Pokazuje rezultate 1 do 44 od 44

Tema: pred porod...trebam savjet!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    angie

Početno pred porod...trebam savjet!

trebam savjet vezano za moju situaciju...
    Pred porod sam, jos 20 tak dana. Tesko mi je jer me razara osjecaj krivnje zbog tijeka dogadaja oko moje trudnoce...
    Upoznala sam tatu djeteta pocetkom godine, naglo sam ga pustila u svoj zivot, poceli smo zivjeti , ali sam pocela primjecivati da je ososba koja se ne obazire na moje osjecaje vec vrlo manicno fura svoj film. Stvari su krenule nizbrdo kada je on otisao na veceru kod svojih rodaka, a na koju je meni bilo zabranjeno otici. On je to objasnio da je to zbog koristi. Onda je poceo mijenjati raspored mojih stvari po stanu bez da me pita, poceo je kontrolirati moj bankovni racun jer je imao neku racunicu.
    Poceo je kontrolirati sto kupujem, pozivi mojih frendova je odbijao..odlazci na kavu ...
    Osjecala sam da ne prihvaca mene vec da me zeli staviti pod svoju kontrolu na vrlo profinjeni nacin...slabilo mi je samopostovanje, nisam vise citala, osjecala sam se lose...
    Onda sam zatrudnila i poceo me strahovito nervirati, nisam ga mogla vidjeti na oci dok mu nisam na jedan grubi nacin rekla da ode iz mog stana i da se preseli kod rodaka. Prestala sam ga voljeti.
    On je rekao da je dijete moja odgovornost i da je bolje da abortiram. Htjela sam dijete i evo me pred porod.
    No, on je poceo okolo mene prezentirati da sam ga iskoristila za dijetei trazio je novac od mene. Cak je na javnom mjestu bacio stol i casu na mene trudnu. Nije se izvinio.
    Sada me progoni osjecaj krivnje i ostali osjecaji oko moje odluke da iznesem situaciju sama, sto sam lisila dijete oca...
    On naravno nije nikada tijekom trudnoce nije pitao za dijete niti sto mi treba....vec prica da sam ga iskoristila....

Tesko mi je i trebam savjet

babylove

Početno

Hej, Angie, vjerujem da ti je jako teško, naročito sad kad se bliži vrijeme dolaska bebice, i kad te pucaju hormoni..
    No , čitajući tvoj post, primijetila sam da si jaka i čvrsta osoba ,koja se oduprijela negativnom smjeru života i odlučila za sebe i svoje dijete napraviti najbolji izbor..vjeruj mi, lakše će ti biti samoj sa djetetom, nego s nekim uz koga nikada ne bi bila sretna i tko ne mari za vas. Činjenica je da ta osoba nema nikakve odgovornosti ,a budući da si ti odlučila roditi svoje dijete ,pokazala si da zavrijeđuješ više i bolje,što ćeš uz svoje dijete dobiti..a jednog dana i uz neku novu ljubav.
    Ne brini što će dijete biti lišeno svog biološkog oca, ponekad je bolje tako, a kad jednom dijete dovoljno odraste, objasnit ćeš mu.
    Stoga, samo hrabro naprijed.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Slažem se sa babylove apsolutno... Savjet ne trebaš tražiti kad si tako čvrsta... A tek kad malo biće dođe na svijet, kad ga vidiš i poljubiš, pa neće biti više ništa na svijetu što bi te pokolebalo da se boriš da izraste u zdravu osobu.

Po ovome što si napisala o ocu svog djeteta i bolje je da ga sama odgajaš u ljubavi. Teško je to, jako, ali nagrada je divna....

Svim srcem sam uz tebe, misli na srećicu za 20tak dana i kako ćeš se zaljubiti na prvi pogled...

Sretno!!!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Očito je da je tvoj bivši control freak, a ti si mu se usudila suprotstaviti. Ne samo to, nego si se drznula i odlučiti nešto što itekako mijenja i njegov život, i to zauvijek. Stoga nije ni čudno da divlja, no sigurna sam da će se s vremenom smiriti, samo dok pronađe novu žrtvu.
    Ti si odlučila za život, željela si biti majka, i to je prekrasno. Razumijem da si osjetljiva, no nemoj nikada sumnjati u ispravnost svoje odluke. Uskoro ćeš biti nagrađena najljepšim darom! Kako ti snage ne manjka, želim ti puno, puno sreće!!!

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Angi samo hrabro!

Nemam bas neki savjet - ali razmisli zelis li takvu osobu da bude u prisutna u zivotu tvog djeteta? Ako ne pokusaj si naci policijsku zastiti - tako da ga barem moses prisiliti da ti fizicki ne prilazi.

angie

Početno

[e hvala vam cure na podrsci i prekrasnim porukama
    znam i hormoni su to i prvi mi je porod, sve me plasi, biti sama, hocu li pruziti djetetu najbolje...milion pitanja i sumnji
    taj osjecaj krivnje me proganja, jer eto tata je maskiran pod maskom jadnog i nesretnog bica koji mene prikazuje kao krivu za sve...u meni je bijes, jer ne vidi da nosim novi zivot, i nije pokazao niti jednu frendovsku gestu...skriveno zlostavljanje...
    osjecam svoju pogresku jer mi se to desilo s covjekom s kojim moja dusa nije povezana i nista mi nije jasno zasto je to tako trebalo biti

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma kakav osjecaj krivnje? on bi ga trebao imati!

imat ces svoje dijete, jednog novog covjeka u svom zivotu, nastoj mu pruziti sve najbolje sto mozes i biti pozitivna i optimisticna...

ma saljem ti

dansy

Početno evo malo mene s iskustvom jednoroditeljske majke

Angie, samo da ti dam podršku, jer znam nije lako, ali postoji sunce iza oblaka, pogotovo ako mu dozvoliš da se pojavi... s navršenih 27 godina rodila sam predivno stvorenje, slično kao ti iz veze bez budućnosti, s puno moje ljubavi... sama na porodu, sama u životu (pardon uz moju majku) ali svejedno, sama...i tužna često, jer sam bila drugačija od ostalih trudnica... sinčić me je ispunio i usrećio (iako je bilo teško- 24 h biti roditelj, bez predaha)...i tako skoro 5 godina, dok jednom sasvim slučajno nisam upoznala divno biće koje me je (ne znam kako) zavoljelo iako nisam bila spremna voljeti... dala sam nam šansu, a kad sam shvatila da ga prihvaća i moj sin, bilo je lakše krenuti u novi život... sad imamo 6-mj. bebu koju svi obožavamo i priznajem sve je puno ljepše i lakše... nije sve došlo preko noći, ali danas sam sretna jer sam iskusila sve i znam da život može biti i drugačiji od onoga što svi uglavnom zamišljamo... ne želim da se pokolebaš kad ti bude teško... sigurno te negdje čeka nešto novo...pa iako sam već zaboravila kako izgleda biti samohrani roditelj (sad dijelimo obaveze roditeljstva) nikada ne zaboravljam taj period svoga života i na njega gledam s poštovanjem, ponosom i ljubavlju.... i zato sretno ti bilo! :D :D

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno Re: evo malo mene s iskustvom jednoroditeljske majke

Ta beba može biti tvoja sreća najveća, ona tebi i ti njoj...
    Nemoj da išta upropasti vašu lijepu budućnost, zašto budućnost ne bi bila takva, lijepa i sretna?
    Ma kaj će ti takav muž, kaj će djetetu takav tata? Bolje vam je bez njega

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako si uspjela izbacit idiota iz svog stana i iz svog života - ne treba tebi nikakav savjet!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno Re: pred porod...trebam savjet!

Citiraj angie prvotno napisa

Sada me progoni osjecaj krivnje i ostali osjecaji oko moje odluke da iznesem situaciju sama, sto sam lisila dijete oca...
    Ovakvog oca si lišila svog djeteta,pa treba ti čestitati.Samo hrabro,glavu gore i bit će bolje.

angie

Početno Re: evo malo mene s iskustvom jednoroditeljske majke

... nije sve došlo preko noći, ali danas sam sretna jer sam iskusila sve i znam da život može biti i drugačiji od onoga što svi uglavnom zamišljamo... ne želim da se pokolebaš kad ti bude teško... sigurno te negdje čeka nešto novo...pa iako sam već zaboravila kako izgleda biti samohrani roditelj (sad dijelimo obaveze roditeljstva) nikada ne zaboravljam taj period svoga života i na njega gledam s poštovanjem, ponosom i ljubavlju.... i zato sretno ti bilo! :D :D[/quote]

skroz sam shvatila bit tvoje price jer, znam, da me ceka slicno iskustvo...donijela sam odluku iako sam mogla ici linijom manjeg otpora i prihvatiti da neko crpi moju i bebinu energiju...
    teske su mi neke noci jer sam sama, znam da jos malo pa i nisam, ali suoucavam se sa skroz drugom realnoscu mog zivota.
    Nekada se i krivim zasto sam morala bas tako pogrijesiti i imati bebu s nekim tko nije za mene...
    Ali nadam se da cu imati snage iznijeti svu situaciju sama i da ce mi bog u tome pomoci...
    Nadam se i da ce me netko zaista iskreno jednom i zavoljeti, a ne u meni gledati racunicu i misliti pri tom samo na sebe

Hvala

hildegard avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

al ono stvarno koji osjećaj krivnje?

Sretno tebi i bebi!

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Samo da ti pošaljem puse hrabrilice, iako se s curama slažem, stvarno si hrabra žena. Malo koja bi se s 'trbuhom do zuba' odlučila na takav rez, mislim da bi ih velika većina trpjela samozavaravajući se onim:'.. ma promijenit će se on kad dođe beba...'. Mo'š mislit.
    Zato ti skidam kapu!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

draga molim te da se ne mucis s glupostima.misli na andjela koji ce ti doci. ti si hrabra zena koja se rijesila kretena koji nema srama fizicki nasrnuti na trudnu zenu,kaj trebas cekat da rodis pa da mlati tebe i dijete,daj molim te spasila si djete od bolesnika. sve ces ti moci sama.a da smiris savijest lijepo pravno rijesi priznavanje djeteta,vidjanja i alimentaciju i ne nasjedaj nekim pricama kad rodis akpo proba nekaj.jednom kad digne ruku ne staje.na mene je jedan 7 puta dignuo i pobjegla sam kad me skoro ubio.a onda mr tata mog djeteta ostavio radi oblasjhane k... i uspio me ubiti u dusi,ali sam se uzdigla i shvatila da nam je ovako bolje.drzi se......pa sad ces napraviti najvece cudo zivota.....donijeti na svijet jedan zivot koji si zeljela

Irena001 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj zrinka prvotno napisa

imat ces svoje dijete, jednog novog covjeka u svom zivotu, nastoj mu pruziti sve najbolje sto mozes i biti pozitivna i optimisticna...

ma saljem ti
    slažem se

ornela_m avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

...Cak je na javnom mjestu bacio stol i casu na mene trudnu. Nije se izvinio.
    ...
    Nemam komentara.

Samo hrabro i dalje, sve ce doci na svoje, a imas i Rode koje ce uvijek priskociti u pomoc savjetom i lijepom rijeci

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Samo hrabro.

I potpisujem cure u potpunosti.

I dodajem: informiraj se o tome da li želiš ili ne želiš navoditi ime oca svojeg djeteta u formularia kad ćeš ga ići prijavljivati...

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

i ja potpisujem cure u potpunosti
    i samo hrabro

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ma saljem ti
    Popisujem i dodajem jos jedan

