vidjeti se za blagdane?

cure, lagano paničarim. napravila sam popis pripremnih radnji za vikend: temeljitije pospremiti, ispeći bar 2 vrste kolača, skuhati nešto hrane, pripremiti bor za kićenje pa ga i okititi... i bar dio nedjelje provesti u blagdanskoj atmosferi. kako?!

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pinnochio, dobio je bager i prugu (na slici sa poklonima vidiš i njegov...par ih je bilo)!

Ajvić, ja bih ovak: kolače kupiš (zemeš mamine), priprema bora - proslijediš mužu, kićenje bora Andrejček i ti!

A kaj je sa pakiranjem poklona??

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Snorki, klinci prebrzo odrastaju... :/ ali, prokleto mi je dobro koliko dugo vas poznajem! !

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

joj... bila sam tako ponosna što sam unaprijed kupila i zapakirala poklone, i jasno da mi sad još neki fale i da sutra moram u grad.

ma u sve navedene aktivnosti smo uključeni svi troje, ali znam da će biti ludnica. ubija me što ništa ne mogu raditi kad andrej zaspi, rondanje bi ga probudilo. zapravo, ubija me što tratim vrijeme na poslu.

i ja sam nedavno skužila da uskoro selimo s ovog podforuma, a kao da smo tek došli... i koja smo ekipa postali u ove tri godinice..!

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Meni isto nije jasno da će uskoro 3. rođendan, iako sam njene "starosti" itekako svjjesna: razgovara se kao 4-godišnjak, a u "zašto-fazi" već je mjesecima.
    Sanja, dođi malo u ZG ovih dana, pa ćeš vidjeti što su predbožićne gužve (već dva dana popodne MM vozi Svetice-Bukovačka-Petrova-Voćarska-Zvijezda = okrugla dva sata!)
    Zarekli smo se da ne ulazimo niti u jedan šoping/špeceraj centar do 2. siječnja, taman umrli od gladi. U subotu u 2 popodne smo otišli po bor (i neki alat) u Bauhaus, a kolona za City Centar One počinjala je već kod Vjesnika .
    Nadam se blagdane NEprovesti u nakuhavanju, pečenju kolača i spremanju 8) . Bor i prozore okitili smo još prošli vikend, kolačiće ću kupiti u nekom dućanu (oni miješani iz Konzuma, u pakiranju od 1 kg, pedeset i nešto kuna, sasvim zadovoljavaju moje prohtjeve, Apri - hvala za preporuku!), ozbiljno se bavim mišlju da odnekud naručim gotov bakalar za Badnjak (obožavam bakalar, ali kad se samo sjetim traume iz djetinjstva - trodnevno namakanje, pa lupanje da omekša, pa višesatno nakuhavanje, pa smrad još tri dana...). Za Božić, hvala Bogu, idemo u VŽ na ručak. (uopće se ne bi reklo da ne volim kuhanje, jel' da? )

Ispod bora Anu čeka drvena opremljena kućica za lutke (moja sestra donirala ). Kupila sam joj neki dan i onu loptu hopsalicu s 2 "uha", ali promašila sam veličinu, mislila sam da joj je ona od 35 cm dovoljna, ali nije - uopće se ne može dobro odbijati nogama, pa mi izgleda valja po veću.

Jutros smo opet bili kod zubarice na premazivanju zubića. Zubarica inače STALNO nosi masku preko usta, a prošli put joj se NA SEKUNDU bila pomakla i A. je izgleda uočila da ima na obrazu stvarno veliki ispupčeni madež pun dlačica. Tako joj je danas na odlasku rekla: Ajde, teta skini masku da ti vidim onaj veliki dlakavi madež!" Sreća zubarica je to stoički prihvatila...čak i komentar da se "treba obrijati"

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa
    Jutros smo opet bili kod zubarice na premazivanju zubića. Zubarica inače STALNO nosi masku preko usta, a prošli put joj se NA SEKUNDU bila pomakla i A. je izgleda uočila da ima na obrazu stvarno veliki ispupčeni madež pun dlačica. Tako joj je danas na odlasku rekla: Ajde, teta skini masku da ti vidim onaj veliki dlakavi madež!" Sreća zubarica je to stoički prihvatila...čak i komentar da se "treba obrijati"
    Ančica je genijalna
    (što misliš, zašto se Andrej u početku panično bojao te iste zubarice? s maskom ili bez nje, svejedno!)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Odvaaaaaaaaaaaaaaaaaaalilaaaaaaaaaaaaa sam na Ančicu!!!

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    cure, lagano paničarim. napravila sam popis pripremnih radnji za vikend: temeljitije pospremiti, ispeći bar 2 vrste kolača, skuhati nešto hrane, pripremiti bor za kićenje pa ga i okititi... i bar dio nedjelje provesti u blagdanskoj atmosferi. kako?!
    mene je panika držala prošli tjedan, sad sam se već skulirala
    ja se grozim ovih gužvetina i opće ludnice; pola poklona sam kupila, moram još pola - nemampojmakad :/
    na poslu još uvijek gužvanjac, poslije nemam vremena za niš, navečer isto niš - a htjela bi napraviti još neke ukrase, kupiti ostatak poklona/neke i stići napraviti + sve zamotati, kupiti i okititi bor...ahhh
    a od pečenja kolača i nekog posebnog kuhanja sam odustala, luftaćemo se po obiteljskim ručkovima, a kad budemo doma /godišnji 2 tjedna jipiiiiiii :D / ne treba mi ništa osim mira, piđame, buljenja u bor i lampice i maženja s mojim dečkima

ančica je zakon

boook svima

p.s.

odlučila sam prijaviti čuvalicu /ne u policiju, nego u svoju firmu / i plaćati joj doprinose 6 mj. za iznos za koji nam čuva vida, ne da mi se pronalaziti drugu osobu kad mi je ona savršena - bit će s nama do jeseni kad će vid krenuti u vrtić
    naime bila je varijanta da će ona početi tražiti posao i da više neće moći čuvati vida od 1. mjeseca, ali smislila sam dobar deal i za nju i za nas

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

apri sori, ali zaigrala sam se sa smajlićima

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

I mene lagano lovi panika, još ništa nisam kupila, samo par knjiga za Niku. Kad se sjetim gužvi, zlo mi je.
    Jučer smo bili na Trgu, baš sam htjela nazvati anekiće i tweetiće, da provjerim jesu li u blizini, ali smo sreli frendove, pa smo završili u Profilu na kavi.
    Naći parking u centru je bila premija.

Baš me zanima kako se snalazite vi koji živite u centru?!
    Kolega sa piosla mi kaže da on nekada zna po sat vremena voziti se tražeći parking.

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj pcelica prvotno napisa
    Baš me zanima kako se snalazite vi koji živite u centru?!
    Kolega sa piosla mi kaže da on nekada zna po sat vremena voziti se tražeći parking.
    tako što se uopće ne vozimo autom
    radimo 10 min. pješke od doma, a i sve ostalo obavljamo pješke...

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Jesi brza. :D

Vi onda imate sreće.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

igzektli

pješke, ili tramvajem ako se baš mora.

vikendom dođemo autom u grad i opet nemamo gdje parkirati pa kružimo i #%/#*%$#

dijete jučer zaspalo u 17:30 (jedva smo doma došli od plača i nervoze), probudio se u 3:45 i maltretirao nas do 5:30. u 6 dizanje, plač i nervoza dok nismo došli baki. ispalili smo na živce svi troje.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

uuhhh...nešto je divlje u zraku već 7-10 dana....Lovras je jučer napokon odlučio zaspati u 23.30...uništio me je . Tata ga je uspavao. Danas je normalno bila koma sa buđenjem... :/

No, vrtić nam je super! Malac je lagano počeo jesti u vrtiću. Makar još uvijek brljavi, ali..ALI...on ipak ubaci nešto u svoj kljun.

Strah me kozica....moram ići izvaditi antitijela...(imam uputnicu) ali moram doći do 9.30...ne znam kad.

Gaddemit!

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa
    Strah me kozica....moram ići izvaditi antitijela...
    :?

naš vrtić (onaj u koji još ne idemo) su poharale kozice.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kod nas još ništa...ali skupljam informejšen

ja nisam prebolila kozice. i željela bih se cijepiti. ali da bih se cijepila, moraju mi izvaditi antitijela (pa možda ipak skuže da sam ih nekako prebolila....jooooj da bar!)..

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Da ne pretražujem: znam da inkubacija traje 2 tjedna, ali me zanima jesu li zarazni u tom periodu!?
    Malecka od kumova je dobilla kozice prije 2 dana, a mi sme se družili prije 10-ak dana. Možda ih i mi poberemo.

Mamma, držim fige.

Sutra će nika doći sa mnom na posao, na oproštajku, pa ćemo vam se javiti on-line.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Inkubacija traje od 12-17 dana. Obično 15 dana. A zarazni su kada dobiju temperaturu, do izbijanja osipa. (makar neki tvrde da su zarazni dokle god izbija osip).

Ja sam bila stvarno izložena kozicama. Zadnje sam izljubila nećaka, koji je imao temperaturu, i 2 sata nakon toga mu je izbio osip.

Od jeze sam se čohala mjesec dana...i ništa.

SAd se bojim da se igram s vatrom....i ne mogu zamisliti da nisam pored svojeg djeteta a ono bolesno. :/

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Marko je jedno vrijeme išao spavati u ponoć i budio se u 6......

sad je opet u ritmu,do kad ne zna se.....

btw zar se ne selimo svi na 3-6 skupa?

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Joj, i vi ste u istom filmu kao i ja. Baš si razmišljam kad ću sve to skupa uspjeti, od pakiranja poklona nadalje. Isto hoću napraviti nekoliko vrsta kolača, a u ambicioznijoj varijanti i tortu, pa neku finu papicu...

Kaj ste na kraju kupili malcima?

Mi smo Fioni kupili puno više poklona nego Flori, valjda zato što stalno vrtimo film da Flora ionako ima hrpe Fioninih igračaka, pa sad moram brzinski kupiti par sitnica i njoj. Znam da bebi to neće puno značiti, ali ne želim da Fiona dobije dojam da je beba manje vrijedna i da je njoj DM donio samo jedan poklon, a Fioni brdo.

Danas još kupujem neke stvari za mm-a, otprilike imam ideju što i nadam se da ću to i naći. Dio je naručen, a dio je moja ideja.

Dosta sam nostalgična - ovo su nam posljednji BING u Beču. Sredinom siječnja se vraćamo u Zg, bit će to velika promjena. S jedne strane jedva čekam, a s druge mi je žao. Totalno podvojeni osjećaji.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mi smo ove godine kupili dosta poklona, ali je većina odamah završila u "upotrebi" što zbog moje nepažnje ( Pia otkrila skrovište ) što zbog moje nestrpljivosti.

Ali mislim da je za pod bor ostao poklon koji će se Piji najviše sviđati a to je ruksak za vrtić u obliku Sponge Boba.

Istu stvar će dobiti i Dora...

Jučer smo obavili i kupovinu za ostale klince u familiji. Najbolje od svega što sam za manje od 5 sati uspjela potrošiti sve novce koji su mi jučer sjeli na račun.

Danas ćemo još ići po poklon od DM i na predstavu koju organizira vrtić i tome se jako veselim. Veselim se više od Pije...

Sanja, nek se ti vraćaš u ZG tako je veća vjerojatnost da ćemo se upoznati...

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

mamma san, pa lovro je stvarno prošao bezbolnu vrtićku adaptaciju, sunce malo prilagodljivo

ajvi, nadam se da ima šanse da nam se sve zvijezde poklope pa makar na sat vremena.

moram priznati da sam totalno opuštena što se blagdana tiče i držim se parole "što ne stignem bez toga mogu" poklone smo sveli na minimum jer nam već neko vrijeme standard ne dopušta baškarenje tako da s trčanjem po gradu nemam problema. bor kitimo sutra nakon što ga mm instalira, klope imamo pun friđ, a i nešto ćemo na ručkove, a kolače peče baka. wow, koliko vremena imam...a šta ja radim? ništa, zaspem navečer oko pola 10 i ne iskoristim ni trunčicu tog slobodnog vremena.

e da, a djeda mraza su organizirali naši frendovi kojima sam do neba zahvalna što su sve odradili sami juuuuhuuuu, jedva čekam subotu.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj pinocchio prvotno napisa
    wow, koliko vremena imam...a šta ja radim? ništa, zaspem navečer oko pola 10 i ne iskoristim ni trunčicu tog slobodnog vremena.
    ja bih rekla da je ovo odlično iskorišteno vrijeme. 8) mi smo se jučer u pola 6 zblenuto gledali i razmišljali što ćemo (psujući mali stan i dijete šišmišjeg sluha) - mm se sat vremena provozao biciklom a ja vježbala :D , to me tako lijepo opustilo da sam jedva izdržala do 8 i pokupila se u krpe. znala sam što me čeka...

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ivy, svaka čast vašoj volji. to je za svaku pohvalu. ja rađe biram spavanje, tj. biram recimo film, ali opet zaspim

veli meni mm jutros da je speglao sav veš, a ja u čudu pitam kada je to stigao jer ga nisam vidjela da pegla. "pa kad si spavala"-odgovara on. elem, sve se to događalo u istoj sobi. srećom, lada je isto tako kao i ja neosjetljiva na zvukove kad zaspe navečer. obično kad zaspe ja fino upalim veliko svjetlo složim robu u ormar, onu prljavu pripremim za pranje, još se malo vrtim po sobi, pripremim si obleku za sutra i još milijun sitnica.

jutros smo se probudile i već je krenula s biserima. prvo je rekla da je jako boli grlo i da joj dam pikicu pa će grlo odmah proći. zapravo još uvijek nisam sigurna jel' je grlo zaista boli ili samo izmišlja. kasnije je bila jako dobre volje tako da mislim da grlo ipak nije.
    kasnije je tati rekla ničim motivirana "tata, kupi mi pink komputej".

beba faza je ne pušta, jučer je tetu tražila u vrtiću da je hrani jer je ona mala beba i ne može jesti sama. doma ista stvar.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

juulovski si skužila kaj ti dijete hoće reći, nadam se? 8)

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ma skužila sam od prve. radim na tome

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

čitam vas, volim vas, ali me jako uhvatilo u leđima pa ne mogu puno pisat

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

samo da se pohvalim sa 2 očaravajuća vidova crteža :

1. vid kaj si to nacrtao?
    KOKOS KOJI JE PAO U MORE!

http://i18.tinypic.com/4ctva5e.jpg

2. a to?
    KUGLICE ZA BOR!

http://i18.tinypic.com/4ctva5e.jpg

svima!!

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj anek prvotno napisa
    2. a to?
    KUGLICE ZA BOR!
    ovo je link za kuglice:

http://i13.tinypic.com/30ww5c3.jpg

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Anek on definitivno ide vašim stopama!!! Ma fantastični su mu crteži!!

Ja moram uzeti iz vrtića Lovrine crteže....

Ako se ne čujemo prije...

SRETAN BOŽIĆ SVIMA!!!

PS
    Vajtica, Maria fakat vas nema!! Daj škrabajte malo!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pečem kolače

zezam, mm kuha a ja na netu

marko je ok,napreduje ,nema ispada,čekamo novu fazu i to je to

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Anek, nisam niti sumnjala u likovne sposobnosti tvojeg malog genijalca...predivno

Pusamo vas sve

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Čokolada, sad sam sa zakašnjenjem pročitala Ančicinu priču o zubarici i odvalila.

Anek, crteži su super!

Mi smo danas, između ostalog, bile u kazalištu. Fiona je uživala, ona doslovce obožava kazalište. Do sad još nismo propustili nijednu jedinu predstavu za njezin uzrast. 8)

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj white_musk prvotno napisa
    čitam vas, volim vas, ali me jako uhvatilo u leđima pa ne mogu puno pisat
    mamma san, evo vidiš, još ne ide, ali ubrzo se vraćam vama

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

w_m, nadam se da si bolje

bok svima i želim vam sve najbolje

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

white_musk, nadam se da su ti leđa bolje.

Spooky, hvala na lijepim željama, i mi svima želimo sve najbolje! Fiona i ja smo danas pekle muffine, bila je prava mala (ponosna) pomagačica.

Imamo jednu rundu sa čokoladom i jednu s brusnicama. Mljac.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Sretan Božić!

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sretan Božić!

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

zepedeići

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Sretan Božić!

Pijin biser od jutros:

"DM dolazi s biciklima, znaš mama?
    To je super, to je fora!"

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sretan Božić svima!

Kako ste proveli dan? Nama je bilo baš lijepo, vrlo opušteno. Otvorili smo poklone, otišli u crkvu, prošetali, otišli na kavicu, a po povratku spavali i ručali (aha, obrnutim redoslijedom, jer su obje bile posve umorne).

Fiona je oduševljena svojim poklonima, ali i jednim Florinim. Naime, Flora je dobila nekakvu elektroničku "knjigu" sa snimljenim pjesmicama na njemačkom. Nekih 90% pjesmica je Fiona učila u vrtiću i tim povodom odlučila prisvojiti Florinu knjigu - lijepo ju uzme, uključi si pjesmice, pjeva s pjevačima i čaga si uz punu koreografiju. Na žalost, nije pitala Floru što ona misli o toj nasilnoj posudbi, pa je tu došlo do omanjeg neslaganja. Vidjet ćemo koliko će dugo trajati primirje bazirano na mojim i mm-ovim diplomatskim sposobnostima.

Inače, obje ovih dana imaju ogromne skokove. Nevjerojatno je koliko je Fiona počela kužiti apstraktne stvari i koliko se toga sjeća - em jako unatrag, em detalja.

Uletila nam je s pričom kako ju je "jedan zočesti dečko lupio po licu kad je bila u parku u gradu Minhenu". :shock:

To se fakat dogodilo, ali nisam imala pojma da se ona toga još uvijek sjeća i da zna gdje se to točno dogodilo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sretan Božić svima!!!

kako je prošlo?
    Kod nas uz jako puno uzbuđenja...Pokloni na sve strane. Ali ga se najviše dojmio tatin poklon: stolni usisavač! Pitate li se što upravo radi??

No sve u svemu, Božić bi nam bio super da nisam imala smrtni slučaj u familiji. Na samu Badnju večer srušio mi se bratić, od srca. Star ko ja. Otac dvoje klinaca (12 i 10 g.). Prestrašno. Stalno razmišljam o tim malcima...

Uglavnom sutra idem na sprovod u Požegu. I ako uspije, tata će dofurati Lovrija u muzej.

Pusa

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

mamma

sanja, andrej se sjeća sitnica koje su se dogodile prije neznano puno mjeseci. njima su važne stvari koje nama promaknu, zapamte ih i obrađuju u glavici pa komentiraju kad ti već odavno zaboraviš na njih. a usporedbe - patuljak dm-a se zove sol kao i ono što stavljamo kad kuhamo, džon na cipeli je kao i john iz dedinog ureda, i sve u tom stilu.

mi uživamo doma i kod familije, mazimo se, igramo novim igračkama, šećemo praznim gradom... uživancija! :D

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

mamma san, žao mi je

svim curama koje su proslavile želim sretan božić. mi smo doma nakon subotnjeg dočeka djeda mraza koji je ponovno oduševio i male i velike. nakon toga se osim silnih poklona i nešto lijepih druženja ladi ponovno vratila opaka šmrkavica od koje je već dva puta povratila sve što je mogla povratiti. siroče malo, nakon toga je navalila na hranu kao da nije dva dana jela. držite nam fige da se opet ne spusti na uho.

anek, vidovi crteži su fenomalni umjetnik mali.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mamma san, jako mi je žao.

Mi smo opet imali jako lijepi dan, šteta što ih nije više takvih, laganini i besposlenih.

Sutra ujutro nam dolaze majstori od selidbe. Moraju vidjeti koliko imamo namještaja i stvari da znaju odabrati kamion prave veličine.

Ne mogu vjerovati da se uskoro selimo, fakat ne mogu. Vjerojatno će me puknuti kad ćemo početi pakirati stvari.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mamma,
    Smrt dragih ljudi mi je nešto prestrašno, a kad su pritom još i mladi, pa i imaju djecu .

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

sretan božić svima i da vam se ispune sve želje koje su vam u

Citiraj tweety prvotno napisa
    Mamma,
    Smrt dragih ljudi mi je nešto prestrašno, a kad su pritom još i mladi, pa i imaju djecu .
    baš tako..

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Anek, hoćeš li ispričati curama priču o mom poklonu.
    p.s.gledam ga danonoćno
    p.p.s.ne zaboravi dio o tome kako si stahovala da će biti samo logo i kako te M uvjeravao da neće

Stranica 5 od 6 PrviPrvi ... 3456 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •