Dora je jela francusku salatu za blagdane jer je naravno redom probavala.Čak je kod moje bake inzistirala da proba hladetinu,brzo ju je ispljunula(zato sam uostalom i dozvolila da proba jer sam 99.99% bila sigurana da će pljunut) Majonezu mi je opasno kupovat jer je volim,pa bih onda pomfrt,pa bih onda topli sendvič...........kad nema majoneze nema ničega.Dori se naravno svidjela,isto kao što joj se svidjela pašteta
kad ju je probala kod mojih prijatelja jer je njihov sin večerao baš kad smo mi došle.Govorila je "fina pateta daj mi još puno" .Od onda ju više nikad nije spomenula,pa tako će valjda biti i sa majonezom i drugih 100 stvari što jedemo po rođendanima i raznim događanji a doma nikada.

) Majonezu mi je opasno kupovat jer je volim,pa bih onda pomfrt,pa bih onda topli sendvič...........kad nema majoneze nema ničega.Dori se naravno svidjela,isto kao što joj se svidjela pašteta
kad ju je probala kod mojih prijatelja jer je njihov sin večerao baš kad smo mi došle.Govorila je "fina pateta daj mi još puno" .Od onda ju više nikad nije spomenula,pa tako će valjda biti i sa majonezom i drugih 100 stvari što jedemo po rođendanima i raznim događanji a doma nikada.
Odgovori s citatom