-
O cemu pricate s vasim klincima?
Recimo, vozite se u autu pa krene prica, ili cekate da se obuce u vrticu ili dok pere zube ... nekad on krene s pricom, nekad vi ... o cemu najvise pricate?
Ja sam to pokusao malo pratiti tokom nasih posljednjih nekoliko dana ...
recimo, Vedran sad puno vise prica o vrticu nego prije - sto su radili, tko je kome sto rekao, tko se voli igrati sa onim,a ne voli sa onim, sto mu je rekao najbolji prijatelj M. kad mu je pokazao novu igracku i zasto niej u redu kad M. trazi od njega da i njemu kupi novu igracku ...
U autu gotovo redovito razgovor krene putem sirenja horizonata - jucer smo bili dosta u autu pa kako sad pije antibiotik onda su krenula njegova pitanja o lijekovima, antibioticima, kako oni djeluju, tko ih je pronasao, zasto gljivice unistavaju bakterije i kako, zasto neki antibiotici ne daju bakterijama da se razmnozavaju, a neki ih bas unistavaju itd itd itd.
A kad smo isli doma onda je na tapetu bila razlika izmedju istosmjerne struje i izmjenicne, koja je bolja i zasto vlakovi mogu voziti na obje, a ulicna rasvjeta i kucni aparati su samo na istosmjernu.
Pa smo prije par dana pricali o rudnicima. A prije toga o ljudima koji zive u Africi i zasto je zivot tamo tezak. A nastavimo s zivotom u starom Rimu i kako suzivjeli tamo robovi.
A onda uleti s pricom o nekakvim vojnicima koji se bore na brodovima pa ja skrenem na razgovor o brodovima opcenito. A zavrsimo dan sa pricom o nasem stalnom junaku medvjedicu Frediju koji tjesi malog medvjedica Miru kojem su se rugali njegovi prijatelji iz razreda i onda oni zajedno idu istrazivati jedan pusti otok ...
Uglavnom, cisti cuspajz, ali vrlo zanimljivo ... iako, prije, dok se Zrinka jos nije rodila, tako je bilo svaki dan,a sad tek kad smo mi sami, inace ne stignemo drzati nit razgovora jer treba pricati i sa njom, na njenom nivou ...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma