-
ja ću samo još jednm reći da nisam imala na porodu "svog dr.", nikakve veze i vezice, MM nije bio samnom-dakle sama samcata.Istina je da radnim danam (ja sam rađala u čet.)ima puno mladih dr.(vikendom ne znam) i jedan-dva starija.kad sam ja rađala dr. su taman otišli na ručak (nas dvije rađale), kao neće one još, a mi nakon par minuta u glas zazvale dr. da glavica izlazi van. Oni i babice se rasporedili i moja Nora izašla sa dva truda.Neka mlada dr je bila toliko krasna (na žalost nemam pojma od kud se stvorila, jer me do tad pregledavala neka druga, ni ime joj ne znam-šteta), škakljala mi je stomak i pričala nježnim glasom...ma savršeno.moj porod (prva beba) trajao je 2 sata, rezali su me (kažu da režu sve prvorotke 4-5 cm u desnu stranu) i osim toga sve je toliko savršeno bilo da bi mogla istog trena opet.što se mene tiće jedina negativna stvar u rađaoni (što mi je jako smetalo)je što nema tišine i mira. Babice su komentirale neke privatne stvari, smijale se dosta glasne bile, i dr. se smijuljili s njima a meni je baš trebao mir u tom trenu.To je jedino što zamjeram osoblju-ostalo sve5!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma