Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Erektilna disfunkcija

heather

Početno Erektilna disfunkcija

Bog cure,

pišem vam u ime svoje prijateljice koja ne može do kompa. U braku je nekih 6-7 godina. Muž je imao malo lošiji spermiogram ali sve u svemu nije nađena fizička prepreka da bi dobili bebu..No sad imaju novi problem erektilne disfunkcije najvjerojatnije psihološke prirode..Posjećuje psihologa..
    Bila bi zahvalna ako bi mi mogli pomoći savjetom, preporukom

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Uh, uh! Nadam se da to neće dugo trajati...
    A što je nama nekoć pomoglo!? Još nismo bili u braku ali zaredalo se par "nezgodnih situacija". Otišla u sexi shop, kupila vibrator...igrala se pred tada MD i da vidiš kako se "junak" vratio u igru

Eto, ja im predlažem par takvih stimulansa sa strane, ne može štetiti!

heather

Početno

pa mislim da traje već neko vrijeme i da problem ne mogu riješit tako.. tj. znam da su pokušavali..
    konkretno me zanima mogućnost potpomognute oplodnje u takvom slučaju? Postoji li način kako doći do "tatinog" dijela bebe..

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

ako ne ide drugačije punkcijom iz testisa.
    Nadam se da će se situcija srediti i da im to neće biti potrebno. Želim im puno sreće

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

znači to je moguće..? Nadam se da će u međuvremenu riješit problem..puno hvala.

heather

Početno

Hvala cure.

sanja30 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Dali to znaci da nemoze postici erekciju niti pri "sam svoj majstor"?

heather

Početno

E to ne znam..U tom slučaju bi mogao dat spermu bez punkcije..

sanja30 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Pa da, muzic donira spermicu pa se napravi inseminacija, tj. ubrizga se sperma (cak ju malo i prociste) u buducu mamicu i eto problem rijesen.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Čekaj čekaj... Nije da znam puno o tome, ali nisu li erekcija i ejakulacija donekle nezavisne pojave? Čitala sam negdje da je ejakulacija moguća i bez erekcije (ili barem bez potpune).
    Dečki, gdje ste, sad trebamo vašu ekspertizu?

heather

Početno

Raspitah se.Problem je općenit, dakle ne može ni metodom sam svoj mjastor.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

meni rekao mm da ne treba erekcija za ejakulaciju...

A jel' to sigurno problem psilohoške prirode? Da nije neki fizički problem? :/

sanja30 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Kao sto andiko kaze, tko mu je rekao da je to psiholoske prirode?
    Pa jel bio kod urologa? To bi, ako nije, mozda bila prva stepenica. A ako su iz Zagreba mozda je najbolje sa uputnicom doci na pregled urologu na VV pa tamo malo popricati.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pozdrav svima!

sljedeći tjedan MM i ja idemo na konzultacije kod urologa. Naime, on ima dijagnozu erektilne disfunkcije. Bio je hormonskim pretragama i hormoni su redu, doktor je rekao, bude li tako, vjerojatno je problem u proširenim venama i to baš nije ispravljivo. S obzirom na to da ima još različitih dijagnoza, npr. dijabetes.
    Naravno da ćemo najbolje svoje opcije znati nakon razgovora s liječnikom, ali malo sam u šoku (dobrodošla u klub, je l da!) i ispitujem mogućnosti. Da znam što ću tamo pitati kad se konačno suočimo sa stanjem stvari.

E, sad. mi želimo dijete i očito trebamo MPO pomoć. Moje prvo pitanje: je li inseminacija naš vjerojatni prvi korak? Može li se u slučajevima erektile disfunkcije (potpune i jako gadne) doći nekim postupkom do spermića za AIH? Punkcija? kakav je to točno postupak?

jesam li ja na potpuno krivim tragu jer u ovakvim pričama ni AIH nije moguć?

hvala vam na odgovorima.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

šteta ga je punktirat za nešto toliko nesigurno ko što je aih. ali to je moje mišljenje, stvarno ne znam

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Da li je taj problem samo fizičke prirode?
    Jer, ako se radi i o psihološkoj komponenti, postoje seksolozi koji uspješno rješavaju taj problem.

Možeš pročitati ovaj čalanak
    http://www.nacional.hr/clanak/59335/...vetu-s-viagrom
    U njemu imaš i imena psihologa koji su seksualni terapeuti.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvaal curke. Naravno, treba o svemu razmisliti - i o izgledima i o psihološkoj komponenti. više ćemo zanti nakon konzultacija s liječnicima, ovo su samo moji prvi pokušaji traženja mogućih rješenja.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

autsajderica neznam bas puno o erektilnoj disfunkciji , al pretpostavljam s obzirom da je dijabeticar da to nije na psihickoj bazi vec posledica dijabetesa.
    ustvari htjela sam ti samo napisati kako izgleda punkcija ako te to zanima posto u tome mi imamo iskustva. dr zategne kozu testisa i ubode iglom ne bas u testis vec malo vise gdje se nalaze ti kanali. to traje sekund ta bol i sav postupak , radi se bez anastezije bar je kod nas bilo tako. otprilike najbolje poredjenje kako je moj muz rekao kao da te neko udari nogom u testise. nije toliko strasno i brzo prodje moj dragi je posle punkcije sasvim normalno izasao i sjeo u auto i otisao na posao ko da se nista nije ni desilo.
    mislim da vam je jedina opcija ivf , al bar da te utjesim to je mali problem tako da se mozete nadati da cete uspjeti ubrzo, bitno je da ih ima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •