-
Edukativno igranje za 16-mjesecnjaka
Imate li za preporučiti kakvu zgodnu knjigu o igranju gdje djeca usput uče, razvijaju motoriku, pažnju, koncentraciju...?
Mi se puno igramo, ali nekako imam osjećaj da bi to moglo i bolje, ali mi je već ponestalo ideja...
Kako se vi igrate?
Mi čitamo slikovnice, ganjamo se po kući, skrivamo, škakljamo, mazimo, pogađamo dijelove tijela, njišemo, plešemo uz muziku, igramo s igračkama i s plišanim životinjama...
-
Vidjela sam u Konzumu jednu dobru knjigu -sad neču citirati jer nisam točno zapamtila ali cca "Razvoj kroz igru i poticajne igre za dob 1-3 god" ili slično , ima takva i za stariju djecu, cijena 98kn, več smo bili na blagajni pa nisam uspjela proučiti u detalje ali mi se učinila dobra. Mislim da ču ju kupiti drugi puta.
-
Hvala dolphins!
Potražit ću je prvom prilikom!
-
Ima još jedna knjiga, za nešto stariju djecu.
Dorothy Einon: Igre stvaralice (za djecu 2-5 godina)
Kako rekoh, cilja na nešto stariju djecu, ali meni se sviđa to što daje dosta ideja i za nekreativne roditelje
-
za djecu od rođenja do 36 mj - Igre mozgalice
-
Ja sam kupila Igre učilice od dr.Dorithy Einon za djecu od 2-6 godina
ali je nisam još niti prelistala
-
Evo baš sam danas kupila Igre učilice i Igre mozgalice. Malo sam ih prelistala i čine se ok.
-
Evo baš sam danas kupila Igre učilice i Igre mozgalice. Malo sam ih prelistala i čine se ok.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma