Jučer sam je napipala, malo me boljelo kad sam spavala na toj strani, ima li netko ideje? Tvrda je i osrednje bolna na dodir, veličine graška (samo što niej toliko ispupčena).
Jučer sam je napipala, malo me boljelo kad sam spavala na toj strani, ima li netko ideje? Tvrda je i osrednje bolna na dodir, veličine graška (samo što niej toliko ispupčena).
vjerojatno limfni čvor - boli li te grlo, zub ili si nedavno bila bolesna?
mozda limfni cvor, ivar ih ima na tom mjestu od rodjenja.
Potpisujem. I meni se to znalo pojavljivati, a da nisam mogla dovesti u vezu s nečim (zub, prehlada..) i prošlo bi, samo od sebe..ms.ivy prvotno napisa
Limfni čvor. Upala u tijeku....eh...znajući Lunu, sad smo pokrenule lavinu......![]()
Luna, i meni je neka 2-3 dana bio nateknuti limfni čvor, a ja kao zdrava....i onda je splasnuo...i ostala sam i dalje kao zdrava...![]()
Hvala. Ne moram, dakle, tražiti ukopno mjesto. :D
Jel bi ti prst otpao da nisi to napisala?![]()
Luna, ako se dobro isprepipas cijelu, tko zna sto jos imas, a da nisi ni znala!![]()
sjecate se one moje frke oko kvrzice na grudima![]()
mamografija je pokazala da je rijec o uvecanom linfnom cvoru. Imam i na drugoj dojci jos vecu, ali je nikako ne mogu napipat (znate ove moje velike grudi 8) )
Doktor misli da su se linfni cvorovi uvecali kada sam imala problema sa dojenjem. Da li od ispumpavanja, ili mastitisa, sam Bog zna... Uglavnom od neke upali i sto je najvaznije nije opasno.
eto, ja vise necu o svojim dijagnozama![]()
Čir na tom mjestu boli za poludit.
MM je prije par godina imao veliku kvrzicu i morao ju je kirurski ukloniti. Isto neki limfni cvor koji se upalio.
jel imaš probušene uši? meni se često rupice zatvore i ako prčkam, eto kvrgice.
hm, da... zanimljivoAnita-AZ prvotno napisa
![]()
I meni se prije dva dana pojavila kvrgica ali na potiljku. Mislim da nije ništa strašno i proći će samo od sebe. Također ne mogu s ničim povezati zašto se pojavila... uglavnom, proći će.
Moja je prošla nakon 3 dana. :D