Eto, i Strahinja je dobio danas temperaturu. I kad sam odlucila da mu dam sirup, ustanovim da mu je prosao rok trajanja (jer on zapravo nikad i nije bio bolestan, osim letos kad je imao zacepljen nos i nista vise).
Malo sam mu tabane istrljala alkoholom. Posle toga kao da se malo i preznojao, pa mislim da mu ide na bolje.
Ili su zubici, ili reakcija na vakcinu. Pretpostavljam. Videcemo sutra ujutro kako ce biti (no, nikako ne dozvoljava da mu merim temperaturu, ali osetim kako je vreo)
Maya, kako je Lara sad?

Toliko je plakao i pomerao se, da da su ga moji pokusaji sigurno dodatno iziritirali. I od toliko pokusavanja, vec se na pola istopio cepic.
! vikend nam je bio super, baš sam uživala, okitili smo bor, kupovali poklončiće. noa je dobio svoj prvi ferrari guralicu i začudo, zanima ga već neko vrijeme.
navijamo
)
i uopce nisam cula kada je sisao s kreveta, otvorio vrata i otisao u dnevni boravak tati!!
mene možda čeka isto -samo mi se nagomilava neispavanost od ove njenje bolešćuge i kašlja koji je stalno budi, kako joj se noću začepi nos ne može se uspavati sisanjem, nego se mora nosati, a tata ne dolazi u obzir jer se A. dere ko da je smak svijeta kad se ja i najmanje udaljim, onda ja nosam i spavam hodajući, oči na pol koplja samo da ne tresnem skupa s njom
?! (kuc-kuc u drvo
)
za to kako se nosite sa svim tim dugotrajnim temperaturama, bakterijama i inim užasima.
...Danas nije ništa jela i stalno joj se diže želudac, sve kaj popije ispovraća i to od 3 popodne...sada je dobila i proljev...a tu virozu koliko se ja sjećam prebolili smo odavno... Jel to možda od šlajma... :?