-
loginiranje
Svaki put kad idem na forum moram se ponovno loginirati.Vrlo često se dogodi da ne mogu.Kaj se to dešava?Nisam baš stručnjak za komp,do sada je sve šljakalo!
-
Da li prilikom loginiranja kliknes na onu kvacicu "automatski me logiraj"?
-
da,kliknem svaki put i to kao da ne pali
-
to se i meni dogadjalo- evo kaj mi je ivarica odgovorila i uspjelo je.
posto ne znam metnut link- dignut cu ti topic tak da vidis.
-
-
Sve sam napravila kako je opisano na ovom topicu ali i dalje se svaki puta moram logirati.Užasno me to nervira,jer najčešće imam samo jednu ruku slobodnu dok sam na forumu(obično dojim dok čitam).
-
Jel izgasis forum prije nego to sve napravis? (brisanje cookija, internet fajlova i historija)
-
-
Predlazem da se odlogiras, to sve pobrises (cookie, internet files, history), i onda se ulogiras. Trebalo bi raditi...
Ajde probaj.
-
Evo,sve sam napravila ali i dalje ne radi!!
-
OK, probat cu iskopat o cemu se radi pa ti javim.
-
Ne kuzim u cemu je problem kod tebe.. hm..
Da te pitam ponovo....
1. odlogiras se na forumu
2. odes pobrisati cookies, temp internet fileove, history
3. ugasis browser (koji god imas)
4. upalis browser i pokusas se auto logirati na rodu.
Jesi tocno ovako napravila kako sam gore opisala?
-
Da,točno tako sam napravila i ne radi.Stvarno mi je žao kaj gnjavim!stvarno se ne kužim u komp,ali kad mi se objasni,onda se snađem.Ovo me stvarno izluđuje!!!!
-
Ocigledno je problem kompleksnije prirode. Vrlo vjerojatno je problem s kukijima na nasem serveru... bojim se da ce trebat vremena da uopce skuzim cijelu problematiku, i da uopce pokusam popravit.
Nadam se da cu to uspjeti rijesiti - zaista ne mogu garantirati neke pomake u skoro vrijeme, nemam bas sad vremena da zagrebem ispod povrsine.
Sorry, nisam ti bas pomogla.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma