Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 150

Tema: Jesenske bebe 2005. (3. dio)

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Ra super,čestitamo

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Cestitam na uskoro...prinovi
    Covjece sve oko mene trudnice, dode mi da i ja krenem tim putem...al nije bas pravo vrijeme za drugo dijete... a sve veca i veca mi je zelja kad vidim trudnice oko sebe...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Lara mi ima temperaturu...izmjerila sam joj ispod ruke i imala je 38.4
    Dala sam joj cepic u guzu i okupala je u ne prevručoj vodi...
    Ne kaslje samo tu i tamo, možda cak i mene oponaša jer ja ko luda kašljem, samo ima malo začepljen nos...
    Jel moguce da je to prehlada?
    Do koliko je ne zabrinjavajuća temperatura? :/
    Kaj ako se temperatura poveća, kud s njom posto je subota i naša pedijatrica ne radi?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ra, :D :D trudnice naša!!!!!
    Kakve vijesti danas!
    I susjeda mi danas rodila curicu Doru. :D

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Lara jos uvijek ima temperaturu... ...u 20h je imala 38.4 onda smo joj stavili čepić u guzu...onda joj je pala na 37...u 5 sati ujutro je imala 39 i stavili joj opet čepić...opet joj pala temperatura...i tako se vrtimo...nemam bas iskustva kaj bi to znacilo...pa molim iskusnije mame da me savjetuju

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ako je samo temperatura, onda je snizavaj odgovarajucim lekovima.
    Verovatno je virozica, ili izlazi neki zubic.
    Nazovi nekog pedijatra ako mislis da je nesto drugo u pitanju.
    I nek sto pre prodje temperatura

Mi smo danas ustali u 5 sati. (a ja prethodno legla u pola 1). Ne vidim nista zivo, i tako bih spavala, al Strahinja je neumoraaaaaaaan. Cak smo i bili napilju i setao je bas dosta, al ne odustaje od toga da obori rekord u nespavanju

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Maya, pričekaj još do sutra pa trk do pedijatra!
    Snižavaj temperaturu, tuširaj ju mlakom vodom i neka samo pije puno tekućine, čajeka, vode...
    I prati kako se ponaša!
    Ako ti je nešto sumnjivo, ako ti izgleda malaksala, dehidrirana odmah odi pedijatru!
    Drž te se!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Dobar dan !!!

Ra, :D ajme divno , dobrodosla u klub !!! Slucajnosti , bas sam jutros odlucila pohvatati postove i tako citajuci ,ucini mi se da nikad nisam pogledala vase slikice , gledam slike ..kontam bas cu je pitati da li je rodila u rijeci, poslije vidim lokacija rijeka ...jesam biserka.Noa je presladak , a ti si izgledala super trudnica , covjece malom 2 mjeseca a mamica ko avion . Ja sam s jagicem pretjrala s kilama , zato sada malo pazim, i svakako sam razmisljala da rodim u rijeci .Da ostanem u zg-u i kad me ulove trudovi pravac rijeka. Cak mi i muz , koji je panicar nema nista protiv , samo bi tu turu morali odvjezbat , par puta do rijeke na kavu , jer nikad nismo tamo vozili, a ja jednom bila u rijeci u zivotu.

Sljokice- sta cekas

Pitanje , mi jos nismo primili vakcinu onu ospice /rubeola/zusnjaci. Nije je bilo u dubrovniku pa se nisam pedijatrici ni javljala Da li se moze s time i totalno zakasnit? Mislim, ima li neki rok???

Pusa malim bubanima.

Maya, dobrodosla, nadam se da je bubanoj bolje

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Cure koje obilazite shoping centre, ima li u kojem kakva igraonica za preporučiti?
    Napokon imamo kotače pa krećemo u shoping :D

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Zaboravih , dobrodošla imenjakinjo!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

a ja jučer saznala da je još jedna prijateljica trudna, isto jesenska mamica :D

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Inace sam radila u igraonici u Importane galeriji...al se ta zatvorila...u Kaptol centru ima jedna igraonica ali mislim da ne primaju djecu ispod 3 godine (iskreno glupo jer bi mozda i ja svoju Laricu odvela nekada tamo) a ostale igraonice nema...koliko ja znam...
    Vec si duze vrijeme ja razmisljam da ja otvorim neku djecju igraonicu...posto sam buduca teta u vrtiću i imam velika iskustva u tome... Ali za to treba puno novaca...a sada bas nismo financijski potkovani...

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ra prekrasna vijest!!!

Odra, sorry. Ljetos sam ju nosila i na boku, kada smo dobole sling, najčešće je na boku, a ovako, naprijed, ju nosim ako mznam da ću dugo stajati ili hodi, najlakše je. MAda, mi nismo neko mjerili jer mislim da I nema ni 10 kila pa mi nije teška ni na jedan način.

Bubanima puse ozdravilice, tipkamo se

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

MBee-imaš igraonicu u Mercatoru, King Crossu pa i u turbo limačima recimo na žitnjaku znam da je ok!
    A za preporučit baš ti ne znam jer mi nikada nismo bili...
    E, sjećam se da sam i u Mercatoneu vidjela na katu igraonicu ali već dugo tamo nisam bila...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

E da u Mercatoru u igraonici je Lara bila prvi put i oduševila se....Nema puno sadržaja ali klincima je zanimljivo... A i ti je možeš biti prisutna, dok u f+drugim ti otiđeš i mala ostane sama...

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Frida prvotno napisa
    Ra prekrasna vijest!!!

Odra, sorry. Ljetos sam ju nosila i na boku, kada smo dobole sling, najčešće je na boku, a ovako, naprijed, ju nosim ako mznam da ću dugo stajati ili hodi, najlakše je. MAda, mi nismo neko mjerili jer mislim da I nema ni 10 kila pa mi nije teška ni na jedan način.

Bubanima puse ozdravilice, tipkamo se
    Ajme posta! I mi je sjedila u krilu pa otuda toliko felera

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

MBee,vec te par dana hocu pitati al zaboravim..
    Spominjala si suho voce,marelice? Kako to Eva zvace,jel sve prozvace il cucla jel poslje pljune..il kak..
    Naime Buba jede grozdice i malo ih prozvace,pocucla pa ispljune..nikak nemre progutat. A sad ta marelica mi se cini nekak tak zilava i zeznuta pa me nekak strah dati joj to. Kad si ti dala Evi prvi put da proba?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Lara ima temperaturu 39.4 i opet kad stavim čepić njoj temperatura padne i za 4 sata opet naraste...
    Mjerim joj temperaturu ispod pazuha...
    Ima malo začepljen nos i to je sve, inace normalno jede, igra se i nije cendrava...
    Kaj da radim? Da odem na zaraznu s njom?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Maya jel temperatura jos visoka?

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Maya,ja fakat nemam pojma kaj da napravis..
    Ak nije cendrava..mozda je fakat samo zubic,ali ne kuzim zakaj je temp onda tak visoka..mozda da probas izmjerit negdje drugdje (guza)..
    Nije dobro previse se smucat po zaraznima jerbo tam fakat moze nes pokupit.
    Ne znam kako to funkcionira u Hr,ali mi bi tu prvo zvali ped (il joj slali mail) il zvali zaraznu opisali simptome pa bi nam oni savjetovali sto ciniti.
    Da probas zvat zaraznu?

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

retha ja sam joj i dala grožđice potaknuta tvojim primjerom. Prvih par puta je suslala pa pljunula a sad na kraju proguta. Marelicu žvače sto godina, komadić po komadić, i isto guta. Sad sam kupila brusnice pa ću joj i to dati. Prvi put sam joj dala prošli tjedan.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

ra čestiiitam!!!
    Vidim da ima dosta onih koje je pogodila želučano-crijevna viroza. Na žalost, i mi smo u klubu. Mia je najbolje prošla, samo s 5-6 povraćanja i gotovo. Tinu je bilo gore-povraćanje, proljev, nejedenje, nepijenje. A mene je srušilo totalka. Jučer sam mislila da ću umrijeti. Bila sam sama doma jer je MM odveo Tina sa sobom u firmu, i ja sam u jednom trenutku htjela zvati hitnu da mi dođu dati infuziju koliko mi je bilo loše.
    Maya83 dobrodošla. Kakva je situacija s temperaturom? Tako je i Tin imao prije par tjedana. Samo temperatura 1-2 dana a onda nakon nekoliko dana procurio nos. Viroza.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

I zaboravih još ono najvažnije-NEMAM MLIJEKA! Grudi ispuhane, Tin vuče, ljuti se, ne čujem ga da guta, nema let-down-a Eto meni je doslovno nestalo mlijeko preko noći, od dehidracije. Nadam se da će se laktacija opet uspostaviti jer on se prištekava svakih 15 minuta i pokušava nešto izvući.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj mamanatali prvotno napisa
    I zaboravih još ono najvažnije-NEMAM MLIJEKA! Grudi ispuhane, Tin vuče, ljuti se, ne čujem ga da guta, nema let-down-a Eto meni je doslovno nestalo mlijeko preko noći, od dehidracije. Nadam se da će se laktacija opet uspostaviti jer on se prištekava svakih 15 minuta i pokušava nešto izvući.
    Bice sigurno. Meni se to cesto desava. Ne brini

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Hvala Nelzi.

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Jan isto već neko vrijeme jede grožđice i brusnice...marelicu sam mu sjeckala na sitne komadiće ali mi je uvijek samo pocuclao i ispljunio...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Sta se ovde sve izdogadjalo otkad nisam bila!!!!!
    Ajme ra pa to je super!!!
    Maya drago mi je sto si s nama.. sto se tice temp. samo nastavite sa skidanjem i to cepicima... drago mi je da imam ovde koleginicu!
    Drage moje, meni je odobren diplomski... sto znaci da cu diplomirati u decembru!!!!!!!! Jos mi je ostalo samo da ga predam i cekam termin za odbranu!!!!!! Yuuupppiiii !!!
    Bane je u nekoj fazi da je non stop uz mene, cak se budi nocu po par puta i ako jos nisam legla jako place i ja moram biti s njim dokle god ne zaspi i ako slucajno krenem van odmah se budi, ni tata ne pomaze :?
    Inace je sve ok, idu mu zubici pa je malo nervozan!
    Sve vas ljubim i javim se kad opet uhvatim vremena

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Lara imala temperaturu 40... posto nam je zarazna blizu, nisam imala izbora i otišli smo (uvjeti su ne humani tamo)
    Napravili joj sve pretrage i zasad je sve ok, a nalazi brisa i grla su gotovi u utorak al temperatura nikako da pada...sada smo kod kuce napokon... :/ ali još uvijek se borimo s temperaturom... pokušat ću sa čepićima...nadam se da će sutra biti bolje
    Iscrpljena sam do boli i nije mi baš svejedno zbog moga anđeleka tako imam nekako ružan feeling

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Branka :D

Ivanu opet izlaze zubici (cini mi se kao da ih treba izaci 40!!!) i ovaj put je najgore do sada. Nece gotovo nista jesti osim mlijeka, a cendrav je i nervozan kada je gladan pa tako veci dio dana cendra. Nece otvoriti usta da vidim, gura sve tvrdo u usta, dudu zvace do iznemoglosti.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

maya , drzi se i skidaj tako visoku temperaturu cepicima. Bubanoj pusa! Neka pije tekucine!

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Majo vibramo za malu princezu ~~~~~~~~~~!

Zaboravila sam napisati da je I izbio neki "čudni" zub, dolje otraga i ja sam ga prozvala kutnjakom. Kako njoj izbijanje uopće ne smeta (ili to ne pokazuje) ja uopće ne kužim kada joj i koliko zubi izbija, a sada nisam sigurna ni koliko ih ima, zadnje je bilo 11.

Bravo Branka :D

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

off topic Q: zasto mi na fotki ne da da uploadam koju sliku iako sam otvorila novi album? Kaze da sam dosla do max 50 mb?!
    Neke od vas imate bezbroj slika na albumima.... :?

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

I mi smo u nekoj "nervoznoj" fazi..proljev je hvala Bogu prošao i jutros se probudio u 8 i već oko 9 je postao užasno cendrav i nekako nezadovoljan. Svakom malo ga pipkam da mi nema temperaturu jer iz nosića mu izlaze slapovi!
    Sad je otišao s tatom u trgovinu pa će mi odmah otići spavati. A budući u podne u Zg isprobavaju sirene za uzbunu :/ ne znam kako će izgledati to spavanje!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj jaginamamica prvotno napisa
    off topic Q: zasto mi na fotki ne da da uploadam koju sliku iako sam otvorila novi album? Kaze da sam dosla do max 50 mb?!
    dosla si do max memorije koju mozes koristiti 50 MB. Nije vazan broj slika nego koliko zauzimaju memorije. Moras nesto izbrisati da stavis novu ili jednostavno se registriraj pod novim imenom pa imas novih 50 MB

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hello...još muku mučimo s temperaturom...ujutro se probudila sa 38.3 i stavila joj opet čepić u guzu...naravno curi joj nos i malo je nervozna, ali sve u svemu je dobrog raspoloženja...
    Sutra ne idemo u jaslice jer bolje da ostane princezica doma... i tak tjedan dana u jaslicama, tjedan dana doma...a nemogu si priuštiti tetu čuvalicu, a bake su nam još mlade i rade obadvije...

Jel netko treba tetu čistilicu?

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Smijem li Janu dati Prospan sirup s obzirom da mi je počeo kašljati pa da spriječim daljnje razvijanje prehlade?
    Dajete li malcima čajeve tipa žalfija zaslađene medom ili šećerom i s malo limuna?

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Prospan mu smiješ dati 3x2,5ml. Za čajeve ne znam ništa, Tin hoće piti isključivo vodu, drugo ništa ne dolazi u obzir. S medom budi oprezna ako ga još nije probao.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj jaginamamica prvotno napisa
    jm jel ti smanjujes slike kad ih postavljas?ja to nisam u pocetku radila pa mi je album bio brzo pun,od kako sam ih pocela smanjivati stane puno vise slika.
    a mozes i povecati broj memorije za 10mb ako odes na my account i kod account information kliknes

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ra, vec sam ti cestitala na trudnickim kruzocima, a sada cu i ovdje!! :D

Maya, dobro nam dosla. I Zach ima temperaturu zadnja dva dana, ali uglavnom nocu. Ja ju ovaj puta nisam mjerila (jednostavno prislonim svoje usne na njegovo celo), jer mu pratim raspolozenje. Obzirom da je zaigran, dobre volje, ja se ne brinem. Nos mu je uzasno zacepljen, ali to prodje za 4-5 dana. Nadam se da cete biti bolje.

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mayah, vibramo za princezicu, da nam brzo ozdravi i da nije ništa ozbiljno!!!
    Ja sam laik, ali mislim da se kod viroze brzo uspije spustiti temp., a ako je bakterija, onda se ona stalno ponovo diže, dok se ne uvede antibiotik.Mamanatali, jel nije tako nekako?
    Shiny, nama pedijatrica rekla da njima malcima ne prolazi kašalj samo od tih sirupića, da moraju uzeti antibiotik. šta ja znam, ja poslušala jer mi nije bilo do zezancije. ja imam kronični bronhitis, ne bih voljela da se i njemu nešto zavuče... :/

Ra, super!! :D Jel Noa počeo bolje spavati? Inače, stvarno si hrabra! ja želim, želim, ali ne mogu zamisliti još jednog malog nespavača pored ovog brundala!Zadnje dvije noći se nasisava noću kao lud, gore nego kad je bio mjesec dana!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Vadili su joj krv, ali kažu da nema ništa...bris nosa i grla stižu u utorak...još uvije ima temperaturu i samo se stiska uz mene...nije ništa pričala o antibioticima...al ovo mi malkice predugo traje...

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Maya, a kako se Lara ponasa? Je li zainteresirana za igru ili su joj oci samo onako 'staklenaste'?

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ja stvarno ne znam šta je Janu? Od jutra mi izgleda umorno, oči se cakle, nema temperaturu, izrazito je nervozan, nema baš apetit, nos užasno curi, počeo je kašljati-baš iskašljavati, i sad mi je zaspao...
    A sutra bi trebali u jaslice!
    Nije valjda da je to predvirozno stanje?
    Ili zubići? Stalno nešto grize...
    Već sam pomalo luda...

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

maya- drž' se!

shiny - a jel nije prospan za iskašljavanje? meni dr. rekao ni slučajno za iskašljavanje (jer su mali pa ne znaju iskašljati) nego neki za smirenje kašlja. mi smo pili apipol...

inače, bili smo na zg.mališanima danas. ne znam jel rok uopće skužio da je na koncertu, samo je pikao prstima ljude, prešetao stepenice od partera do gornje tribine 3x gore-dolje i htio trgat balone s pozornice. drugo, mislim da nije ni percipirao... e, da! i htio je trgat reflektore s plafona ...

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

A piše za sve vrste kašlja..i to nam je ped. dala kad smo zadnji put bili bolesni...

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj MBee prvotno napisa
    retha ja sam joj i dala grožđice potaknuta tvojim primjerom.
    A ma hajde da se netko potaknuo i nekim mojim primjerom
    MBee,a sad cu ja potaknuta tvojim primjerom kupit te marelice i fino ce ih dobit kao dar za Sv.Nikolu!
    Sta to tamo u Cro opet neke viroze vladaju?!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Oči su joj na pola zatvorene, nije jako mirna zaigra se na par minuta, ali kad ju dotakneš vruća je ko peć... Okupali smo je u malkoj vodi i stavili joj čepić u guzu... Nadam se da ce biti bolje...

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

sirup od trputca je za smirenje kašlja. Nama je to pedica preporučila za navečer.

Retha, ja Andreju nakidam marelicu u kašu od zobenih pahuljica, a znao ju je par puta i odgristi. Danas smo probali grožđice, oduševljen je.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Joj...mene u zadnje vrijeme pere neka volje za još jednim anđelom...makar sam bila za to da razlika bude kojih 3 godine,ali ne znam kaj mi je u zadnje vrijeme...MM je naravno za

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

čini mi se da ćemo mi imat jedan kolektivni kružok trudnica tu na jesenskim

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •