Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: klor

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno klor

Prije 6 dana smo prskali kompletan strop u kući s klorom jer su se pojavile gljivice. Gljivice su isparile, ali miris klora se još osjeća iako se kuća zrači non-stop.
    Večeras kad sam ušla u kuću još se osjeća miris klora ali nakon 5 minuta gotovo da se i ne primjeti, valjda se nos navikne ili što..
    Zanima me da li moram čekati da klor potpuno ishlapi i da se uopće ne osjeti prije nego uselim?

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Zna li tko?
    Inače, riječ je o Varikini.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Nisam sigurna mi to nikad nismo radili s varikinom uvijek smo to s nekom tekucinom sto se kupi pa se namaze prije krecenja
    Pretpostavljam da se u tj. dana to vec trebalo apsordirati kad krecis isto ostane dugo onaj miris probaj s necim malo "ubiti" taj miris npr. stavi miris onaj u zid i ostavi jedan dan na naj jačem zatim ga izvadi i onda vidi oces opet osjetiti varikinu ako osjetis i dalje onda sacekaj jos koji dan pa se useli a ako ne onda je vjerovatno riječ samo o "smradu" kojeg je kao i svakog tesko istjerati
    nadam se da si me skontala brzo san pisala

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Gejsha hvala!
    Nakon ove bure i propuha, već se manje osjeća smrad, tj. jedva ga se osjeti i to samo kad se uđe.
    Ma mene je najviše brinulo da li je štetno tu boravit ako se itimalo osjeća, zato nisam htjela "zamaskirat" miris.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •