Kratko sam trudna (vidite moj bebimetar) ali odavno sam se već bila dočepala dr. Odenta, dr. Northrop, knjiga Our Bodies Our Selves i jasno mi je da želim roditi prirodno, u ugodnoj atmosferi, u položaju koji mi odgovara, bez nečije nervoze i naučenih procedura i sa slobodom i privilegijom da uživam i pratim proces rađanja svoje bebe u mom osobnom ritmu.
Usput, imala sam stanovitih ginekoloških problema i stoga iskustava sa zapadnom medicinom (naime Petrova) koja su me totalno učvrstila u opreznom i skeptičnom stavu prema onome šta se tamo i kako prakticira.
Zato tražim primalje, liječnike, klinike, bilo što u našoj zemlji ili u bližem inozemstvu koji bi mi mogli asistirati u prirodnom porodu. Imate li kakvih iskustava, preporuka, adresa i slično? Bila bih vam jako zahvalna.
PS Jako me zanima i porod kod kuće - ako ima žena koje su kod nas rodile doma (a i onih iz inozemstva) rado bih čula njihova iskustva. Može i na pm.
Hvala!!!![]()

Odgovori s citatom
- ako je u redu cijena, valjda nije baš tako daleko taj Beč

Nije da mi nesto nisu dozvolili ili nest sl. Ali sam cinjenica da prvo moras traziti papuce oko kreveta, pa tek onda u WC i sl., a kuci to onako bosa (i gola ako ti to odgovara) ....
, ali u Feldbachu je fotostudio na 400 m od rodilišta, pa ne bi trebao biti problem.