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Pogriješila si, to se može svakome dogoditi, svi smo ljudi. Na vrijeme si uvidjela svoju pogrešku i ispravila je na najbolji način kako si mogla. Uostalom, dolazi dijete, a ono sigurno nije pogreška. Ne trebaš se kajati. I bez toga ti neće biti lako, ali sam sigurna da ćete se ti i tvoje dijete izvući i biti sretni. Mnogo si bolje učinila nego druge žene koje ostaju i trpe, a s njima i njihova djeca. Samo se pobrini da ta osoba ostane što dalje od vas.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Nisi sama

angie

Početno

jos malo pa dolazi beba, sretna sam ali i pitam se kako ce sve to izgledati...prva je beba
    kako necu imati bas pomoci od njega, prijaviti cu ga na svoje ime, a on neka trazi ocinstvo i ostalo
    mislim da je tako najbolje, a ne da mi zene uvijek trcimo za njima kao da bez njih ne mozemo...sto je tu je
    super, svi ste mi dali zaista veliku podrsku

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Irena001 prvotno napisa

ma saljem ti
    slažem se
    potpisujem cure...drži se jer te čeka najljepša ljubav koja se ne može mjeriti s ničim i zbog čega ćeš znati zašto si donjela tu odluku da ga rodiš!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

sve ce biti ok,ma cuj ako ce biti frka i trebas pomoc-evo ja cu ti doci ak si u zgb,vjeruj mi uvijek ce ti netko pomoci,drzi se i sretno.javljaj se kako ide mila

angie

Početno david je ugledao ovaj svijet

David se rodio 14.12., deset dana prije termina, tri sata bolova na dripu i on je izasao, najsretnije sam bice na ovom svijetu i znam zasto sam se napatila toliko u trudnoci....zezam se i kazem frendovima da sam se zaljubila dozivotno

dala sam priliku tati da ga vidi, ali je on nazvao to jutro i rekao da ne moze doci jer se napio loseg vina i da ga boli glava....pa ako ikako moze popodne...taj dan sam se naplakala zbog davida, bilo mi ga je jako zao jer se nije ni rodio , a ovo govno od osobe mu je vec zabilo strijelicu u srce

i tako sam napravila definitivan cut cut cut....prijavila sam dijete na svoj ime uz izjavu tko je tata i sada neka se on bakce s Centrom za socijalnu skrb. Nije mi potreban njegov novac jer imam ok posao i moci cu nekako izaci na kraj..a i Bog ce nam pomoc

I David sada lezi kraj mene i volim ga najvise na svijetu

E, imam jedno pitanje! Htjela sam staviti sliku, ali je prevelikog formata, kako da je smanjim???

puse curama

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Čestitke, na rođenju malog anđela.

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Čestitke i od nas, ljubi malog anđelka .

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

pusa malisanu i tebi hrabrici.samo naprijed mila

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Čestitam ti na malom DAvidu i uživaj u svojem majčinstvu!!!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Čestitam Samo hrabro naprijed. Jaka si ti i uvjerena sam da čete vas dvoje zajedno uspjeti.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Čestitam!!!

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

angie...kad god ti zatreba pomoć/razgovor/kavica/društvo/vikanje/smijanje/bilo što... dovoljno je samo da zazoveš i tu smo...
    puse predivnom malom čupavom stvorenju

angie

Početno

e puno hvala curama na cestitkama...

brane hvala, andele iznad mene vidimo se zasigurno

newa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Angie, čestitke mami i malom anđelu!!!
    Skidam ti kapu što si bila tako hrabra i napravila vjerojatno najbolji potez u životu-rješila se kretena koji te maltretirao.
    Uživaj u svojem anđelu!!!!!!

Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Angie, kao da sam ja pisala tu pricu. Sve isto, isto, isto...
    Samo je ovaj kreten u jednom trenutku, kad sam prvi put zavrsila u bolnici radi komplikacija (19.tjedan) zanegirao da sam uopce trudna i nikad se vise nije javio. Iskreno, drago mi je zbog toga jer je bolje da je takva osoba sto dalje od mog djeteta. On je, naime, u drugoj drzavi. Hvala Bogu.
    I mene su u trudnoci mucile iste muke kao i tebe, osjecaji griznje savjesti, krivnje, pa kako mi se to moglo dogoditi, cini ti se da si jedini na svijetu u ovoj situaciji... hormoni cine svoje. Ali kad se Din T. rodio, sve to je nestalo i ostao je samo osjecaj srece i ponosa i ne padne mi na pamet ta osoba koja moga sina nije dostojna ni vidjeti, a kamoli da se naziva njegovim ocem! I ja sam prvi dan pokusala kontaktirati, jer mislila sam, pa tko ne bi htio ovo predivno, majusno bice... naravno bezuspjesno. Dozvala sam se ubrzo pameti i nisam ga vise nikad zvala. Njegovog imena nema nigdje i to je po meni jedino ispravno.
    Ja i beba smo sretni, zivimo s mojima koji nam puno pomazu. Bez njih ne znamo sta bi, stvarno. I da nije tesko, naravno jeste, ali nije nemoguce. Kad ga samo pogledam, srce mi se rastopi od njeznosti i znam da mi je Bog dao neizmjerno bogastvo u MOME sinu.
    I onda procitam nesto ovakvo i znam da nisam sama, i vidim koliko si jaka, i moram ti skinuti kapu na snazi i hrabrosti. Tebi je utoliko teze jer je gad u tvome gradu, pa ti stvara probleme.

P.S. I mi smo ti isto u Splitu, pa ako se nekad pozelis razgovarati/druziti/jadati, samo se javi!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Obožavam ovakve žene!!!! To! Yes! Nedajte se!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ma saljem ti
    Potpisujem sve gore navedeno!
    i ja sam jedna od vas i imam slican slucaj!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Evo da vam i ja u kratko ispericam svoju pricu:
    Upoznali smo se prije dvije godine i u pocetku nisam ni sanjala da bi s njim mogla imati bilo sto a kamo li jednog dana djete! Mislim ono svidio mi sa ko osoba ali ne u smislu veze ili ista slicno . no eto kako to inace biva zivot nas vodi putevima koji nam nisu u planu vec onim koje je odredila" sudbina"!
    Bio je vrlo uporan ali nimalo nametljiv , definitivno zanimljiv jer je bio ( i jos je uvjek) prilicno drugaciji od svih i svega!
    Pokusavo je doc do mog broja puna tri mjeseca ,zelio je da ga dobije od mene ili nekog bliskog meni ali uz moje odobrenje(a mogo ga je iscupat kad god je htio Policajac je) i tako malo po malo poceli smo se cut, dopisivat SMS, mo i dalje na prijateljskoj bazi mada je u nekoliko navrata direktno dao do znanja da zeli i nesto vise od svega toga! proslo je jos neko vrijeme i sve je to preraslo u vezu u kojoj smo se dogovorili da jedan drugome necemo 0-24 visit za vratom vec kad se vidimo vidimo se i to nam je odgovaralo. bilo je raznih trzavica no kod koga ih nema! i tako smo dosli i do te famozne veceri kad sam ostala trudna!
    taj smo se mjesec vidjeli samo taj put zato znam!
    Kad sam nakon tri tjedna sto mi je kasnila napravila test imala sam sta za vidjet dvije paralelne crte i ti vidljive iz aviona! istog sam trena sama sebi rekla da cu rodit bez obzira na to sta ce on reci!
    Nikako nisam uspjevala dogovori susret s njim a nisam mu zeljela priopcit takvu vjest preko telefona , sto sam na kraju ipak ucinila jer sam vec bila pred kraj prvog tromjesecja.
    Na moju vjest da sam trudna prvo me je pito: Kako?
    rekoh mu : prirodnim putem!
    neko je vrijeme sutio na sta sam ga pitala i sta on misli sutio je i dalje no kad je progovorio pito me a sta ti mislis?
    Rekla sam mu da sam ja spremna rodit i s njim i bez njega!
    Komentar mu je bio: Ne slazem se s tvojom odlukom ali cu te podrzat koliko cu bit u mogucnosti!
    Nije mi bas bilo jasno sta misli pod tim ali onaj cas ga nisam pitala!
    Nije se javljo 2 mjeseca a je ga nisam htjela zvat, rekoh ako ga sta zanima neka zove zna di me moze naci ja ga necu na nista prisilit i tako je bilo!
    Nazvo je i naravno na svoj specifican nacin pito i tako smo poceli ponovo kontaktirat zove s vremena na vrijeme u posljednje vrijema sve cesce raspituje se i zanima ali sve na distanci i nista konkretno da bi reko u vezi buducnosti i brige oko djeteta ali kad razgovaramo o Bebi zna kao kroz salu spomenut " naravno pa to je ipak moj sin"!
    nije da se icemu nadam i da ista ocejujem ali svakako mi je drago da je svjesan da je to djete i njegovo!
    Ko zna di ce i kako sve to zavrsiti ! Samo znam da ce ovo djete u zivotu odrasti uz puno ljubavi i paznje jer ja sam ga zavoljela od prvog trena kad sam saznala da postoji ! Borac sam oduvjek pa cu se tako sad imat razlog vise za borbu jer moje je djete to zasluzilo!
    Pusa i hvala na strpljenju sto ste me saslusale!

ivaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

vendela, svaka čast
    blago tvom sinu sa takvom mamom

angie

Početno

ne znam sto osjecas za njega, ali ako postoji sansa za vezu i da prihvati dijete, bilo bi super da das sansu sebi i njemu za stvaranje obitelji...
    naravno, budi strpljiva i analiziraj sto sojecas prema njemu

Mislim da je vazno da si ti sretna i da dijete to osjeca...

Samo naprijed, budi hrabra i nemoj se bojati ama bas nicega jer dijete otvara sva vrata

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Hvala jos jednom!

Datum pristupanja
    Dec 2006

Pred porod sam, jos 20 tak dana. Tesko mi je jer me razara osjecaj krivnje zbog tijeka dogadaja oko moje trudnoce...
    Upoznala sam tatu djeteta pocetkom godine, naglo sam ga pustila u svoj zivot, poceli smo zivjeti , ali sam pocela primjecivati da je ososba koja se ne obazire na moje osjecaje vec vrlo manicno fura svoj film. Stvari su krenule nizbrdo kada je on otisao na veceru kod svojih rodaka, a na koju je meni bilo zabranjeno otici. On je to objasnio da je to zbog koristi. Onda je poceo mijenjati raspored mojih stvari po stanu bez da me pita, poceo je kontrolirati moj bankovni racun jer je imao neku racunicu.
    Poceo je kontrolirati sto kupujem, pozivi mojih frendova je odbijao..odlazci na kavu ...
    Osjecala sam da ne prihvaca mene vec da me zeli staviti pod svoju kontrolu na vrlo profinjeni nacin...slabilo mi je samopostovanje, nisam vise citala, osjecala sam se lose...
    Onda sam zatrudnila i poceo me strahovito nervirati, nisam ga mogla vidjeti na oci dok mu nisam na jedan grubi nacin rekla da ode iz mog stana i da se preseli kod rodaka. Prestala sam ga voljeti.
    On je rekao da je dijete moja odgovornost i da je bolje da abortiram. Htjela sam dijete i evo me pred porod.
    No, on je poceo okolo mene prezentirati da sam ga iskoristila za dijetei trazio je novac od mene. Cak je na javnom mjestu bacio stol i casu na mene trudnu. Nije se izvinio.
    On naravno nije nikada tijekom trudnoce nije pitao za dijete niti sto mi treba....vec prica da sam ga iskoristila....

Tesko mi je i trebam savjet
    draga angie, sa velikim zakasnjenjem sam pročitala tvoj post. ali zelimo ti ja i MD pruzit svu podršku. nadamo se da je sve s porodom proslo ok i da je tvoja bebica dobro. ti nisi nista kriva, zapamti, nista kriva, imati dijete je samo tvoja odluka. MD ti porucuje: takve osobe poput njega (tvog bivseg) bi trebalo zatvoriti!

angie

draga angie, sa velikim zakasnjenjem sam pročitala tvoj post. ali zelimo ti ja i MD pruzit svu podršku. nadamo se da je sve s porodom proslo ok i da je tvoja bebica dobro. ti nisi nista kriva, zapamti, nista kriva, imati dijete je samo tvoja odluka. MD ti porucuje: takve osobe poput njega (tvog bivseg) bi trebalo zatvoriti! [/quote]

hvala marty...sve je super proslo, guram naprijed, mislim da je ono najgore ipak iza mene :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •