Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Crijevna viroza.....?!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno Crijevna viroza.....?!

U prošli smo ponedjeljak MM i ja "nastradali" od crijevne viroze, a naš bebič, kojemu je 18 mjeseci je povraćao 4 puta i drastično smanjio klopicu. Isto tako i u utorak. Od (prošle) srijede je povračanje stalo ali je krenuo proljev 5-6 puta dnevno: svijetlo žuti, vodenast, sa komadičima hrane. Temperaturu nije imao, ništa ne izgleda upaljeno. U srijedu smo bili kod pedijatrice koja kaže da je to crijevna viroza. U petak smo bili u zaraznoj - također rekli da je crijevna viroza koja traje 5-7 dana.

Jako me brine:
    1. što to već traje šesti dan, odbija hranu jede cca 10% od onoga što inače jede
    2. pije duplo manje nego inače - sve što mu nudimo (voda, čaj, rehidromix, **** ORS 200.iz čaše, iz bočice.....žlicom) odbija
    3. čudno mi se ponaša. Od izrazito vedre i dobročudne bebe koja se inače budi uz osmjeh i željan maženja, budi se uplakan, plaće i sat remena kao da je jako ljut (ne možemo odgonetnuti zašto), odguruje se od nas .....baca stvari......

Sutra će nam biti gotova analiza stolice i ponovno idemo pedijatrici.

Molim vaša iskustva, mišljenja . . . .

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Najvjerojatnije i je crijevna viroza, navodno hara opako ovih dana. I nas je pokosila sve u kući prošli tjedan. Ja sam najgore prošla-skoro 2 puna dana nisam mogla glavu dići, pri samoj pomisli na hranu i tekućinu mi se dizao želudac. I zato se uopće nisam čudila što mi djeca nisu htjela ništa jesti i piti. No meni su simptomi trajali vremenski relativno kratko, a Tin još uvijek ima proljev (već oko tjedan dana)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam nastradala na kvadrat. Bila sam s L na plazi kad sam se pocela lose osjecati i JEDVA sam dosla do kuce, pala u krevet sa 39.6 i kad sam se probudila ispovracala se do bola ali mi je nakon toga bilo lakse. Doktorica me stavila na dijetu koje se ja nisam drzala i zelucana stijenka mi je prilicno stradala. Sad sam na Peptoranima a nikad u zivotu nisam imala problema sa zelucem. Ovu virozu stvarno treba ozbiljno shvatiti. Meni je trebalo vise od 2 tjedna da opet dodjem sebi i ja bih rekla da jos nisam svoja.

Vera, u svemu sto si napisala mene jedino malo brine to sto on tako place ali to opet mogu povezati s virozom jer je takvo ponasanje pocelo otkad se razbolio. Ako kazes da ne jede (i ako mu je iti malo muka od hrane kao sto je meni skoro bilo tjedan dana) normalno bi bilo da je nervozan i placljiv.

Pusa miseku i javi nam kakvi su rezultati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •