Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Kurije oko

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno Kurije oko

Danas sam otkrila da moja petogodišnja djevojčica ima kurije oko na tabanu. Šta mi je činiti, kuda da ju vodim? Rade li pedikeri uopće s tako malom djecom?

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Vjerojatnije je da ima bradavicu (naročito ako ste posjećivali bazene ljetos), idite dermatologu.
    Ako ipak trebaš pedikera, ima neki topic o uraslim noktima mislim da je na zdravlju odraslih, pa se spominje neki pedikerski salon koji radi i s djecom, na Trešnjevci (Zg).

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Nije bradavica, baš je kurije oko. Probat ću naći taj topic koji spominješ, hvala.

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

...mogu se pridružiti?Moj Karlo ima jedan jedini madež na čitavom tijelu-i to na tabanu.Ima li neka od vas iskustva dali mu to kasnije može predstavljati problem?Nije ispupčen,onako običan....u razini negdje ispod palca....
    :/

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mamanatali, vodi ju dermatologu pa neka on vidi što je i da upute.

Ja imam traumu iz djetinjstva kada me baka odvela svojoj pedikerki a imala sam bradavicu na tabanu. Šta da ti velim, u svojim tridesetima sam hodala nekoliko godina s kurjim očima jer od straha nisam htjela pedikeru. Srećom, ipak sam otišla i barem malo izbrisala to negativno iskustvo iz djetinjstva.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

I ja sam imala takav madež na tabanu kod palca, i kad sam vadila druge madeže s tijela (rascvali su se) dr. je rekao da su ovi samo estetski problem, a da ovaj na tabanu baš MORA van.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •