-
Za kozije mlijeko je poznato da je manje caloricno i alergeno od kravljeg. Jako je moguce i da ti je dijete alergicno na antibiotike i sl. koje se zivotinjama daju, tako da bi bilo bolje uzimati eco-mlijeko. U zavisnosti koliko ti je dijete alergicno mozes prvo probati s' kozijim jogurtima, sirevima i sl. jer se malo llakse podnose od strane alergisnih osoba nego mlijeko. I to u izuzetno malim kolicinama. Npr. 5 dana po jednu kasicicu yogurta, pa ako nema reakcije slijedecih 5 dana po (recimo) 5-10 kasicia ... A u vrijeme kad' uvodis kozije mlijeko ne dajes djetetu nikakve nove namjernice. To iz razloga, da si sigurna da je (ako se pojavi) reakcija na mlijkeko.
Ja sam probala kozije mlijeko davati svojoj djeci, istina tek poslije 18mj, i podnosili su iskljucivo eco kozije mlijkeko, ono drugo im je jednako smetalo!! A sto se tice dodatnih vitamina mislim da nisu potrebni. Djeca odrastaju i kao vegenisti pa nemaje devitaminozu. Mislim da ako je ostatak ishrane uravnotezen se nemas cega bojati!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma