Zna li netko gdje se mogu kupiti neke lijepe bordure za dječju sobu?
Vibel mi je preskup, a u Bauhausu su mi rekli da više neće dobivati.
Pliz pomoć.
Zna li netko gdje se mogu kupiti neke lijepe bordure za dječju sobu?
Vibel mi je preskup, a u Bauhausu su mi rekli da više neće dobivati.
Pliz pomoć.
U nekim manjim dučanima sa bojama i lakovima. Ja sam kupila u jednom takovm traku sa uzorkom medvjedića i jedrilica u plavoj boji, mislim da je rolica bila cca 25kn. Nikad ih nismo upotrijebili nakraju jer sam ja sama oslikavala zidove. Dobiješ ih uz jastuk ako hočeš![]()
Bilo ih je i u Tepih landu i u Tepih centru i sličnim dućanima.
Paws, Tepih land i Tepih centar su na ZG Velesajmu.
![]()
I mi smo ih tamo kupili, ne znam točno u kojem od dva "Tepiha", ali jedan ima puno kvalitetniji izbor i dječjih tepiha i bordura.Dragonfly prvotno napisa
Arhitektura za djecu u Tkalčićevoj - preprepredivne su. Još se nismo preselili, ali moja N. kad dođe u sobu ne želi van iz nje, i stalno miluje medeke s bordure, pokazuje na patkice, šalje im puse, a kad netko prolazi pored sobe ona ga zove da se dođe diviti....![]()
Ipak, pripremite se da i koštaju - nešto oko 450 kn za 10m.
Ima krasnih ukrasa za zid u Baby Centru u Brezicama, mislim da ima i bodura.
www.babycenter.si
Kika - 70ak kn za 5m
(ima ih na odjelu s tapetama a i gore na odjelu za bebe gdje su igračke- pored restorana)
Zvala sam Kiku prije 2 dana i tetica mi je ljubazno rekla da nema bordura. Marat ću ponovo zvati i tražiti jedan od ta dva odjela.
na u tepih land na ZG velesajmu su super i jeftine. Ja sam tamo kupila!
Zna li netko ima li tih naljepnica za zid (ne mislim na borduru nego na sličice) i negdje u Zagrebu?Deaedi prvotno napisa
Kika, odjel za bebe, bila jučer i provjereno ima bordura naljepnica i sličica za naljepiti na zid.
Motivi su društvance iz Winnie Pooha i roskaste princeze.
Mi kupili vješalicu Tigrića :D :D
Pa tko voli...
ima u Meblu lijepih bordura 8)
Odlično. Još jedno malo pitanje - gdje sve Crtić ima trgovine (osim u Importanne galeriji)?Deaedi prvotno napisa
Ups, sorry, uspjela sam naći adrese na netu. Hvala puno.![]()
Ja kupila slatku borduru u Pevecu i to 10 m za 50 km :shock: , a prije toga sam jednu platila duplo u Bauhausu![]()
Bila u tepih landu i kupila tapetu(10m_60kn) i borduru(5m_70kn), jako medeno. Nemaju veliki izbor, ali tih par šta imaju su jako medene.
Hvala svima na savjetima! :D
Kad si to kupila bordure u Pevecu, jel netko zna jel ih još uvijek ima za kupit u Pevecu? :?Nice prvotno napisa
u pevecu ih ima gotovo uvijek, i jako su slatke
A u kojem Pevecu?, meni je puno bliži ovaj na Žitnjaku, jel ima u njemu?![]()
ja mislim da ima u svakom, tamo gdje su boje i lakovi
Trebale bi mi neke najeftinije moguće samo da imaju dječji motiv i treba mi svega 3m. Gdje naći jeftine, imali netko ideju :?
mi kupili preslatke u baby centru, a brdo ih ima na ovoj stranici
www.decofun.com
Mi smo ih kupili u baby media shopu u KingCrossu. 5 m-70ak kn.
a jeli netko skidao kad te bordure?
mi ih za sad imamo zalijepljene na zidu,ali me zanima jednog dana kad ih pozelimo skinut![]()
u baby centru ih ima raznih i to onih koje se lakos kidaju poslje i ne ostavljaju tragove (Winnie, auti, pčelice, barbike....).....http://b2c.baby-center.si/webclassif...D=372&Opened=1
mi isli danas po ruckice za ormare i preselili su se u gundulicevu 40!ducan se zove vibel-arhitektura za djecu!!hrčkić prvotno napisa
ima li negdje u Grazu za kupiti tih bordura? idem uskoro, pa da ne lutam.
U Kauflandu akcija dječjih bordura.
http://www.kaufland.hr/Site/Asortima...bung/index.htm
Ove dekoracije što je buckastavila link gore decofun,većina ih je takvih u Baby Media Shopu-King Cros!Ima super bordura a i raznih drugih dekoracija istih serija stvarno za svačiji ukus!
Jesi razmišljala o tehnici decoupagea? Salvete se danas mogu nabaviti zaista prekrasne, sa svim mogućim dječjim motivima, a i nisu skupe k'o suho zlato (možda već i imaš doma neke s kakvim lijepim uzorkom, koji se sviđa junioru/ki).paws prvotno napisa
brrr, preruzne su :/kate prvotno napisa
podizem ovu temu... je li ima koje mjesto online mozda? ja sam u Sibenik pa nemam neki izbor ducana kao vi u ZG![]()
Pogledaj u Plodinama, kod nas u Ri imaju prekrasnih dječjih, oko 20-30 kuna za veličinu 35x35 cm.