Idemo danas iz vrtica i naravno spika o tome jel ce dobit kaj u cizmu i reko ja "Kaj mislite, jel bi meni sv. Nikola sto ostavio kad bi stavila cizmu?" jer Oskar je stalno u silnim mukama oko toga da li FAKAT sv. Nikola ostavlja te darove ili ja to spremam
i kaze meni Oskar, a sto bi ti zeljela...
Ja reko.. pa ne znam.. mozda kakvu cokoladicu...
I prije nego smo isli spavat veli on meni mama pa nisi stavila cizmu
aj reko nisam kad nemam, a on, ma moze i cipela i uzme jednu moju cipelu i odnese ju van
i sad kad su zaspali, idem ja stvait poklone u cizmice, a kad ono u mojoj cipeli - cokolada i to ona za kuhanjejer ja drugacijih doma nemam nikad
milo moje dijete![]()
ja sam si uz put u cizmu ubacila i nesto sto sam si danas kupila, a on nije vido tak da mozda ipak povjeruje da je poklone ostavio Sv. Nikola glavom i bradom
sibe im nisam stavljala
jer su super dobri, a u biti je Oskar vidio jucer pred Metroom tipa koji ih prodaje i zakljucio da onda sv Nikola SIGURNO ne postoji nego da cu ja kupit sibe
A melita mi je guba bila, brije Oskar kak ne postoji sv. nikola, ni djed bozicnjak ni zec ni nitko ko nosi poklone djeci nego da to mame kupuju i suti ona i slusa i odjednom veli
da daaaaa
a jel mogu sad ja nekaj rec
ja reko reci
okrene se ona prema oskaru i veli mu onak svisoka
"Nemas pojma. Pa Zec postoji. Jede mrkvu. Ja sam vidla da je na Korani pojeo mrkvice kad je bio gladan jer je morao daleko trcati da nama donese poklone..." (oni mu uvijek ostave mrkve vani u gnijezdu, a ja ih malo onak nagrickam tak da fakat izgleda ko da je zec imal gablec)
i onda se okrene prema meni i veli
Jelda mama da Oki nis ne kuzi? Sve mu ja moram objasnjavat.![]()
![]()