-
pozdrav svim starim i naravno novim UN_ovcima!
Evo da vam se i ja kratko javim, naime kod mene se zadnjih nekoliko dana izdešavalo puno toga.
Ja sam
morala privremeno prekinuti dijetu i to nakon skoro 50 dana... razboljela sam se i u petak skoro u bolnici završila, dobila sam neku gadnu virusnu infekciju uz visoku temperaturu, tako da je došlo do totalnog pada imuniteta, krvna slika katastrofa. Konzultirala sam se s liječnicima, i ispričala sve o dijeti, i dobila jedinstven odgovor, da cijelo moje stanje nije povezano s tim, čak su je neki liječnici i pohvalili. No izgleda se meni nažalost samo sve poklopilo.
Sada kad su mi leukociti na dnu donje granice, a imunitet 0, zdravlje je ipak važnije, tako da je dijeta privremeno stavljena na čekanje. Nije mi lako jer za svaki pojedeni zalogaj, a tu spada dosta mesa, Kojeg ja btw. sada ne mogu pojesti puno, jer mi se želudac stisnuo imam užasnu grižnju savjesti. Danas je trebao biti voćni dan, a ja cijeli dan žvačem meso... i nije mi baš tako ukusno kao nekada...
jedini suborac u daljnjem skidanju kila jeste moje skoro svakodnevno znojenje (od temperature) pa se nadam da ovih dana dok se liječim, kad već neću mršaviti, barem neću ni dobiti nazad svoje kg.
Eto, toliko od mene za ovaj put, držite mi se sve i dalje, naročito u ove blagdanske dane pred nama.
pusa svima!!
vaša puppa
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma