-
Hvala ti puno, Čokolada - a gdje je to barem otprilike?
Inače, mi smo vam u totalno kreativno-raspjevano-ekspresivnoj fazi. Nedavno smo dobili cd "Zeko i potočić" s dječjim pjesmama (znam, kasnimo u fazi) i do sad smo ga preslušali recimo desetak puta, da bih jučer otkrila da Fiona zna riječi svih pjesama i odsutno ih pjevuši dok se igra. Kad ju zamolim da pjeva, tj. kad osvijesti svoje pjevanje, malo se kao srami i traži od mene da pjevam s njom. Isto je skroz spontano naučila Jinglebells (nisam ju učila na engleskom, nego je toliko puta izvan kuće čula da je zapamtila) i Zvončiće (nakon dva-tri ponavljanja).
Imamo i zanimaciju zvanu "Priče o curici Fioni". Prije spavanja joj obavezno pričam neku priču o tome što smo taj ili prethodnih dana radili, a Fiona je naravno glavni lik svake priče. Zasad su joj omiljene "Priča kad je curica Fona išla gedati životinje" (u prijevodu: naše posjete jaslicama sa živim životinjama) i "Priča kad je curica Fona išla u kazate (kazalište) na pedtavu (predstavu)". Stvaram malu egotripašicu.
Još uvijek ne znamo kamo ćemo na doček i hoćeo li uopće negdje. U Beču su na raznim lokacijama napravili razne tematske dočeke, pa ćemo se možda zaletit do Vijećnice, gdje će biti klasični plesovi s "Na lijepom plavom Dunavu" u ponoć (ok, do ponoći ćemo ionako već biti doma). Ako ne budemo fit, ostajemo doma i uživamo. Što se tiče poklona, to smo riješili ovako - za Božić nas je darivao mali Isusek, a za NG će Djed Mraz.
Svima vam želim nezaboravni doček i sve naj, naj!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma