Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: sitni crveni pristici-od cjepiva?

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno sitni crveni pristici-od cjepiva?

lucija se jucer popodne sva osula nekakvim sitnim pristicima.
    temperature nema,samo joj nos curi,al to vec dugo.
    zvali smo zaraznu i rekli su da ne bi trebalo bit zarazno al da dodjemo ak hocemo.
    nismo isli-bas mi treba da fakat pobere nekaj zarazno.

e sad-ja sam se sjetila da nam je doktorica rekla da poslije cjepiva moze imat reakciju nakon 3 tjedna u stilu osipa,otecenih cvorova i jos nesto.
    mislim da je to za cjepivo mo-pa-ru (il kak se vec zove-sva sam uzvrpoljena danas).

dal neko nesto zna-doktorica nam jos ne radi.

pomozite!!!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ako je cijepljena sa BMR osip je od toga sigurno.Meni je Annabel dobila tocno 14 dana nakon cijepljenja osipa.Imala je i fibru i opcenito je bila sva nikakva.Inace se fibra ne mora imati.Moze samo i osip.Vrlo je rijetko da dijeca dobiju ovakvu reakciju ali desava se.Ipak se ti posavjetuj s doktorom da budes sigurna.

Mrzim to cjepivo a Noah ide 16.02.04 ali se prosto razmisljam da ja to otkazem do druge godine

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zara ima 4 mjeseca i zadnjih par dana je puna sitnih crvenih prištića oko usta: po obrazima i bradi, i sitnih, ali ne crvenih prištića ispod i iza uha. trenutno je prehlađena, nema temperaturu, a prije 5 dana je bila na cijepljenju (5u1 po 2. put).
    jesu ti prištići zbog prehlade, cijepljenja, ili možda soor??

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Lutonjica od ovog cijepljenja 5u1 nisam iskreno da ti kazem nikad cula da je netko imao osip.Obicno je osip od ovog cijpiva sa 14 mjeseci ili tako nesto sto je ustvari MMR ili u HR BMR

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo-samo da javim da nije bilo ipak od cjepiva nego 'od pada imuniteta'.
    poslije sam se sjetila da je tak nesto slicno imala i prije nekog vremena (al ne tak jako),bili smo na dermatologiji tad na salati i dok nam je rekao kaj je to,al ja sad ne znam na pamet ime.
    uglavnom.nije opasno i nije zarazno.

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno Re: sitni crveni pristici-od cjepiva?

Citiraj Ines prvotno napisa
    lucija se jucer popodne sva osula nekakvim sitnim pristicima.
    temperature nema,samo joj nos curi,al to vec dugo.
    zvali smo zaraznu i rekli su da ne bi trebalo bit zarazno al da dodjemo ak hocemo.
    nismo isli-bas mi treba da fakat pobere nekaj zarazno.

e sad-ja sam se sjetila da nam je doktorica rekla da poslije cjepiva moze imat reakciju nakon 3 tjedna u stilu osipa,otecenih cvorova i jos nesto.
    mislim da je to za cjepivo mo-pa-ru (il kak se vec zove-sva sam uzvrpoljena danas).

dal neko nesto zna-doktorica nam jos ne radi.

pomozite!!!!!!
    ..pfuuf..he he..-I Karlo ima zadnjih dana nekakve crvene prištiće po obrazima i oko usta..neznam jeli to možda od vležnih maramica ( Nivea soft lotion) ili dakle-reakcija na cjepivo od prije nekih tjedan dana,malo više( DTP i influencia nešto... ).... :?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •