-
Fran jede gotovo sve što i mi.U ona jela u koja ide mlijeko(npr. špinat, varivo od tikvica, griz, krompir juha i sl.-mislim, ja ta jela pravim s mlijekom), njemu napravim u posebnoj posudi sa sojinim.Ni ne osjeti se razlika.Još uvijek ga dojim i znam da na taj način dobije dosta toga potrebno za razvoj, ali jednostavno mi je i praktično a i zgodnije uključiti ga u zajedničke obroke ako jede hranu kao i mi.Puno variva, voćnih frapea, žitarica s povrćem i sl.Niti na jednu drugu stvar nije reagirao osim na mlijeko.Ja mislim da će mu to nestati za neko vrijeme.Ašto se tiče lina i kraša, i ja to obožavam i jedem, kao i slatkiše.A liniji bi mi mogle pozavidjeti i manekenke
!Zašto i klinci ne bi malo uživali.Ne treba biti prekrut u odgoju.Npr. Fran pojede i poneki kiki i lizalo, ali obožava sve povrće i voće, od poriluka, kelja, mahuna do papaje, šljiva, lubenice i dr.Što čujem da dosta klinaca mojih poznatih neće.A tek što je bobi flips fin...jedna većica meni,a jedna njemu.Ja sam gora od malog djeteta, izgleda.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma