Stranica 8 od 8 PrviPrvi ... 678
Pokazuje rezultate 351 do 398 od 398

Tema: UN dijeta 3. dio

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno dijeta

i ja vam se pridružujem..danas mi je drugi dan i veselim se što ću izgubiti ove suvišne kilice...dobila sam volju kad sam pročitala vaše dobre rezultate...svaka čast cure...imam jedno pitanjce..voćni dan je četvrti da li opet jedem u paru voće ili ne?kako vi rješavate taj voćni dan što i koliko jedete(od voća naravno)..?
    pozdrav

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

dobrodošla

ja si ujutro složim zdjelu voća na stol i tamanim dok nepotamanim sve

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

i taj dan pijem čaj za pročišćavanje organizma

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno t

o hvala ti...jel to znači da mogu jesti voća koliko hoću i kad hoću ?
    vjerojatno ne?

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno dijeta

može li mi tko reči gdje mogu naručiti knjigu o un dijeti....?
    hvala

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Mrki duso biti kostur ne znaci biti i lijepa! Na tu visinu sam svojevremeno imala 55kg ( prije dvije trudnoce) i izgledala ocajno. Same su kosti strsale! A kako ces ti tek izgledati s jos 5 kg manje :shock:
    Nije na meni da ti bas ovako solim pamet , ipak je u pitanju tvoje tijelo i zdravlje pa ako sam malo neugodna oprosti!

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj bebelina prvotno napisa
    Na tu visinu sam svojevremeno imala 55kg ( prije dvije trudnoce) i izgledala ocajno. Same su kosti strsale! A kako ces ti tek izgledati s jos 5 kg manje :shock:
    Nemojmo tako, svi smo mi drugačije građeni i svatko od nas drugačije doživljava svoje tijelo.

Mrki, samo naprijed do željene kilaže (pa makar to bilo i +5)

U potpisu: ja ljubomorna!

Početno

pozdrav svima.citajuci vas foru uspjela sam se natjerati na dijetu a uz mene je i muz tako da se od nervoze grizemo kao dva psa ali nadam se da ce i ovu kusnj nas brak da izdrzi sutra nam je prvi vocni dan a ja mrzim voce imala sam veceras problem sa vecerom u UH danu kolaci mi padaju kao kamenje na gladan stomak imate li kakvo rijesenje za taj problem.nadam se da cu prezivjeti sutra

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ej Apri u nastavku se izvinjavam! nisam bas tolika vjestica

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno Re: t

Citiraj dodolina prvotno napisa
    o hvala ti...jel to znači da mogu jesti voća koliko hoću i kad hoću ?
    vjerojatno ne?
    ne znači, ali ja tako radim

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Evo par riječi i od mene koja sam pri kraju ( 72. dan).dakle krenula sam sa 70 kg i 165 visine (od toga 10 nakupljenih u zadnjoj godini) ,te tlakom 160/95 što mi je bio i glavni povod jer sam bila pred terapijom.Cilj mi je bio 60,što sam i dosegla nakon otprilike dva mjeseca.Da ohrabrim one koje su tek krenule,a što je mene poprilično mučilo-znalo je proći i po desetak dana da kile stagniraju ,te ponovo krenu,dakle ne se obeshrabriti ;nisam bila fanatik ,znala sam zgriješiti,nescafea se ni u jednom trenutku nisam odrekla ,nisam imala vodeni dan(odnosno jesam ali sam varala sa grisinima),često nisam pila juhu,grickala sam previše suhog voća(nisam neki ljubitelj voća),a evo otišlo je skoro 14 kila,te ono što me posebno veseli tlakić 120/70 i činjenica da su mi se navike kompletno promjenile.Nakon izgubljenih deset kila kanila sam prestati i počela normalno jest ali jednostavno mi više nije odgovaralo i spontano sam ostala na ovakvoj prehrani ,normalno nešto ležernijoj. svima koji počinju

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno o

baš si nas sve ohrabrila studena..bravo..svaka čast...

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Pozdrav svima
    I ja vam se danas pridruzujem. Prvi mi je dan i nadam se da ce tih par kilica viska otici, ali jos vise se nadam da cu se uspjeti rijesiti svoje grozne navike da non stop nesto jedem i malo si srediti metabolizam
    Dva porodiljna zaredom me drze vec neko vrijeme u kuci, tj blizu frizidera, koji stalno otvaram i nesto trazim.
    Knjiga mi je stigla jucer.
    Za dorucak sam maznula 2 narance, dosad sam ogladnila vec deset puta pa sam grickala malo susenih brusnica, a za rucak cu papati kuhanu teletinu sa keljom i mrkvicom.

kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Studena pa to je super uspjeh!
    Cure ja nisam na UN dijeti ali sam maximalno skratila obroke, izbacila večeru, slatkiše i kruh a doručak je voće. Dakle od 02.01. pa dok ne dođem na svoju staru težinu, znači nekih 15 kg mora ići doli...

aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

eto mene na -4 :D

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Amo cure samo naprid! u pet dana poslo 4kg! Ne mogu virovat! jos cu iduce lito docekat u bikiniju

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cue, imam problem. zadnji put un-ke koji mii je ujedno bio i prvi put izgubila sam 5 kg u 2 tjedna. sad sam ponovo na un-ki i u 10 dana niti pola kg je pošlo. trebam li se zabrinjavat? gubim volju....pomozite savjetima iz iskustva please

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam na un dijeti skinula puno, ali samo u prvom pokusaju. drugi put nije islo nista, treci put sam odustala drugi dan jer sam se zamalo onesvijestila.

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ja mislim da UN dijeta ima efekta samo 1. put, poslije toga bi možda bilo najbolje preći na Montija :/

Početno

pozdrav svim.ja sam vec drugi put na un-ki.prvi puta sam skinula 10 kg za dva mjeseca i prekinula drzala se nekih 6 mjeseci na toj kilazi i opet pocela kasno vecerati i ugojila se.sada sam na dijeti 4 dana i otislo je 3 kg ali to je samo tecnos koju sam izbacila jer ujutro neustajem otecena.nemojte odustajati ovo je super rezim ishrane nauci te da negrickas izmedju obroka sto je ustvari i najbitnije samo nemojte grickati imajte 3 obroka dnevno i zadnji obrok neka nije iz 19.00 i kile odlaze :D

ruby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja nisam puno pisala, ali evo službeno se odjavljujem.
    Trudna sam !
    Ali super, smršala sam 4 kg-bar neću započeti debela. A za devet mjeseci kreće totalna UN čistka!
    Pozdrav do tada!

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ruby

puno ljubavi tebi i točkici

aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ruby, čestitam!

p.s. zarazi me

ruby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja sam već druga koja je na ovoj dijeti zatrudnila!
    :D to ti je recept!

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno d

sutra mi je voćni dan ..da li mogu jesti i banane i koliko obroka voća...3?

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ruby cestitam!!!

ivonna, molim te draga, KOJI kilogrami viska?

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ruby čestitam

Ja sam danas na voćnom danu zgriješila ali stavrno nisam mogla odolit maminim domaćim žgancima i još k tome domaći sir i vrhnje.Šta da kažem,sutra je novi dan.Pripremam lignje.............baš sam nekarakter.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja na putu i sad se rpremam u dućan kupiti posni sir i neku kuhanu šunku.
    i krastavce.
    a juhu iz vrećice ću mutiti u hladnoj vodi.
    u autu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ruby, čestitam.

nisam poklekla još uvijek. jutros vaga pokazuje 71,5 kg, ali po rebama se ne
    vidi razlika. uh!

grace avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Cure imam pitanje da li još dojite ? Ja bi skidala kile ali nekako mi se čini zbog dojenja da treba pričekati, da čujem vaše mišljenje.
    Curka mi ima sedam mjeseci i ne mislimo se skidati sa cice.

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja još dojim ali Eva već ima 16 mjeseci. Ne vidim da smeta ni njoj ni meni. Meni se samo čini da kile idu malo prebrzo dole. Danas mi je 14-ti dan a na -5,5 sam. Očekivala sam sporiji pad kilaže. Ovo mi se ne čini zdravo.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    i krastavce.
    u autu
    Ne ne draga moja,to je nedopuštena kombinacija,ili sir ili šunka(ne može se kombinirati,kupi fete i složi sendvič sa salatom ) a juha iz vrećice može jedino neka koja nema rezance.

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

u mojoj verziji dijete može mladi sir i meso/riba
    ,ali ne može mladi sir i jaja :/

ja sam mješala meso i sir
    i evo -17kg 8)

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja sam odlučila biti na dijeti do -20kg,a onda pravim dobrovoljnu pauzu da se pokušam održat na toj kilaži, pa ćemo kasnije dalje

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

U onoj kratkoj verziji piše da može ali u knjizi da je najbolje ne kombinirati.Možda ponekad meso i sir da ali jaja i sir nikako to si u pravu.

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ruby Bas mi je drago
    MBee : Nema veze , i mene je bilo strah te dijate , ali sam potrazila strucno misljenje u likara i dapace sve ok , jer se uzimaju sve vrste namirnica, najvise voce i povrce!
    Irenas : moje knjiga kaze( citiram) Umjesto mesa mozete pojesti 2 jaja ili komad sira ili pak svjezi bijeli sir u kolicini istoj kao i mesa. Ne kombinirajte razlicite vrste proteina ( meso i mlijecne proizvode , meso i jaja ili jaja i mlijecne proizvode).

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Znam,ali u kratkoj verziji što postoji na bespućima interneta stoji da se sir i meso mogu kombinirati.Knjiga kaže drukčije ali kako iskustva žena koje se skinule 15 i više kila koje su jela sir i meso govore,mislim da nije tako strašno kad se te dvije namirnice kombiniraju.

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Po knjizi zaista nema kombiniranja nesa, mliječnih proizvoda i jaja i ja se toga držžim.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj irenas prvotno napisa
    i krastavce.
    u autu
    Ne ne draga moja,to je nedopuštena kombinacija,ili sir ili šunka(ne može se kombinirati,kupi fete i složi sendvič sa salatom ) a juha iz vrećice može jedino neka koja nema rezance.
    I sad mi to kažeš!!!!
    Gdje god sam čitala, pisalo je (a knjigu još vidjela nisam) da se mogu kombinirati sir i meso, ali ne sir i jaja.
    i još sam jučer na Bačvicama u plastičnu bočicu ulijevala instant juhu i mućkala. Ko kreten.

I u ova dva tjedna 400g manje!!!!!!!
    Ja ću lijepo odustati jer je to totalno nepošteno. Do sada sam se opako prežderavala i imala isto kila kao i sad kada gladujem.

nana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja krenula od danas, ujutro sam popila čašu mlake vode sa malo jabučnog octa (tak preporučuju u knjizi), doručkovala sam dvije mandarine, a ručak i večera mi je danas zrnati sir i salata...........A, planiram skinuti 10-tak kila, neću se žaliti da bude i više, he he. Volje imam, nadam se da ću uspjeti.

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ne odustaj! Evo i ja cu danas gladovati u znak solidarnosti

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

I ja sam krenula, po knjizi 3.1. i za sada je -5 kg :D .

Mrki avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bez brige cure, nemam namjeru postati kostur. Prije trudnoće imala sam 50 kg i osjećala se odlično. U trudnoći natukla 18 kg, godinu kasnije došla na 53. I sad počinju problemi. U kratkom vremenu sam skočila na 57, teška sam sama sebi i nosim jedne hlaće. Kroz koji mjesec planiramo drugu trudnoću i do tada se želim dovesti u red. Inače sam sitna i sa 50 ne izgledam ko kostur. Obline su na pravim mjestima.
    Moram priznat da sam u subotu malo griješila. Imali smo kolinje i morala sam pojest par čvaraka. Ne predajem se i pičim dalje. Pozdrav i podrška svima.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Apricot zato se dijeta provodi 3 mjeseca inače bi se zvala 9-dneva dijeta.Ja neću odustajati iako još niš nisam skinula.Tako i piše u knjizi,uostalom pa ne možemo mi skidati istim tempom kao i žene koje imaju 20 i više kila viška.Mojoj sestri je iz početka krenulo super ali nakon prvih 10 je stalo i krenulo malo sporije.Dok ovo pišem ručam rižu i zelenu salatu

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

mislim da imaš pravo, jer ja na sebi primjetim da kile znatno sporije idu dolje,što sam bliže normalnoj kilaži. :/

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Apricot zato se dijeta provodi 3 mjeseca inače bi se zvala 9-dneva dijeta.Ja neću odustajati iako još niš nisam skinula.Tako i piše u knjizi,uostalom pa ne možemo mi skidati istim tempom kao i žene koje imaju 20 i više kila viška.Mojoj sestri je iz početka krenulo super ali nakon prvih 10 je stalo i krenulo malo sporije.Dok ovo pišem ručam rižu i zelenu salatu
    buaaaa, zašto mi to prije nisi rekla: od jutros jedem slatkiše.
    šta ću sad?
    (btw, moja prijateljica treba skinuti samo 4 kg i u prvom tjednu su joj otišle dvije. znači, ta proporcionalnost brzine mršavljenja i količine kilograma kod nje ne pije vodu)

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

buaaaa, zašto mi to prije nisi rekla: od jutros jedem slatkiše.
    šta ću sad?
    (btw, moja prijateljica treba skinuti samo 4 kg i u prvom tjednu su joj otišle dvije. znači, ta proporcionalnost brzine mršavljenja i količine kilograma kod nje ne pije vodu)
    ili je tvoja prijateljica izuzetak koji potvrđuje pravilo

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

dobro, i šta ću sad?
    sutra sve ispočetka (sutra mi stiže i kopija knjige), ili...
    Šta, "ili"?!

Stranica 8 od 8 PrviPrvi ... 678

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •