Nešto takvo su spomenuli jutros na radiju. Ne znam detalje.
Nešto takvo su spomenuli jutros na radiju. Ne znam detalje.
24 satni rooming in
potpora dojenju
Je, ja gledala na tv-u, imaju plakate gdje su zabranjene dudice, i u svim sobama su bebe s mamama i sve mame doje ili pokušavaju dojiti. Prilog je bio poprilično idiličan. Prije dva dana, na Novoj mislim.
i izbačen paket "Sretna beba"
to treba poboldatiapricot prvotno napisa
![]()
sve je to bilo i kad sam ja rodila, znaci prije godinu i polCandy prvotno napisa
to znaci da je vukovarska bolnica jedina u Hr s s tim statusom ili ima jos koja?
htjela sam reci jedina prava koja ne dijeli taj paket?cokolina prvotno napisa
Za prošli Božić sam odležala par dana, još kao trudnica, i zaista je 24h rooming, a i vrlo je opušteno, lagano i mirno. Trudnice na održavanju i babinjače su zajedno na odjelu, soba do sobe, a i bilo nas je ukupno 5-6.
Također mi se čini i da im je oprema bolja ili bar očuvanija, nego u Vinogr. gdje sam rodila, ipak nas je tamo bilo jedva par.
Baš sam mislila, tada, da nabave stolčić i kadu, to rodilište bi imalo pravi boom kod nas.
to rodiliste ti je protiv i kade i stolcica, tim doktorima ne smijes niti spomenuti prirodni porod, dobra stvar je sto su pedijatri 100% za dojenje, a losa sto sestre rade po svom, pa navecer djecu hrane adaptiranim :/Djenka prvotno napisa
....