Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 56 od 56

Tema: Mali antigurmani

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    Khm, svim čitačima slikovnica za stolom - meni su to isto dozvoljavali i uvijek su mi pričali priče i posljedica toga je da dan danas MRZIM jesti u društvu, jer onda moram biti pristojna i ne smijem čitati - najslađe mi je kad sam sama, pa jedem i čitam (zadnjih godina mi je još draža verzija u kojoj jedem i surfam ). A nije da nisam gurman, upravo suprotno.
    baš jedem i čitam i umrem od smjeha... LR mi možemo skupa negdje na večeru - svaka sa svojom knjigom (ili laptopom)

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

eto i mene tipkam.klopam i gledam tv....idem i ja s vama

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Hana_Sara prvotno napisa
    Citiraj ninet prvotno napisa
    cuj, nije uvijek poslastica, ali oni koji su gladni sigurno ne razmisljaju na takav nacin... pa se ja trudim ne biti tipicni pripadnik ove nase sjeverne polutke koji doslovce rasipa dok bi juzni dio polizao iz smeca samo da ima sto
    Ali ja to smatram pranjem savjesti. Ja eto ne rasipam ali oni i dalje nemaju....
    Nego ja redovno uplatim nesto npr. unicef-u. Nekako mi efektnije od moraliziranja.
    good for you. ali rasipanje nije jedini nacin da se djeci posalje poruka, za njih je ponekad upravo efikasnije kad mama pojede nesto sto joj mozda nije fino ili je na trenutak palo na pod, nego da im pokazuje racun i veli "vidite, ovo sto je kostalo toliko i toliko nismo kupili, nego smo se ogranicili na ovo, a to cemo sigurno pojesti ovaj tjedan"... kuzis sto hocu reci. kao sto kaze jedan topic na ovom podforumu "what children see, children do". ali sta ja znam, mozda ti njima pokazujes uplatnice unicefu prije nego ides u banku

Naravno. Dam mu uplatnicu da poljubi i ako mi ujutro ne izbifla transakcijski racun dobije batine....

Hana_Sara avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

cuj, nije uvijek poslastica, ali oni koji su gladni sigurno ne razmisljaju na takav nacin... pa se ja trudim ne biti tipicni pripadnik ove nase sjeverne polutke koji doslovce rasipa dok bi juzni dio polizao iz smeca samo da ima sto
    Ali ja to smatram pranjem savjesti. Ja eto ne rasipam ali oni i dalje nemaju....
    Nego ja redovno uplatim nesto npr. unicef-u. Nekako mi efektnije od moraliziranja.
    good for you. ali rasipanje nije jedini nacin da se djeci posalje poruka, za njih je ponekad upravo efikasnije kad mama pojede nesto sto joj mozda nije fino ili je na trenutak palo na pod, nego da im pokazuje racun i veli "vidite, ovo sto je kostalo toliko i toliko nismo kupili, nego smo se ogranicili na ovo, a to cemo sigurno pojesti ovaj tjedan"... kuzis sto hocu reci. kao sto kaze jedan topic na ovom podforumu "what children see, children do". ali sta ja znam, mozda ti njima pokazujes uplatnice unicefu prije nego ides u banku

Naravno. Dam mu uplatnicu da poljubi i ako mi ujutro ne izbifla transakcijski racun dobije batine....
    mali bu bio racunovoda sa kompleksom djeda mraza

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ubilo se za psiho-triller....
    No dobro, salu na stranu.....Mene je "tjeralo" da jedem i zbog toga sto sam bila neuhranjena i zbog djece u Etiopiji. A ako ce iko gorjeti u paklu zbog bacanja hrane - ta sam...Cim oni preko vrata - ja u smetljarnik.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

moj buraz je hitao iza radiatora-kao ne vidi se-mudrijas-da ne velim kak je zavrsilooooooooooooooooo

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •