Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: djeda mraz

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno djeda mraz

posto u mojoj maloj firmi nema djeda mraza a imamo samo 3 klinca,a ja nemam para da pozovem kuci jer to kostaaaaa,dal se negdje moze uplatiti ili kupiti poklon i doci s malisanom na pola sata da dobije poklon i vidi kako to izgleda. u jaslicama nemaju organizirano jer kazu da su premali-2 god

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

neznam kako je kod vas,ali u našoj općini cijeli 11 mj.primaju se predbilježbe za pakete,i 12.12 idemo po paket i tamo bude djed mraz i može se s njim slikati,i to je sve besplatno :D

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

moram se raspitati u opcini.hvala

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno re:

Imas npr. u kazalistu Mala Scena. Pogledaju predstavu koja je 10 kn skuplja nego inace (inace 25 kn, sada 35kn), a ti prije predstave predas poklon s vidljivo istaknutim imenom djeteta i onda im Djed Mraz nakon predstave to podjeli. Koliko vidim imaju mjesta jos jedino za 23.12. u 19h, ostalo je vec rasprodano.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ma on nemre sat vremena biti na miru,nema jos dve god,joj tak sam...uf

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno re:

Predstava "Padobranci .." traje samo pola sata, a za dijete od 2 godine ne moras niti kartu placati pa ako mu bas bude dosadno nakon 15 minuta proseces malo i vratis se na Djeda Mraza.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj jassi prvotno napisa
    zara je prvu predstavu (Miffy u kazalištu Trešnja) odgledala od početka do kraja s 18 mjeseci

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    zara je prvu predstavu (Miffy u kazalištu Trešnja) odgledala od početka do kraja s 18 mjeseci
    A Lovro je tek sad uspio "odgledati" nešto što traje duže od sat vremena...a ima 33 mjeseca.

Jassi, to je sve individualno. Na tvom mjestu ja ne bih forsirala. Antonio još uvijek ne kuži priče oko Djeda Mraza (barem tako mislim) i može preplašiti samog lika Djeda Mraza. Tek slijedeće godine cijela priča možda ima malo više smisla...
    Prošle godine (kad je imao skoro 2 g.) pažnja mu je bila samo na blještavilu i šuškanju papira. Djed Mraz i priče oko toga nisu mu bile uopće interesantne.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa
    Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    A Lovro je tek sad uspio "odgledati" nešto što traje duže od sat vremena...a ima 33 mjeseca.

Jassi, to je sve individualno. Na tvom mjestu ja ne bih forsirala. Antonio još uvijek ne kuži priče oko Djeda Mraza (barem tako mislim) i može SE preplašiti samog lika Djeda Mraza. Tek slijedeće godine cijela priča možda ima malo više smisla...
    Prošle godine (kad je imao skoro 2 g.) pažnja mu je bila samo na blještavilu i šuškanju papira. Djed Mraz i priče oko toga nisu mu bile uopće interesantne.
    frfljanje u tastaturu...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa
    Jassi, to je sve individualno. Na tvom mjestu ja ne bih forsirala. Antonio još uvijek ne kuži priče oko Djeda Mraza (barem tako mislim) i može preplašiti samog lika Djeda Mraza. Tek slijedeće godine cijela priča možda ima malo više smisla...
    Potpisujem i za primjer: Andrej (27 mjeseci) gleda predstave bez problema u komadu, ali zato poludi od straha kad ugleda Djeda Mraza, sv. Nikolu ili nešto slično veliko zamaskirano...
    Mislim da je njemu draži koncept da poklone dijele mama i tata

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

super mi frfljanje ma znam,vec sam rezervirala kartu i dogovorila da cemo setati ako nece htjeti gledati a djeda mraza cemo probati ako ide,prosle godine kada smo bili a nije imao godinu dana je poludio za njim i nije mu dao mira do kraja predstave. vidjet cemo. naravno da ga necu siliti ili forsirati...to mi nije bila namjera

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj la11 prvotno napisa
    neznam kako je kod vas,ali u našoj općini cijeli 11 mj.primaju se predbilježbe za pakete,i 12.12 idemo po paket i tamo bude djed mraz i može se s njim slikati,i to je sve besplatno :D
    A u kojoj si ti općini?
    Vidim da si iz Rijeke pa me zanima jer sam i ja, a rekli su mi da ništa prije 3. godine. :?
    Malo sam pratila i vidjela da ni jedan mjesni odbor ne prima predbilježbe za djecu ispod 3 godine. U našem nema ni Djeda Mraza

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj Kristina30 prvotno napisa
    Citiraj la11 prvotno napisa
    A u kojoj si ti općini?
    Vidim da si iz Rijeke pa me zanima jer sam i ja, a rekli su mi da ništa prije 3. godine. :?
    Malo sam pratila i vidjela da ni jedan mjesni odbor ne prima predbilježbe za djecu ispod 3 godine. U našem nema ni Djeda Mraza
    Viškovo,a ti?

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

ne ispod 3 god? svašta!!!

na Viškovo dobivaju do 4 razreda o.š.s tim da djeca koja idu na viškovo u školu ili vrtić dobiju tamo,a drugi idu u dvoranu sami po paket,i paketu su uvijek ok.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •