-
htjela sam biti što kraća, pa nisam sve opisala i postavila prava pitanja.
mislim da je taj gollytelly laksativ.
neće li taj laksativ i njega potjerati? ja ću ga stavljati što ćešće na cicu, da ne dehidrira, ako će se i on prazniti.
malenom je počela užasno smrditi zapišana pelena( koristimo platnene), valjda od svega toga( jer i na pretragama dobiješ neke tekućine, sprejiće itd).
problem je i to što sam već par dana od jutra do 1-2 popodne na pretragama u bolnici. muž je imao neke stare zalihe čistog mljekeca bez mojih lijekova, ali su to ovaj tjedan potrošili. snalazili su se s i s malo čaja( onaj iz bio bio-u filter vr.) i dohranom.
a ja sam se pokušavala izdajati, koliko mogu,(od umora i bolova), ali baš i nejdu neke količine. opet sam počela piti controloc, pa se trudim dojiti ga dok mogu, trpiti bol kad se pojavi, da ga još više ne opterećujem s lijekovima( tu i tamo ipak moram popiti bar lupocet).
ima li smisla davati mu ( kad me nema ) još i to malo izdojenog mlijeka s prisustvom controloca ili ipak s obzirom na smrdljive pelene da se pokušaju snaći s dohranom i čajekom?
MM mi je inače potpora u dojenju, ali se sad pita ne šteti li bebi moje mlijeko više nego koristi?
koliko dugo uopće beba smije biti izložena controlocu?
pedijatrica veli, pitajte doktore.
kaj da vam velim, za neke lijekove moja doktorica tvrdi da ne bi smjela piti dok dojim, a doktori u bolnici tvrde da nema smisla trpiti bol i da samo popijem( npr. SPAZMEX).
Zato bi htjela čuti nekog ili tko se u to razumije, ili jednostavno drugo mišljenje, jer ja sam već luda od svega toga! hvala vam!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma