DijanaP, sretno u odluci. Ključno ti je u biti za tvoju odluku da zavrtiš scenarij u svojoj glavi što bi napravila da rezultati nisu OK. Koliko sam shvatila, ni amnio nije sto posto jednoznačna - ima isto jedna priča ali ne na ovome pdf-u kako su jednu ženu izludili s amnio, čekali se rezultati, pa možda nije dobro itd. - jedno 2 mjeseca agonije, a ispalo je sve OK. Jedna frendica, u biti nema problema al' je isforsirala jedan IVF na VV-u jer se udala u 37.-moj - IVF nije uspio, al' već idući ciklus ciljani odnos je - bila je u sličnim dilemama. Ona je otišla na onaj triple test (ako se tako zove) kod mislim Šimunića ili Vilija i to je bilo kao super pa nije ni išla na amnio. Lučinger joj je bio rekao da mu se samo jednom u karijeri dogodilo da je žena pobacila zbog amnio... Moja sisterica (mlađa je, al nema veze, jedna promišljena molekularna biologica s dvoje djece, od kojih drugo s motoričkim blažim oštećenjem) kaže da amnio otkriva downa, ali recimo autizam ti ništa ne može otkriti, a po njenome je autizam puno teži poremećaj nego down, jer s down sindromom imaš neki kontakt s djetetom, dok s autizmom teško se može išta postić' jer se gubi osnovni kontakt, uzvraćanje ljubavi itd., a za autizam nema testa. Grozne stvari sam sad napisala, ali to sam napisala u nadi da ću ti pomoć u odluci, a ne usadit grozne slike u glavu jer sam uvjerena da će biti sve OK .