...a mi smo se cijeli dan družili sa Sandrom i Filipom...![]()
...a mi smo se cijeli dan družili sa Sandrom i Filipom...![]()
a Noa danas cijeli dan nije spavala,od ujutro od 9 h je bila budna i sada u 22 h je tek zaspala![]()
Hajde dajte neke slikice sa druzenjaa![]()
bubimira prvotno napisa
Ma najavljujem ja to već neko vrijeme, ali nisam još krenula u realizaciju...
Zavidimo vam na druženju! Slikice na sunce!
Moj mali mudrac se ne da zeznuti. Rekla sam baki da mu skuha grašak (koji ne jede inače) i pomiješa na tanjuru s rižinim kuglicama (koje obožava). on je dobro pregledao tanjur, uzeo rižinu kuglicu, popapao, uzeo grašak - nahranio baku.Nije ga ni pomislio probati...
Odra isto i kod nas - samo nije nahranio baku nego je uredno zrno po zrno spremio u casu i dao joj - ali presla ga ja ipak - propasirala sam grasak (opne su ostale u pasirki) i dala mu kao pire-sve je smazao![]()
Jedino što Andrej neće ni pire, npr. krompir pire neće ni probati. Nije mi jasno kako zna da to nije nešto slatko. Jer, npr., ako se donose kolači, on skače i odmah zijeva. Kako zna da je to nešto što je njemu fino, ne izgledaju svi kolači jednako :?
a Noa jedino ne voli rižu,svako ono zrno vadi iz usta
da to i mene ludo zanima, kako znaju da nesto ne vole a nikada nisu probali!!!! eto ivan nikada nije probao jogurt, cim priblizim zlicicu gura ju i mrsti se
a ne, Noa sve proba,i rižu joj svaki put stavim u usta,ali onda ju ona vadi
I ivan sve proba, jedino taj glupi jogurt nece. On sve proba i nikada nista ne pljune, samo ako mu se prvi zalogaj ne svidi nema sanse da vise otvori usta 8)
A moja Buba je totalni skeptik..prvi zalogaj gleda ispod oka i napuci usnice i nece probat..onda joj moram stavit malo na usnice da oblizne,pa onda kad to skuzi da je ok dalje otvara usta ko velika i nis se ne buni! I tako svako hranjenje,eh! Ono sto ne voli jest pojedinacno utrpam u pire,grasak jede tako ili ako joj ga skliznem u usta (e ovo sam divno objasnila) bez opne,tako i kukuruz.. Zadnje dane nece zeleno,pa kuham bijelo..karfiol,piletina,korabica..
Znaci druzenje na rasprodaji je bilo.. :D
la, šta je i gdje je taj bubimir?
Odra,ovo sta pricas o ledima..tocno to se i ja pitam za svoja. Stvarno sam sva spigana i pitam se kako cu.. :/
evo i nas nazad kuci
ne znam sta reci da nebi nekog izostavila............. sve,al bas sve ste me bezgranicno odusevile![]()
djecica su fenomenalna
postavit cu slike kad dodjem malo k sebi,veceras sam jako umorna
Annie tm je fantastican morala sam ovo napisati,valjda me neces isprasiti
Draga, pa kaj nisi rekla prije nego kaj si otišla, spakirala bi tis_a_n_d_r_a prvotno napisa
ga da ga uzmeš sa sobom!![]()
to je nekakva igraonica za djecu,preko puta benzinske na na Viškovu,mogli bi ići skupa jednu srijedulali prvotno napisa
Annie,iduci put![]()
evo par slikica od nas![]()
Frida,jel ona zajednicka fotka na rasprodaji slikana sa tvojim aparatom?Ajde mi je posalji na mail pliz![]()
s_a_n_d_r_a, vidim da ste uživali!!! kako je prošao put vlakom?
ja stvarno ne znam da li bih se usudila s ovim mojim haharom, planiramo za praznike do sarajeva, ali .... noa jednostavno ne podnosi vožnju i biti vezan u autosjedalici. ¸
annie, di ste kupili autić-guralicu?
S_a_n_d_r_a je komad i od sada cu te uvijek tako zvati!![]()
A Filip je takva maza, prava pahuljica.![]()
Veronik, bas mi je drago da sam i tebe upoznala!
ra,Filip je spavao vise od pola puta tako da nam je proslo super,a u vlaku i onako vise neije neka ogormna guzva tako da smo uzivali sami u kupeu
momze,da ne komad nego komadina ali mesa![]()
zaboravih reci,Filip mi je danas bolestan,poceo je povracati![]()
ali nema niti temp.,ni proljev
Ra, sad nisam ziher za koji autić me pitaš,imamo 2. Ali,mislim da misliš na ovaj koji ima 2 "položaja", u jednom je guralica, a u drugom autić. Taj smo uzeli od Mony preko forumske burze. Ali vidla sam ih u TL.
Ja obećajem da ću stavit slikice s druženja danas navečer,malo sam u gužvi.
Momze, a Zach...presladak je!!!
annie, vidi se na ovoj fotki...
Mi imamo isti takav ali ga je Eva dobila za rođendan pa ne znam gdje je kupljen a mi smo joj kupili autić (nije i guralica) i puno joj je zanimljiviji jer ima volan i naslon iza leđa. Taj je bio 80kn u Kiki.
Sandra, is, is! dat cu ti ja sa komadima...![]()
Annie, Zach je na toj fotki tako smijesan - izgleda turbo ljut.
slike odgledala, svi ste suuuperrrr.![]()
Danas mm i ja "slavimo" godisnjicu braka. (tj obelezavamo)
Strahinji sam otvorila mail account i poslao je tati cestitiku. mm se odusevio.![]()
mbee, 80kn?!?
ajde pliz fotkaj, pa da vidim. mi nemamo tu kiku, ali isplati se organizirati i transport! sve što sam gledala do sada bilo je iznad 200 - 250kn!
Fotke su super!
mene leđa bole otkad radim pa puno više sjedim...super mi je stolac i sve ali nisam navikla..
novi okusi- Teo sve hoce probati al u zadnje vrijeme odbija ono sto je prije volio jesti...npr jogurt
voli rižu, grašak i želi sve jesti sam (vilicom)
Nelzi sretna vam godišnjica! :D
Nelzi, sretna godišnjica!!!
A evo i obećanih slika, ima i na slijedećoj strani :D
Ra, da, to je taj autićguralica o kojem sam ti pisala
Ajme,super su fotke! Preslatki su svi klinci!![]()
Nelzi,sretna godisnjica!
ra evo autića.
Evi je i on služio kao guralica jer joj je naslon super visine da se drži za njega dok gura.
ra - sličnih ima i u getro-u, isto ispod 100kn...
Dobro vece!
Filipe ozdravi brzo!!!
Nelzi srecna vam godisnjica!
Ja sam u frci, pocela sma voziti, polaganje krajem decembra!
Danas sam odnela profesorki diplomski da pregleda i ako ga odobri branim ga krajem decembra.. ma ziva ludnica!
Tata i Bane se u svemu tome jako dobro snalaze, nikakvih problema!
I mi imamo takav slican autic kao Eva, Bane ga gura! A jesam li vam rekla ( ni ne znam vise u tom svom haosu ) da je Bane totalno prohodao?
Pici samo tako !
Ljubim vas sve!![]()
Dobro jutro! I mi se upisujemo skupinu velikih.
nije nas bilo dugo , u zg nismo imali inernet a sad sam skopcala neki dial up, bolje ista nego nista.U petak sam uzela vodafon karticu za wireless,ali jos nisu pustili , ma nesto su zabrljali.
sanjam71- bas mi je zao, budi jaka , ivan ti je jos mali, imas vremena
~~~~ da se brzo oporavis.
m bee i ra - i mi imamo isti ovaj ko i vi playskool autic , ali ni jagic ne priznaje nista bez volana.~~~~~~da prodju alergije.
Nelzi -sretna godisnjica !
Bane bravo!!!! Svaka cast! Odmah se ustaje sam ha??? Super!
Jagic se dobro okurazio- fino hoda preko sobe...onda se spusti i otpuza...Ostali smo stvarno jedini nehodaci.
Annie , pojma nisam imala o rasprodaji, jucer citam u vecernjem...joj...sta ti znaci internet. slike na dial up-u uopce ne mogu pogledat , presporo je , slideshow ide doslovno polovicne slike. heh.
shiny -je li bolje sa jaslicama?
Ja jagicu dajem isto neki milti sanosvit sirup sa zeljezom i d vitaminom unutra ( izmedju ostalog) , u ljekarni su rekli da mu posto pije ovaj sirup ne trebam vise davat d3 kapi.(a ja mu ih vise svakako ne dajem).
Okus je grozan ali popije koliko -toliko.
Ni ja njemu nisam davala jetricu.Moja krezubica ima samo 7 zubica .kako bi on to zvako?
sandra i ti si bila na rasprodaji? Cak iz austrije ...a joj meni , sto sam sve propustila , a tu cijelo vrijeme camim.
jesi ti u grazu ili becu??
Bas smo razmisljali da iduci tjedan dodjemo malo u shopping.
javicu ti za direkcije , nismo nikad bili :D
Jaginamamice.. tu si !!! Kako si? Kako beba?
Da, mali gospodin Bane ustaje sam... znas kako.. dupe u vis i ajmo gas.. kad mu se jako zuri onda puze...![]()
haaaj!
mbee, hvala na fotki! tako nešto sam i ja mislila. baš ću otići i do getroa, ne daje mi se baš previše novaca obzirom za njegovu (ne)zainteresiranost za igračke i sl. stvari.
jaginamamice, vidim da stiže braco, već se znači vidi...
bbb2909 - znači, bit će još čestitanja ove godine!
jaginamamica prvotno napisa
Mi imamo 6 zubeka, šta bi tek mi trebali reći!
zubici - bas sam napisala na ljetnim da imamo obje gornje cetvorke a fale nam trojke pa kad se nasmije izgleda ko mali vampir a dole ima samo tri zubica
Jaginamamice - sad ces se ti nama cesce javljati kad si doma, nadam se da vam je bilo lijepo u Zg
vitamine ne dajem - al mogli bi mozda poceti
bbb - ti si zbilja zaposlena pa se i Bane sad zuri![]()
ajoj zubi... tek sam neki dan skužila da noa ima puna usta zuba.
trojke nema, pa nisam ni gledala dalje... kad ono, u daljini gore izbile četvorke, dolje četvorke i petice!
e da, to uvijek zaboravim pitati, ima li još koji jednogodišnjak/inja/ da pod obavezno mora nositi slinček/barbarin/podbradnik????
moj slinavac ne prestaje curiti!
babarin ne nosi vec dugo, iako jos ponekad slini ( jace kad izbija koji zubic) a znam jednog malog koji je zbilja jaaako slinio sve do druge godine (cak su ga vodili na raznorazne pretrage i otkrili nista) da bi prestao cim su mu izrasli svi zubici :/
hej pa mi smo jos u zagrebu! nemojte nas otpisati jos ima sanse da odemo na kavu.
beba je super , vec se mice , bas onako lupka , javlja se![]()
jagic vec zna da je baco unutra, pa kad ja kazem :ajde jagic bubi bacu ,se zaleti digle mi majicu ,ljubi stomak "ba!! ba!!!" onda slusa sta radi...Ko zna sta on misli u svojoj glavici sta je baco.
![]()
JAgo bi vjerovatno trebao babarin , ali ga ne podnosi ..nekad ga hoce kad ruca.
ja sam u Grazujaginamamica prvotno napisa
a nama je evo izbio 7 zubicdonja lijeva dvojka,uskoro ce i desna
mi imamo 8 zubi,a mislim da će uskoro izaći četvorke jer joj je sve natečeno