-
Erektilna disfunkcija
Bog cure,
pišem vam u ime svoje prijateljice koja ne može do kompa. U braku je nekih 6-7 godina. Muž je imao malo lošiji spermiogram ali sve u svemu nije nađena fizička prepreka da bi dobili bebu..No sad imaju novi problem erektilne disfunkcije najvjerojatnije psihološke prirode..Posjećuje psihologa..
Bila bi zahvalna ako bi mi mogli pomoći savjetom, preporukom
-
Uh, uh! Nadam se da to neće dugo trajati...
A što je nama nekoć pomoglo!? Još nismo bili u braku ali zaredalo se par "nezgodnih situacija". Otišla u sexi shop, kupila vibrator...igrala se pred tada MD i da vidiš kako se "junak" vratio u igru
Eto, ja im predlažem par takvih stimulansa sa strane, ne može štetiti!
-
-
ako ne ide drugačije punkcijom iz testisa.
Nadam se da će se situcija srediti i da im to neće biti potrebno. Želim im puno sreće
-
znači to je moguće..? Nadam se da će u međuvremenu riješit problem..puno hvala.
-
-
Dali to znaci da nemoze postici erekciju niti pri "sam svoj majstor"?
-
E to ne znam..U tom slučaju bi mogao dat spermu bez punkcije..
-
Pa da, muzic donira spermicu pa se napravi inseminacija, tj. ubrizga se sperma (cak ju malo i prociste) u buducu mamicu i eto problem rijesen.
-
Čekaj čekaj... Nije da znam puno o tome, ali nisu li erekcija i ejakulacija donekle nezavisne pojave? Čitala sam negdje da je ejakulacija moguća i bez erekcije (ili barem bez potpune).
Dečki, gdje ste, sad trebamo vašu ekspertizu?
-
Raspitah se.Problem je općenit, dakle ne može ni metodom sam svoj mjastor.
-
meni rekao mm da ne treba erekcija za ejakulaciju...
A jel' to sigurno problem psilohoške prirode? Da nije neki fizički problem? :/
-
Kao sto andiko kaze, tko mu je rekao da je to psiholoske prirode?
Pa jel bio kod urologa? To bi, ako nije, mozda bila prva stepenica. A ako su iz Zagreba mozda je najbolje sa uputnicom doci na pregled urologu na VV pa tamo malo popricati.
-
Pozdrav svima!
sljedeći tjedan MM i ja idemo na konzultacije kod urologa. Naime, on ima dijagnozu erektilne disfunkcije. Bio je hormonskim pretragama i hormoni su redu, doktor je rekao, bude li tako, vjerojatno je problem u proširenim venama i to baš nije ispravljivo. S obzirom na to da ima još različitih dijagnoza, npr. dijabetes.
Naravno da ćemo najbolje svoje opcije znati nakon razgovora s liječnikom, ali malo sam u šoku (dobrodošla u klub, je l da!) i ispitujem mogućnosti. Da znam što ću tamo pitati kad se konačno suočimo sa stanjem stvari.
E, sad. mi želimo dijete i očito trebamo MPO pomoć. Moje prvo pitanje: je li inseminacija naš vjerojatni prvi korak? Može li se u slučajevima erektile disfunkcije (potpune i jako gadne) doći nekim postupkom do spermića za AIH? Punkcija? kakav je to točno postupak?
jesam li ja na potpuno krivim tragu jer u ovakvim pričama ni AIH nije moguć?
hvala vam na odgovorima.
-
šteta ga je punktirat za nešto toliko nesigurno ko što je aih. ali to je moje mišljenje, stvarno ne znam
-
Da li je taj problem samo fizičke prirode?
Jer, ako se radi i o psihološkoj komponenti, postoje seksolozi koji uspješno rješavaju taj problem.
Možeš pročitati ovaj čalanak
http://www.nacional.hr/clanak/59335/...vetu-s-viagrom
U njemu imaš i imena psihologa koji su seksualni terapeuti.
-
Hvaal curke. Naravno, treba o svemu razmisliti - i o izgledima i o psihološkoj komponenti. više ćemo zanti nakon konzultacija s liječnicima, ovo su samo moji prvi pokušaji traženja mogućih rješenja.
-
autsajderica neznam bas puno o erektilnoj disfunkciji , al pretpostavljam s obzirom da je dijabeticar da to nije na psihickoj bazi vec posledica dijabetesa.
ustvari htjela sam ti samo napisati kako izgleda punkcija ako te to zanima posto u tome mi imamo iskustva. dr zategne kozu testisa i ubode iglom ne bas u testis vec malo vise gdje se nalaze ti kanali. to traje sekund ta bol i sav postupak , radi se bez anastezije bar je kod nas bilo tako. otprilike najbolje poredjenje kako je moj muz rekao kao da te neko udari nogom u testise. nije toliko strasno i brzo prodje moj dragi je posle punkcije sasvim normalno izasao i sjeo u auto i otisao na posao ko da se nista nije ni desilo.
mislim da vam je jedina opcija ivf , al bar da te utjesim to je mali problem tako da se mozete nadati da cete uspjeti ubrzo, bitno je da ih ima.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma