Samo ti zamezi snijega koliko god zelis!Vjerujem da ce ti muz i dijete rado pomoci
![]()
![]()
![]()
A ja krecem od sutra jer sam vec cugnula dvije kave sa cukrom!![]()
Samo ti zamezi snijega koliko god zelis!Vjerujem da ce ti muz i dijete rado pomoci
![]()
![]()
![]()
A ja krecem od sutra jer sam vec cugnula dvije kave sa cukrom!![]()
Pridruzujem se!!! Danas prvi dan...
Moram prouciti sto sve ovdje pisete, ja ovi dijetu poznajem vec nekih 4-5 godina, cini mi se da je ova sadasnja varijanta nesto manje rigorozna...
Unaprijed odustajem od vodenog dana a ne mogu/ne zelim se odreci niti mlijeka u kavi (ali je uvijek 1%)...pa, do kuda dođem...
A ja samo 30 kg trebam izgubiti! Mislim da cu dozivotno trebat drzat ovu dijetu. Tjesi me sto ju je odobrila moja teta doktorica![]()
Apri, ja sam ti vec rekla da odgodis vodeni, da ga ne provodis na skijanju. Odradi ga prije ili kasnije.
A coksa, ja kupim svoju, za sebe i nitko je ne dira (Ema je u biti prestala jesti cokolade jer mi STVARNO imamo problema s njenim ponasanjem nakon dva rebra cokolade).
onda ću ga odraditi prije...
pa ću asketski mršava krenuti put skijališta (valjda me netko neće zamijeniti za štap)![]()
razriješila sam misterij skupe čokolade: ja sam u Mulleru kupila ono "luksuzno" kartonsko pakovanje sa 78% kakaa; ta je u KOnzumu 19 kuna.
Al ne bu mene više nitko... Sad sam i ja kupila tu za 12 kunića.
meni je sutra prvi dan :D
odlučila sam se na novi ciklus,pa šta Bog dragi da![]()
Ne znam kako je kod vas, ali ja sam (što je dijeta duže odmicala) bila sve fanatičnija za vrijeme UH dana![]()
ja sam znala otić na drugi kraj grada po kolače![]()
Prošli turnus(tj. pola turnusa) am jela sljedeće, pa ću se tako hranit i ovaj ciklus:
1.dan:
2 narandže
supa sa piletinom i mrkvom
šolja procjeđene supe
zdjelica mladog sira i jogurta
2.dan:
2 jabuke
1 tanjir graška sa puno mrkve
2 šolje čaja od mente
3.dan:
1 grejpfruit
1 tanjir pilava(paste) sa sao malo začinskog bilja(ja sam koristila onu sa jajima)
2-3 kolača(sladoled "King"-to mi najviše godi i najbolje umiri nerve)
2 čaše mineralne vode
4.dan
2 narandže
kompot od bobičastog voća
1 banana
2 šolje čaja za čišćenje organizma
dobro mi je bilo , pa vidjet ćemo kako će biti dalje![]()
sad ću uzimat redovno i kalcij sa vitmainom C(tako mi je rekla dokica)
Pozdrav isvima koje morate izgubiti puno kg i koje u tome uspjevate, ma još jednom
Ja sam od danas na toj dijeti, htjela bih izgubiti 2-3 kg. Prije kojih pola godine to sam uspjela za 5 dana. I nisu mi se vratile
I sad bih još
![]()
Nisam znala da se ova dijeta tako zove. Ja nemam knjigu nego na papiru napisano po danima šta se jede. I ja ništa ne kombiniram nego jedem šta i kako piše. Ali to s kombinacijama mi se čini boljeUglavnom zanima me kako se zove ta knjiga i gdje ima za kupiti. Ostalo pratim
![]()
btw strina mi je prije kojih godinu dana izgubila 20 kg i fantastično izgleda - bolje no ikad. Kile se ne vračaju :D živjela un dijeta
upadam i ja
163 cm; 75kg
cilj 57 znači -18,
danas mi je povrtni dan 2 ciklusa ( kako pišemo u šiframa)
neću se vagati do kraja ove ture, da vidim jasno ima li išta promjena, samo me strah da ne radim nešto pogrešno ( kao i sve bez knjige, kako vidim) pa ću povremeno moliti za savjete po pitanju jelovnika.
Jedva čekam da stanem u neke stare stvari, ako ih moljci do sad nisu izjeli
molim vas kazi te mi sta da kuham kad je dan za tjesteninu , da li pica pise tamo samo s kecapom moze li se staviti i sir (margarita) ili samo tijesto s kecapom?
sta u makarone ili spagete da stavljam posto ne ide masti itd?
koje vitamine da uzmem molim vas posavjetujte me...... :?
Na pizzu mozes staviti samo malo maslinova ulja i pirea od rajcica. A i tjesteninu prelijes umakom od rajcica.
Od sutra krecem u boj! Doli kile !!!!
Dakle, citiram:"Tijesto za pizzu možete premazati maslinovim uljem i na njega poslagati ploške svježih rajčica i ŠAKU NASJECKANIH ŠAMPINJONA. Pizzu pospite origanom."
danas mi je 5.dan. :D izdržala bez većih problema do danas. imam krizu za slatkim, ali neću pokleknuti. 8) prošli put u 2 tjedna je pošlo 5 kg dolje!!
imam 74 kg.
1.cilj: 65 kg
2.cilj: 60 kg
uz vas mi je lakše.
uh hvala vam nego kako spagete i ostalu tjesteninu sta vi ostali spravljate?
ja od sutra ako Bog da!
drzite mi fige .........
pa ti si za 10-15 dana gotova sa dijetom.htjela bih izgubiti 2-3 kg.
Nisam spomenula na početku pa evo sad
66 kg na 168 cm a cilj mi je doći i ostati na 60.
Drage moje, ja jutros nakon 24 sata dijete stala na vagu i vaga pokazuje -2 (jučer 76, jutros 74). Kako je to moguće?
:D
Idemo dalje!
ja se bome ne osjećam divno!white_musk prvotno napisa
osjećam se gladno i prevareno: nakon 7 dana strogog pridržavanja, samo 600g manje.
nego, što se tiče tog "gubitka tekućine"...
ta sintagma se provlači uvijek i svugdje, a zapravo je prilično nelogična. kakav gubitak tekućine? odakle?
ako u našem organizmu ima cca 70% vode (6-7 litara krvi), 2 litre čega gubimo?
pa pokrepali bismo kada bi to bilo tako...
jel se vi znojite?
ok, više se mokri, ali se i puno više pije?
jel pljujete?
Može li mi netko to objasniti?
Ne znam ti stručno objasniti, ali mislim da se gubi nakupljena međustanična tekućina. Kod mene je to sigurno slučaj jer sam izuzetno sklona nakupljanju tekućine i evo u 8 dana dijete izgubila sam 3kg i dosta na opsegu dijelova tijela gdje mi se tekućina nakuplja (npr. bedra). Kod mrsavijih osoba vjerojatno nema tog gubitka jer nemaju tolike nakupine tekućine.
U trudnoći sam dobila 26 kg a izašla iz bolnice 18 kg lakša jer sam imala enormne količine nakupljene vode.
apri, tak se i ja prevareno osjećam od Montija. svi mršave, ja niš
tak' da sam odustala. ne mogu bit gladna i bok... uf... a niš, probat ću opet nemasno jesti...
ali kako se rješavaš te tekućine?
Kroz što ona izlazi?
Kod mene je mokrenje i znojenje. Baš se i ne držim onog 2l tekućine dnevno a puno više mokrim. Sad se već stabiliziralo ali prva tri dana je baš bilo očito.
Ja se dizem recimo preko noci bar 3x piskiti. + vjezbam i vise se znojim.
i ja se dižem, ali sada pijem i po 3 l tekućine dnevno, a inače... možda pola litre.
ne znam... Neki internist je to jednom objašnjavao i sad ne mogu pronaći...
ma to sam ja samo ljuta što mi ne ide![]()
Evo, ja znam kako dolazi do gubitka tekućine: kad stalno papaš, jetra i mišići imaju zalihe glikogena. Kad dođe do gladovanja, to je prva rezerva koja se troši (nema je puno, za 1 sat aerobica otprilike). Taj glikogen veže na sebe nešto vode.
Drugi izvor je voda koju natrij drži u krvotoku i međustaničnim tekućinama, kad ispiranjem (ispijanjem 3 litre vode dnevno) ispereš natrij, ode i nešto te vode.
Ali to sve skupa nije više od kile, možda dvije.
pa ku` ćeš više?
Apri, a kao bi ti sa svojom kilažom mogla gubiti jednake količine kila kao ja sa svojom? Pravedno je da tebi ode 600g dok meni 2 kg![]()
vagala sam se i 1 kg je otišla :D
volim ovu dijetu![]()
Potpuno normalno pa se ne brini.Čest je slučaj da se prvih 10 dana dijete ne izgubi ništa a onda naglo krene prema doljeosjećam se gladno i prevareno: nakon 7 dana strogog pridržavanja, samo 600g manje.![]()
Ja sam jučer bila u shopingu cijeli dan i jedva sam izdržala,ne želim frendicama reći da sam na dijeti pa sam se cijeli dan pravila da nisam gladna i pila sokiće dok su one papale fine sendviče sa raznim krasotama![]()
Prvi dan prosao bezbolno i jutros DVA kila manje! Znam da je to samo voda , ali lipo je vidit da se nesto dogadja.
A Apricot duso ja sam ti TESKA kategorija i normalno je da na redukciji puno vise gubim jer sam i PUUUNO vise trebala za pomaknuti svu tu masu sa mjesta. Samo pomalo i ne odustaj!![]()
još 16 to go
kad skontam da mi je prije dva mjeseca bilo 30 to go![]()
Svaka cast ! Dizes mi moral , danas je bljaki vrime pa se tako i osjecam!
U koji dan spadaju njoke?
ni u jedan, jer ide krompir i jaje, dakle ništaaaaaaaaaa
Bok dijetalke!
I ja bi se priključila ako me primate. Danas mi je treći dan i za sad se osjećam o.k.
Visoka sam 168 cm, teška 57kg, cilj 50kg.
Kao i mnogima, cilj mi je nosit svu silu odjeće koja stoji u ormaru i skuplja prašinu. Čitala sam malo vaše topike (malo=sve) i nekako izvukla zaključak da svi koji imaju više kila za skinuti mršave brže od onih koji ih imaju manje. Možda je i to jedan od ciljeva dijete, da mi sa manje kg budemo duže na takvoj prehrani ne bi li se organizam navikao na nju i poslije ne tražio trpanje svega i svačega u sebe.
Svim curama BRAVO za skinute kg, a nama koje smo na tom putu jedno veliko MI TO MOŽEMO!
Joj, Mrki, ja bih tebe na dijetu za debljanje...
mamazika - tom logikom, možeš izgubiti i kilu-dvije samo pijući puno vode?mamazika prvotno napisa
uz to, ako puno piješ ipak ćeš malo manje i jesti...
...samo mali pozdravic..ne javljam se ali vas pratim..i bodrim, he he..ja bas i nisam na toj UNki..kao sad cu sad..al'..eto..provodim neku "svoju" dijetu.....al' se možda vratim soon..-WM:ma svaka čast!!!!!
pozdravic.![]()
![]()
Mrki pa na ovu visinu a želiš si 50 kila,pa zar nije to malo premršavo?
Nemoj me krivo shvatiti ali ja sam visoka 168 a imala sam 50 kg prije neg su mi cice počele rastiMeni tvojih 57 zvuči fantastično pa čak i koja kilica gore ne bi bila ništa strašno.