Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 150

Tema: Jesenske bebe 2005. (3. dio)

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Eto, i Strahinja je dobio danas temperaturu. I kad sam odlucila da mu dam sirup, ustanovim da mu je prosao rok trajanja (jer on zapravo nikad i nije bio bolestan, osim letos kad je imao zacepljen nos i nista vise).
    Malo sam mu tabane istrljala alkoholom. Posle toga kao da se malo i preznojao, pa mislim da mu ide na bolje.
    Ili su zubici, ili reakcija na vakcinu. Pretpostavljam. Videcemo sutra ujutro kako ce biti (no, nikako ne dozvoljava da mu merim temperaturu, ali osetim kako je vreo)

Maya, kako je Lara sad?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Znači nisam jedina koju pere da budem opet trudna...to je počelo čim su zatrudnjele moje dvije frendice koje su bile isto trudne ko i ja u prvoj trudnoći...a vidim da se i tu širi krug trudnica

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Znči oko 17 sati jucer je opet imala temperaturu 39.5 onda smo joj dali čepić i naravno pala je na 37.5...ponoći mi se činilo da joj se digla opet, ali je nisam htijela buditi...sada spava pa će Rene kada se probude izmjerit joj pa ćemo vidjeti...

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Mi smo jutros odjurili po cepice, jer je imao 38.7. Ni jedna od vas, koliko mi se cini nije rekla da njih to toliko boli. Toliko je plakao i pomerao se, da da su ga moji pokusaji sigurno dodatno iziritirali. I od toliko pokusavanja, vec se na pola istopio cepic.
    Da sam znala da ce ovako biti, uzela bih sirup.
    Da li to ja ne znam da mu ih dam kako treba, ili je to uvek tako bolno?

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

dobro jutro jesenske!!!

evo mene na poslu - odmoru ! vikend nam je bio super, baš sam uživala, okitili smo bor, kupovali poklončiće. noa je dobio svoj prvi ferrari guralicu i začudo, zanima ga već neko vrijeme.

inače, ja super, malo me zezaju mučnine i nemam se kad naspavati, ali uživam i jaaaaako sam sretna.

ne znam tko je pitao - ali klinci zbilja osjete. noa je stvarno počeo bolje spavati, zaspi oko 20h, budi se oko 23, pocica u snu i onda spavamo do 4-5! nakon toga se valjamo i mazimo u polusnu do 6. to je zbilja napredak, a ništa nisam promijenila, jednostavno valjda osjeća.

maya, nadam se da je mišica bolje i da ste se riješili temperature!

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ajme nelzi, i strahinja je buban! nadam se da nećeš morati ponavljati postupak. vibrrrrrrr da što prije prođe.

mi smo sva sreća do sada skroz zdravi, tako da ne znam za čepiće. ali sama ideja mi je grozna rađe bih pokušala sa sirupom.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ivan kada ima temperaturu samo kunja i tada se ne buni ni na cepic ni na mjerenje temperature, ali cim temperatura malo padne dere se kao vol pri svakom pokusaju ali tada mu je i ovako dosta samo sirup.

Ja cepice drzim u frizideru jer ih je takve lakse aplicirati. Dignem mu nogice i presavinem ih na trbuscic i gurnem cepic pa mu s rukom drzim stisnute guzove 30ak sekundi.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

kad se sjetim ovog ljeta mog pokušaja s čepićima brrr
    ja stavim a on ispada, i to pola čepića na kraju sam morala malo držati stisnutu guzu, dok se rastopi, ne znam kako ljudi mjere djeci temp. u guzi, ja to nema šanse da napravim

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Annie prvotno napisa
    Joj...mene u zadnje vrijeme pere neka volje za još jednim anđelom...makar sam bila za to da razlika bude kojih 3 godine,ali ne znam kaj mi je u zadnje vrijeme...MM je naravno za
    navijamo

ja nemam problema sa cepicima,tj. sa njihovim stavljanjem ,Filip mi nije plakao kad sam ih davala

sanjam,mozes mi objasniti ovo za frizider?meni pedica savjetuje,a pise i u njihovom uputstvu da ih je prije stavljanja bolje malo ugrijati u ruci

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

I ja sam radije bila za sirup, ali posto ne dozvoljava da mu primaknem bilo sta od hrane ustima, niti dozvoljava da mu pogledam ide li zub neki, onda sam odabrala "laksu" varijantu-cepice da ga ne bih mucila sa sirupom. Nadam se da nam vise nece trebati.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

nelzi - mi smo mislim ekstremisti što se tiče pokušaja stavljanja čepića! ljetos kad je imao enterovirozu i 4 dana preko 39,0 bili smo u bolnici i sestra se čudila kako i s tako visokom temp. izbacuje čepić i trega se, jer da otkud mu snaga?! pokušala je 3x (jer sam ja odustala još proljetos od čepića) i na kraju rekla da takvo što još nikad nije vidjela - pazi, med. sestra na pedijatriji :shock: !!!

eto, mi smo na sirupima i dajemo ih špricom, ni ne mora otvarati usta...

iako, nadam se da mu je sad već bolje

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Eto i nas čopila virozica..Jan ima malu temp. 37,5 ali je malaksao, umoran, kenjkav, kašlje, šmrca...opet smo propustili jaslice..Sveki mi dolazi oko 3 a ja pičim na posao...
    Ovim boleštinama čini se nema kraja

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj miha prvotno napisa
    nelzi - mi smo mislim ekstremisti što se tiče pokušaja stavljanja čepića! ljetos kad je imao enterovirozu i 4 dana preko 39,0 bili smo u bolnici i sestra se čudila kako i s tako visokom temp. izbacuje čepić i trega se, jer da otkud mu snaga?! pokušala je 3x (jer sam ja odustala još proljetos od čepića) i na kraju rekla da takvo što još nikad nije vidjela - pazi, med. sestra na pedijatriji :shock: !!!

eto, mi smo na sirupima i dajemo ih špricom, ni ne mora otvarati usta...
    Ma nisam imala pojma da im to moze biti toliki problem. I Strahinja je isto tako imao snage da me posteno isutira ali nije bas bio toliko u staanju da se otima od mene, vec je plakao na sav glas kao da ga bas jako jako boli.
    Hvala na predlogu za spric. Sd spava i mislim da je temperatura opala, ali videcu za par sadi kad prestane dejstvo. Mozda cemo otici i po sirup, ako bude opet visoka t°

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Pozdrav svima!

Bubanima ~~~~~~~~~~~~~ i puse!

Maya83 dobro nam dosla! i ~~~~~~ za Laru

i ja na poslu, nisam radila od cetvrtka jer sam ostala bez glasa, cijeli vikend imali promenadu i u subotu proslavili Brunin rockas...

cepici - stavila sam mu mozda jednom nakon jednog cijepljenja, treba biti iz frizidera (ako se ugriju onda se tope pa lakse kliznu) a za temp radije prakticiram sirup

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja sam davno pisala za cepice... jos kad je Bane nakon druge vacine imao 39 i jako ga je bolelo to stavljanje cepica
    Drzite se

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj bbb2909 prvotno napisa
    .. sto se tice temp. samo nastavite sa skidanjem i to cepicima...
    pa ja sam bila uverena da sam ovo procitala nedavno na forumu. Sad tek videh da si to bila ti.
    Sad te nista ne razumem. Znaci, sad kazes da je ipak bolje sirupom? :?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ma ja sam uvek za sirup ali kad je Bane imao tad blizu 40 davala sam mu cepice jer oni jako brzo skidaju temp. Jeste da ga boli ali to traje kratko, a ne daj Boze da dugo ima tako visoku..
    Sta da radimo, od dva zla biramo lakse

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hej mamice... od kada sam na ovom forumu, osjećam se puno sretnija jer imam s kim podjeliti svoje muke (moje sve frendice imaju , decke i fax i nikome ne pada na pamet brak i djeca) hvala vam puno !!!!

Lara je danas puno bolje...i evo nakon visokih temperatura dobili smo osip po cijelom tijelu...bili kod svoje pedijatrice i zakljucili da je dobila trodnevnu groznicu...sve u svemu sam naveliko odahnula...ali opet ne idemo u jaslice...što nama otežava čuvanje jer nam bake rade, tata na poslovnom putu, a ja nemam mogućnost ići na bolovanje... :/

Lara je na početku plakala kad smo joj stavili čepiće ali se priviknula...iskreno od sirupa je samo povraćala a i čula sam da čepići bolje dijeluju od sirupa kod tako male dijece...
    Zato glasam više za čepiće...

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

da li vaša djeca grizu nokte?
    Noa grize sve u šesnaest,prsti su joj stalno u ustima,a kada je u kolicima skine čarape i grize i na nogama :?

memole avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Hej, evo i nas nazad. Bili ovaj vikend u Zagrebu, ali nista nismo stigli, toliko sam se veselila tome, a na kraju ispala totalna jurnjava dok smo svih obisli. Odvikla sam se od zagrebacke guzve. Tonkica je sve stoicki podnijela, bas je bila super, samo sto svugdje gdje i dosla iza nje kao da je uragan,totalni nered.
    Ra kako lijepe vijesti, cestitam ti i zelim lijepu trudnocu.
    Maya dobro dosla, meni ti je forum isto spas.
    Pusa svim bubanima , da sto brze produ te bolestine.

Barbara1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Dobra večer svima!!!
    Svim bubanima šaljemo puse ozdravilice,a vidim da vas ima poprilično,na žalost!!!Vibram da mi svi što prije ozdravite!!
    Ra iskrene čestitke na novoj trudnoći
    Maya,tebi i Lari želim dobrodošlicu od srca
    Kod nas je sve po starom,od kad je doma bolesti su se smanjile,dobili samo još 2 zuba,pa sad ima i dvije četvorke i konačno hoda sam već nekih desetak dana.Jedina zanimacija mu je gdje se i kako popeti pa ne smijem skinuti oka s njega!!!
    nadam se da ću uskoro staviti koju slikicu da nas malo vidite
    Puse svima

Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Pozdrav svima!
    Evo nas nakon dugo vremena (pitanje jel nas se itko jos sjeća! - mozda bbb i Bane )
    Bili smo dugo na moru (bez kompa naravno), a onda smo se preselili u 8.mjesecu i jos ni danas nemamo tel.liniju, jer ovi biseri nemaju mjesta na centrali.

Zao mi je svih vas bubinih, zelim vam da brzo ozdravite!

I mi radimo na drugoj bebici, pa se nadam da ćemo se uskoro i mi hvaliti dobrim vijestima.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

dobro jutro!
    frle i ja te se sjećam, dobro nam se vratili. i sretno

tomo je presladak, koje plave okice

nadam se da su svi bubani bolje i da neće trebati više čepića.

noa me fascinira - sinoć je zaspao u 20h, probudio se o 4.30 (cica), u 6 (opet cica), u 7.15 sam izašla a on je blaženo još spavao

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

frle velkam bek! ja sam malo zapustila forum, radim, a na poslu gužva i ludnica!
    Prijevljujemo se u klub bubinih, jučer je zakurila 39, bile smo kod doka, za sada smo samo na snižavanju temperature, fizioliškoj i sirupu protiv kašlja, izgleda da je neka virozica. Ja radim , a tata je na bolovanju pa sam malo tužna (iako znam da je u dobrim rukama)...

Pusa svima, fali mi ovo naše virtualno druženje...

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

frida
    znam kako ti je...

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

I mi kurimo oko 39...ništa sinoć nismo spavali..ja moram na posao...hebemu boleštine!!!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Veeelike puse svim bubanima

Ja sam jucer pocela raditi i koma mi je. Ako prezivim ovaj 12. mjesec...
    Posla preko glave, do Bozica bih trebala otici u Krakov i Brno, do 10.01 moram poloziti dva ispita, predati dva seminarska rada i magistarski rad, a dragi muzic samo sto ne spava na poslu. Koma, jucer sam prvi put zaspala dok sam uspavljivala Ivana i uopce nisam cula kada je sisao s kreveta, otvorio vrata i otisao u dnevni boravak tati!!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Uh kada sve radim na brzinu!!! Evo da vidite kako moj frajer gleda TV

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Bubinima velika pusa!
    Ivan je prava faca...a avatar je mrak!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mali bubani drzite se!
    Frle secam te se kako ne!!! Drago mi je sto si opet tu!
    Evo ja stampam diplomski a tata i sin su otisli u setnju!
    Sanjam ti ima da poludis! Samo polako i hrabro!

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Maya i mi smo ovaj vikend imali temp. ali ne visoku, oko38, a isto nam se pojavio osip po cijelom tijelu, ja sam čak mislila da je od peršina ili celera jer sam joj u petak to prvi put malo stavila u jelo.
    Sanjam-za spavanje mene možda čeka isto -samo mi se nagomilava neispavanost od ove njenje bolešćuge i kašlja koji je stalno budi, kako joj se noću začepi nos ne može se uspavati sisanjem, nego se mora nosati, a tata ne dolazi u obzir jer se A. dere ko da je smak svijeta kad se ja i najmanje udaljim, onda ja nosam i spavam hodajući, oči na pol koplja samo da ne tresnem skupa s njom

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

boze dragi, sto je to!?
    zach vec peti dan kaslje, srmca, temperatura ode pa dodje. nisam ga jos vodila doktoru jer su simptomi isti kao kad je bio bolestan u bjelorusiji. dajem mu samo sirup od sljeza.

idem sada u ljekarnu da vidim sta ce mi reci ako bi uzela taj sirup od trputca ili Apipol o kojem pricate.

pusa svima!

E da, Annie nadam se da ce nas biti jos vise trudnica. :D
    kod mene nema nista novo (ja jos uvijek nemam mengu), no mi se ne pazimo.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

o bože, pa jel smo mi jedini zdravi ?! (kuc-kuc u drvo )

kod nas niš od nove bebe još duuuuuuugo...

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

miha, i mi smo zdravi, sve mi je bed to nekako spominjati, kuc-kuc-kuc...

a zašto ne još duuuuuuuugo?

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

I mi smo zdravi osim malo kašljucanja. Baš si razmišljam kako je Eva u 15 mjeseci samo jedan dan imala temperaturu 38,5 u guzi (što i nije nešto) i dva puta prehladu. Stoga cure moj za to kako se nosite sa svim tim dugotrajnim temperaturama, bakterijama i inim užasima.

Jeste im kupile kakve poklone za sv. Nikolu i Božić? Ja Evu uredno svako malo vodim u TL da vidim šta će joj se svidjeti ali ne pokazuje poseban interes za nikakvu igračku. U nedjelju smo bili na rođendanu i jedino što ju je duže zanimalo je bila lopta.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

noa dobio autić-guralicu!

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Frida, ono ste Ilona i ti uz tekst o premalom dobivanju na težini? Prepoznah te po tetovaži [/b]

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Jesmo!

Evo opet ima temperaturu! Malo padne pa opet skoči, a nikakvih drugih simptoma nema. Prištekana je, danas je jako slabo jela pa sada nadoknađuje.

I će dobiti neku sitnicu, ni nju igračke baš ne zanimaju previše...

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj MBee prvotno napisa
    Frida, ono ste Ilona i ti uz tekst o premalom dobivanju na težini? Prepoznah te po tetovaži [/b]
    bas sam htjela i ja pitati

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Frle dobro dosli natrag

Frida - dakle svi smo te prepoznali po tetovazi

Ivan s jogurtom je super fotka!

Bubinima saljemo ~~~~~~~~~~~~ i puse!

pokloni - dobili legice...dobiti ce jos voce i nesto od bake i dede (sto tocno neznam) ... za BiNG se jos nismo dogovorili al biti ce vjerojatno jos lego kocki i kuhinjica

Buducim trudnicama zelim puno uspjeha

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Osip je još dalje prisutan...ali nos začepljen i počela je kašljati...očito je muči šlajm...
    Ali ima još nešto... ...Danas nije ništa jela i stalno joj se diže želudac, sve kaj popije ispovraća i to od 3 popodne...sada je dobila i proljev...a tu virozu koliko se ja sjećam prebolili smo odavno... Jel to možda od šlajma... :?
    Jako malo vodice mi pije i sve drugo odbija...kaj da radim, neda mi se više ići na zaraznu, a i solo sam doma muž je na poslovnom putu...
    Help mamice

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

pazi samo da ti ne dehidrira, ni sama ne znam kao se prepozna, Kejt je pričala da po nekim naborima na jeziku

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ne po naborima nego jezik bude suh i, kod ele, je imao neke bijele naslage
    dr. na zaraznoj me posebno upozorio na jezik, da sam po tome mogla primjetit

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

mayah, to ti je vjerojatno od šlajma, mene je docka oba puta kad je kašljao pitala jer povratio i da se ništa ne uplašim, da je to dobro. Isto je i sa stolicom - dobro je ako je sluzava, znači da ipak izlazi sluz, riješit će je se.
    Što se tiče skidanja temp., ja sam uvijek za sirup, nekako mi je lakše prihvatiti. A čepić nisam ja stavljala (kad smo morali, jer je povraćao sirup), nego tata. Ali i nije se bunio, nisam imala osjećaj da ga boli.
    Tomo je dečko s prekrasnim plavim okicama, a Ivan ima presladak osmijeh!

Puse svim bubancima, mi smo sad ok, ali još na sirupu.U fazi smo opet užasno lošeg spavanja, ja nosim podočnjake kao da su u trendu... 8) da, i u tijeku je faza čupanja, grizenja, grebanja, lupanja, a sve kao izraz ljubavi i sreće.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Znaci kako prepoznam da je dehidrirala...?
    Sada sam joj nakon zadnjeg povraćanja dala po par žličica vode svakih par minuta i od tada nije povraćala...ne želi ništa jesti samo pije vodu, ali mislim da dok pije vodicu da je sve ok. Sada spava...kak da joj onda dam piti...da joj dam flašicu, onda će opet povraćati....ili da ju pustim da spava?

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pokloni - nećemo mu ništa uzimati za Nikolu, dobit će od baka i djedova, a za Božić još ne znamo... nešto mi se čini da bih uzela onaj stolić s raznim funkcijama, kad god odemo na igru kod prijateljice, totalno se fiksira za njega.

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Maya, pusti ju da spava. Zach je jucer sebi gurnuo prste duboko u grlo dok se nije isprovocirao na povracanje. Puno je toga slajma povratio i bilo mu je lakse. Danas je drugi dan kako kaslje, ali vidim da polako prolazi, nadam se da ce i vas brzo proci.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Maya, uzmi sutra u apoteci Rehidromiks, to ti je prah koji se pomješa s vodom,da ne dehidrira. Odvratan je okus,ali Roko ga je pio ko lud.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

bubani drzte se i brzo nam ozdravite...
    mi smo jos , hvala bogu,zdravi( kuc-kuc)

Danas smo biti u TL, covjece jedva sam ga izvukla van. Kupila sam mu lego kockice one velike , i bas su mu zanimljive. Ma njemu je sve super ako se neko s njime igra.Sam nema sanse.
    Inace u TL mu stvarno zapnu neke za oko.

A mi vam imamo velike vijesti , konacno hodamo :D zaprave. Hvala bogu. Dosta je stabilan , ali jos prilicno oprezan , nece ti taj pasti.

Idemo u Paris u petak , vodi nas tata na odmor par dana , bice super! :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •