Nisam glasala, jer nisam niti citala knjigu, niti sam primjenjivala ikakve metode.
Moja curica se do 9 mjeseca budila svakih 2 -2,5 h ponoci. Nekad je traĺila ciku, nekad je samo htjela da ju primim i utje?im. Bilo je to vrlo iscrpljujuśe iskustvo, u kojem sma pro?la sve faze: od totalnog oŤaja, nefunkcioniranja, do rezigniranosti - to je tako i nikakao drugaŤije, neka djeca su takva. Nisam tip koji bi mogao pustiti djete da plaŤe, bilo bi to preveliko muŤenje za mene. Nakon 9 mjeseci moja mala nespavalica je poŤela spavati u komadu sama od sebe-na moju sveopśu radost - stvarno sam bila na kraju snaga. Moram napomenuti da je ona inaŤe dijete koja neke stvari radi na klik (ja to tako zovem) sad ne?to neśe prihvatiti i onda nakon nekog vremena nema vi?e problema. Neko vrijeme je bilo jo? problema s uspavljivanjem ali i to smo postepeno rje?ili - sunce mamino
:D
Sto je pjesnik htio reśi?
Svaka je osoba razliŤita. Znam da je vrlo te?ko majkama Ťija se djeca Ťesto bude ponośi. Da je to kod moje cure potrajalo - nisam sigurna za Ťim bih sve posegnula. Svaka majka najbolje zna ?to je dobro za njeno dijete i ?to moĺe uŤiniti a ?to ne i ne treba nikoga osu?ivati za njegove postupke i primjenjivanja razliŤitih metoda.

Sve mame i tate Ťija djeca "tulumare" po nośi - sretno i drĺ' te se