opet ja!!![]()
3.12(ned) u 10h i 12h Zg- malisani imaju koncert u Lisinskom, pa ak ste zainteresirani mozete na www.lisinski.hr kupit tj. rezervirat karte!!
mi jesmo!!![]()
opet ja!!![]()
3.12(ned) u 10h i 12h Zg- malisani imaju koncert u Lisinskom, pa ak ste zainteresirani mozete na www.lisinski.hr kupit tj. rezervirat karte!!
mi jesmo!!![]()
:D :D
i mi isto!!!
penjemo se skupa na pozornicu!!![]()
yavanna, ja sam smrsala 20kg (cak i koje kilo vise cini mi se) od porodjaja, i sve me vise i vise bole kukovi. I ja sam mislila da je od tezine. Verujem da ima i genetske osnove, jer moja mama iako je jako mrsava ceo zivot (ima 50kg), ima siroke kukove i cesto su je boleli, a plus dojenje i nosanje...yavanna prvotno napisa
a i ja radim vezbe, bez njih bi tek pukla...
:shock: svaka čast!kli_kli prvotno napisa
Kad bolje razmislim, mi se sad jako rijetko nosimo i valjda me zbog toga ne bole kukovi!
čula sam za ovu igraonicu medveščak, mogli bi jednom skupa doći tamo! ili u masarykovu svejedno....... Otkad smo u Zg treba nam malo socijalizacije! U Vodicama je bilo super jer se svaki dan igrao s klincima!
mi cemo vjerojatno u sub ujutro u koko u masarykovoj!!![]()
Najbolje da su prave fotografije-poludimkli-kli prvotno napisa
na ljubičastu kravu ili žutog konja-stvarno je zbunjujće za djecu!
Inače, Frana smo jučer odveli konačno u jaslice, nije iao od petka, i kad ga je mm donio tamo, pogleda u sobu i nikoga. :shock: Uglavnom, od njih 17, samo 3 ih je došlo taj dan, svi imaju potkoznakojiput, crijevnu virozu. I pogađate, danas su nas navali da dođemo po njega, jer se 2x toliko ukakao da mu je sve curilo niz noge, a kako nismo imali 22 par rezervne odjeće, bio je jadničak u peleni i gore u majici.
He, bio bi još sretniji da je mogao gol trčkarati. Uglavnom, od 11 ujutro je samo jednom kakao i to proljevasto, ali niti ima tempicu, opće stanje dobro, stvarno mi nije jasno. Ma bitno da je on dobro, a baka i deda će opet morati krpati rupe u čuvanju.
Ovim putem, iako znam da nikad neće o pročitati, želim zahvaliti što Fran ima tako dobrog dedu i baku![]()
kovke- Baki i dedi isprintaj zahvalu pa ce je procitati![]()
i ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da proljev prođe
Neven - i dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~
svi koji ne volontirate sutra na rasprodaji da li i kada dolazite?
mi najvjerojatnije dodjemo,ali nemamo pojma kad!!
pa kovke to je stvarno uzas sta se desava u franovim jaslicama!
nije mi jasno, pa zar se crevne viroze ne prenose uglavnom preko "prljavih ruku"?
zar nisu posle takve epidemije dezinfikovali sve?
stvarno mi je neverovatno![]()
ljubi frana, i evo mu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ODMAH prodje!
a ovo sto si napisala za baku i dedu je....
cmok za Frana od nas 2!!!!!!
svima!
Fran ~~~~~~~~~~~~
mi bili na rasprodaji dosta kasno (oko pola 12) pa nije bilo puno ljudi, dovela sam susjedu u shoping i zao mi je sto nisam imala vise vremena
kovke u koji fran ide vrtić?
~~~~~~~~ za malog posranca
ja sam jučer navečer bila na rasprodaji i baš je bilo veselo
Mi smo opet propustili rasprodaju i to iz, na žalost, zdravstvenih razloga...Matija je od ponedjeljka do petka bio u bolnici, ovaj puta u Klaićevoj i to zbog jakog napada astme. Cure mislila sam da će mi dijete umrijeti...24 sata je bio na kisiku, na infuziji, a razmišljali su da ga stave na intenzivnu...Koma!
Uglavnom, sada smo doma, stabilno je, pod lijekovima i ja se nadam da se više ovakav događaj nikome neće dogoditi.
Šaljem posebnu pusu Romini!!!
Ipak, je dijagnosticirana astma i do daljnjega mora biti stalno pod lijekovima, a doktori očekuju da će sve biti ok i da će se normalno uključiti u sve aktivnosti kao i ostala djeca.
Ena čestitam na bebici!!!!
MNataša Lenči mi je preslatka!
I još jednom hvala za čestitke!
Nitice, baš mi je žao što vam se to dešava![]()
Velika pusa Matiji.![]()
kovke, kako je sada Fran?
Nitice...
Stvarno je strasno sta vam se desava...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da budete dobro.
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za Matiju!!!!!!!
![]()
nitice :/ , baš mi je žao što sve to morate prolaziti
fran je danas dobro (osim što je imao kapu), sreli smo se s kovke family u gradu
Niticei veeeliki pozdrav svima
Nitice, šaljem vam pusice ozdravilice da se što ptije sve vrati u normalu![]()
Fran ide u jaslice Cvrčak na Zapoljskoj, i danas je okej, iako se jutros topliko ukakao da je radio otiske na parketu uakkanim stopalima. Toliko je tog bilo, da pampa nije uspjela sve zadržati, pa mu se spustilo niz nogice kroz pidžamu, i šljapkao je ukakan! Ajme majko, da ste vidjeli taj prizor. Ali nije proljev, već je samo mekanija stolica s dosta šlajma.![]()
Uglavnom, pusice svima, nekak me nema često! Na poslu mi riknuo komp, a doma baš i ne uspijem previše
Fran, Matija~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi smo dobro ( hvala na vibrama ), temp. mu je prošla za dan ali sam ja bila na službenom putu dva dana. Bilo mi je koma ostaviti ga, skoro sam mislila moliti da ipak nejdem ali je on to preživio bolje od mene! Pusa svima!![]()
Ajme ljudi pa svi ste mi se razbolili... Matija i Fran![]()
nitice, sretan ti rodjendan s kasnjenjem...strasno mi je zao sto to prolazite...
Ja sam evo ostavila magistarski za neka bolja vremena jer ne uspijevam nista napraviti, tesko mi se koncentrirati, andrea laufa okolo, meri trazi svoje...eh, sad kad malo zazimi, andreicu kod bake na par dana pa cu se primit posla...ne mogu vjerovati kako je lijepo vrijeme zadnjih dana. Mi smo jucer sjedili u dvoristu, vozali se biciklicem, bacali loptu, sigurno 4 sata. meri je spavala u kolicima, ma bas ko da je proljece.
Evo i mene opet s vama. Prvo, cestitke Eni na trudnoci, a strasno mi je zao sto se Matiji sve to desava![]()
Asja mi je zadnje dvije sedmice bila bolesna, imala je upalu mokracnih kanalaImala je visoku temp. cak i do 41, totalno sam se bila istraumirala, jer sam bila sama s njom kuci. Primala je injekcije dva puta dnevno sedam dana, a sada smo na sirupu. Doc. sumnja na e. coli, tako da cemo morati raditi i urinokulturu kad zavrsi sa terapijom
.
Bila sam u totalnom bedu, jer sam sigurna da se prehladila sjedeci na parketu, a ja sam je pustala, i mislim da smo i ja i MM to olako shvatali i da smo mogli sprijeciti ovu infekciju. Tako da smo sad kupili itison i stavili ga od zida do zida u dnevnom boravku i preko toga opet tepihe.
Asja i tebi malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
Joj baš su zavladale bolesti!
Asja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Matija![]()
Prvo puse i vibrice za Matiju i Asju, Nevena i Frana.
Vikend je prošao, družili smo se sa Ivonnom i njezinim princezamai baš nam je bilo lijepo.
Lena je prava mala papigica i ponavlja puno stvari (kao kućica, mišić i sl.).
Izašla je druga četvorka i opet smo u očekivanju ostatka.
Pusa svima.
i mi saljemo puno pusa ozdravilica svim bubanim!!!
nama je isto vikend za cas prosao!!
nika je naucila reci da ovcica ide- beeeeeee i preslatka mi je kad ju oponasa!!![]()
Čuli smo jučer to blejanje i stavrno je preeeeeeeeslatka!bucka prvotno napisa
Žao mi je kaj se nismo mi vidle.
Kovke pridružujemo se tvome klubu. I M. ima proljev jučer i danas. Dobrog je raspoloženja i sve je ok, osim guze. Dala sam mu Linex i nadam se da će mu uskoro pomoći. Kak ti liječiš Frana?
ajoj cure baš su vas nevolje snašle
svima želim brzo ozdravljenje
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vidimo se na zagrebačkim mališanima :D
Kad mu se zacrvenila guza, mazala sam Sudokremom, a pio je ProLife, whatever, samo da obnavlja floru. Kuhala sam čaj od šipka, blago zašećeren, nisam mu ništa od hrane branila, tj. nikakva posebna dijeta. Mislim da mora dijte biti snažno da to prebrodi, nije lako ni malo, mene je 2* ulovilo, užas!Nitica prvotno napisa
U biti, nikakav pametan savjet, probaj ORS ili rehidromix, nama nikako nije uspjelo! Da ne bi završio na infuziji, premda, moram priznati, da mu je ista došla kao eliksir-odmah dan iza se stvarno osjećao puuuuno, puuuno bolje :/
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~ za Matiju!
![]()
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~ za Asju!
![]()
ovaj, nisam rekla, Fran je danas išao u jaslice, i sve prošlo OK. Zdravi smo! :D
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za bolesne![]()
Bubinima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
zubici - ima gornje cetvorke al mu fale trojke, dole ima samo tri zubica ko mali vampir
Nika za ovcice
Teo oponasa konja, kravice, ovce i pse a najbolji je kad pokusava mijaukati kao maca...![]()
vidim da idete na koncert,a da li je netko bio u kazalištu lutaka? jesu li još premali ?
da, zaboravih na Niku-slatkiš mali
A za one koji nisu vidjeli Mirtu u zadnje vrijeme, samo da vam kažem-preprepreprekrasna trudnica![]()
mi bismo se pridruzili vasem klubu,istina fulali smo nekih 16mjeseci no,eto nas![]()
naime,kako smo volontirali ovaj vikend na rasprodaji,sreli smo jednu mamu sa malenim koja se upravo spremala potji na susret sa ostalim forumasicama ,pa i ja pozeljeh druziti se sa mamama i malisanima koji su dobi kao i Eli.
jel nas primate??
Sundrops velkam :D
Kako se igrate sa klincima? Imam osjećaj da se Lena dosađuje, pogotovo sada kad smo više u stanu. Izgleda kao da su joj dosadile igračke a svako malo dobije neku novu sitnicu. Ak ovako nastavim sa igračkama definitivno moramo kupiti veći stan.
Najnovija igra:
Za igru su vam potrebne dvije zdjelice (po mogućnosti plastične)
Cornflakes
Sušene brusnice
U jednu zdjelicu stavite namirnicu broj 1 a u drugu namirnicu broj 2.
Neka igre počnu!
Ako još dodate rekvizit kuhaču budite sigurni da ćete i vi biti uključeni u ovaj nadasve kreativan sport!![]()
sundrops dobro nam došla i dugo tipkala sa nama!!!!
Izgleda da smo se riješili proljeva! :D
Moram se pohvaliti da od petka M ne hripa! (kuc-kuc). Nadam se da su stvarno ovaj puta pogodili terapiju.
M Nataša kužim te u svezi izmišljanja igrica. I ja se mučim sa time jer je M sve zanimljivo naaaajviše 10 minuta. Najgore mi ga je bilo zabaviti u bolnici u kimbaču. Cijele dane nije smio hodati, u rukici ima infuziju, a njemu dosadno. Sada doma je lakše. Evo, npr. upravo sjedi kraj mene u svojoj hranilici i šara olovkom po papiru. Kad mu za minutu dosadi u pripremi je stara tipkovnica. Kocke i slikovnice čekaju da ih koristimo za pola sata. Malo prije smo 10 min slagali veš u mašinu, kasnije ćemo ga vaditi. Zadnjih dana mu je omiljena igra presipavanje iz jedne zdjelice u drugu. Najčešće su to zdrobljeni štapićiKocke isto tako prebacujemo iz jedne kutije u drugu.
Uglavnom, sada kada sam doma stalno se sa njime igram i trudim se da mu nikada nije dosadno.(iako mi se ponekad čini da ga i ne uspjevam baš zabaviti...)
sundrops dobro nam došla!
Matija :D
predstave- bili na jednoj , istina kratkoj (20 min) al cijelo vrijeme je gledao kao hipnotiziran...
igranje - ima drustvo pa mu nije dosadno![]()
M Nataša možda bi se i mi trebale potruditi oko društva za klince!Veronik prvotno napisa
![]()
E prvo bi mi trebao jedan apartman u Vrapču na mjesec dana spavanja i gledanja u zid a onda možemo razgovaratiNitica prvotno napisa
![]()
Koje bojice koristite? Ja tražim one Crayoline a nikako ih pronaći. Kupila sma First Markers ali ona je još uvijek premala (a ja preluda za čišćenje za njom) za flomiće.
Razmišljala sam o onoj crtaćoj ploči. Imate li to? To je nekako čišća verzija![]()
Ja sam totalno bez ideja kako ju zabaviti u stanu. Niti jedna igracka njoj nije zanimljiva. Serpe vadi i otvara jedno 5 minuta i to je to. Najnovija igra nam je da uzmemo loptu, dodjemo pred zid, ona stane ispred mene, a ja sjedim na podu, i onda ja loptu bacam u zid iznad njene glave. To joj je toliko smjesno, da vristi, jedva dodje do daha!
Leki - ja sam mu dala da sam baca one male loptice koje jako skacu (pod kontrolom naravno da mu ne padne na pamet staviti koju u usta) i to ga jaako zabavlja...lovi ih po cijeloj kuci i vice i skace za njima
MN - koje tocno bojice trazis?