Šteta što ujutro kad se dočepao poklona nisam imala fotić pri ruci. Ljudi moji, on se tresao od sreće!
Evo par fotkica kako je dalje tekao naš današnji dan
Sv. Nikola u znaku Fifi
Šteta što ujutro kad se dočepao poklona nisam imala fotić pri ruci. Ljudi moji, on se tresao od sreće!
Evo par fotkica kako je dalje tekao naš današnji dan
Sv. Nikola u znaku Fifi
Ajme presladak je mali Svenko. Di toga ima za kupiti?
![]()
med mali.![]()
koje veselje, krasne slikice![]()
Ovako sam nekako zamisljala malog kralja Bisera (3-6).
Super je i poklon i mali kuhar i tijesto i kolaci i... sve![]()
presladak je![]()
umirem od smijeha, kako je genijalan i prevažan s pregačom i tim čudom na glavi![]()
eto, u šta se sve ninđe, kad tad, pretvore![]()
Nećeš vjerovati, danas je čak izjavio kako mu je Fifi crtić bolji od ninji :shock: :Dandrea prvotno napisa
Ali je ipak kada je skužio da je frend prekoputa dobio ninja noževe maznuo kutiju od noževa koju su izbacili na stubište![]()
joj Brunda, danas ja u iper coopu i na odjelu igračaka skužim velike plišane ninje za kojih 80 kn, i koga sam se prvog sjetila nego tvog Svenka...kadli on doma peče medenjake 8)
slatkic mali![]()
i taman sam htjela pitati sto mu je to na glavi, kad mi se otvorila povecana slika i shvatila sam..eto to samo znaci da smo mi jos mali za crtice
To je ninja jastuk za 69 kn 8)josie prvotno napisa
I šta misliš da dva već ne čame u gepeku i čekaju Božić(jedan za susjedića i jedan za njega)
je, je, da, pisalo je ninja jastuk![]()
a da znaš da skoro pa ga nisam uzela da ti ga dam, u slučaju da vam je promakao![]()
Ajme presladak je !!!!!Moram pokazati MMu slike malog Svenka u pregači...samo da vidi da su te stvari normalne za muškiće...
![]()
Brunda dijete ti je preslatko.Osvaja tim svojim prekrasnim okicama. Fenomenalne su slike!
Premeden je, sad je i meni lakše kad vidim da moj Roko nije jedini dečkić koji obožava Fifi.
Samo kaj njega Ninje uopće ne zanimaju![]()
Sven je zakon, kak je samo ponosan na svoju kapicu i pregaču![]()
Presladak je![]()
Zato jedva čekam da meni dođe moj mali čovjek da se mogu ovako sa njim veseliti
Bravo za super mamu i super Svena :D
Ta Fifi je pravi mamamc za dečke, neki dan je naš mali prijatelj trogodišnjak za roćkas izabrao Fifinu kuću,![]()
a tatek je cijelo vrijeme smišljao izgovore zašto je baš to izabrao![]()
ne znam jeste li ti i muz tako lijepi, ali Sven je fantazija :D
Kako ce biti zgodan kad naraste. Onako tamnoput![]()
svenko-potočnica, presladak je kad se onako uživi u kolače.
ah, taj Konzum...naletjeli i mi neki dan na policu sa Fifi i cijelim njezinim društvom.Pia je naravno odmah zgrabila Fifi koja po mojem mišljenju nije nimalo jeftina...Brunda prvotno napisa
Brunda, Sven ti je prepreprepredivan![]()
I on si je za Božić poželio kućicu, ali stvarno je preskupa. Mala je i sa samo 2 figurice, Bumbom i Fifi, a cijena 250 kn. Nedam iz principa.yasmin prvotno napisa
Veliki dvorac sa cijelim postrojenjem vitezova je 150 kn i to ga već čeka u gepeku od auta.
Znaš kako se kaže, minus i minus daju plussnorki prvotno napisa
![]()
Super su fotke, a kako je sav važan :D divno
Brunda, Sven je tako lijep i ima tako neodoljivo lijepe okice i ...![]()
Slatkis kako je sretan, a bolje se snalazi u kuhinji nego ja