-
TEČAJ: Što se tečaja tiče, vodite brigu da se održava samo nekoliko tokom cijele godine i može se desiti da nema mjesta. Tako smo mi prošli jer mi je termin bio u rujnu pa mi je bilo glupo ići na tečaj u svibnju i na kraju se uspostavilo da ga ni nema do rujna...
Na kraju da bi MM mogao prisustvovati trebala mu je potvrda koju smo dobili za 400kn i nakon jednosatnog tečaja glavne sestre Perasović u bolnici. Za tih sat sestra je prošla cijeli proces vezan za porod i nije nam ni trebalo više, patološka trudnoća i porod me mogu samo uplašti a to su teme za dva dana tečaja...
VJEŽBE: Na vježbe sam išla u ERGOVITU. Ozana, Ivana i Ljilja su školovani fizioterapeuti, Ozana i mama dva sinčića tako da sam dva puta tjedno vježbala na lopti i učila disanje i izgon. Predisala svaki trud tokom devet sati poroda, a u jednom trudu istiskala bebu... Pošto nema puno trudnica na vježbama, čak sam dva puta bila i sama, osjećala sam se kao nikad do sada jer sam imala trenera samo za sebe. Cijena 130kn/mj a druženjem s ostalim turdnicama stekla sam prijateljicu s kojom se danas svaki dan čujem.
3. KAT: Nakon poroda tamo ležala, tri smjene, sestra PAVICA (SM sestra za mame) je sestra nad sestrama, sestra Ružica katastrofa - dala mi je laksativa toliko da bi i konja protjeralo, krevet mi je bio najbliže WC-u ali nisam stigla do njega :shock: ... Ja to nisam nikada koristila i da sam bila pametna rekla bi da sam imala stolicu ili popila guc a ne pola čaše koliko mi je donijela. Možete misliti kako je bilo dojiti bebu a svaki čas moraš na WC, s ranom od epi ustani stavi bebu u kolica, odi na WC pa sve tako skoro cijeli dan. Jadna beba i nju je protjeralo bila je pokakana do vrata...
Ostalo je sve bilo OK! Jedino sam zbog hematoma na rani morala ostati dan duže a trebalo je samo staviti dva puta led. Prvi put su mi donijeli led stavili mi i to sam satima držala, da bi mi u idućoj smjeni sestra Pavica donijela i rekla da se led drži 15-20 minuta toliko je djelotvorno djelovanje...
Beba zove...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma