sorry, ovaj put trebam pomoć za moju šogy.
rodila je vaginalno, doji bebu i naravno, imala je problema sa navalom mlijeka, ali ju je uspjela koliko toliko sanirati. već 2,3 dana ima temperaturu od 38 do 36,9, ali je večeras dobila 39.
Kod otpusta su joj rekli da trebaju izaći još 2 komadića sukrvice, te se njoj činilo da je to izašlo.bebica je stara 9 dana, sad joj je dala jedan obrok na flašicu-izdojeno od prije par dana( bila ga je zamrzla)- jer nju trese groznica i nije se s tolikom temp. usudila dati cicu.
ja sam joj rekla da može dojiti, jer sam i ja s tom temp. dojila( a i provjerila isto tu na forumu). sad je popila lupocet. čini joj se da temp. nije od cica, nema crvenih prugica, nema neke velike prepunjenosti i kvržica.
malo mi je čudna ta temp., da li je moguće da je došlo do inf. maternice, pa otud i temp.? u trudnoći je imala neki streptokok, pa je prije poroda morala dobiti i ona i beba nakon poroda neko bch ili slično cjepivo.
ona više nema izdojenog pohranjenog mlijeka koje bi poslužilo kao obrok bebi, ako ona mora u bolnicu.
kaj da radimo?
opet hvala unaprijed